Direct naar artikelinhoud

Wereldrecord bikiniparaderen gebroken

Jawel, er bestaat wel degelijk een wereldrecord bikiniparaderen. Meer nog, sinds zaterdag is het oude record verbroken en staat het nieuwe op naam van een Zuid-Afrikaanse organisatie die campagne voert rond borstkanker. De vereniging wist 287 vrouwen in bikini op te trommelen. De dames, waarvan het merendeel gekleed in een rode bikini, cadeautje van de sponsor, wandelden samen 1.690 meter over de Melrose Arch Boulevard in Johannesburg. Gelukkig voor de vrouwen is het in Johannesburg al flink lente en heersen er aangename temperaturen die richting 30 graden gaan.

Beroep: levend reclamebord

Wat voor Jean-Marie Pfaff niet meer dan een schnabbel is, is voor de Amerikaanse marketingboy Jason Sadler (26) zijn enige bron van inkomsten. De man verdient zijn brood uitsluitend door zichzelf aan te bieden als levend reclamebord. Hij draagt continu T-shirts met reclame in ruil voor betaling. De man stichtte het bedrijfje www.iwearyourshirt.com in 2008 en verdient inmiddels bijna 60.000 euro per jaar op die manier. Bedrijven krijgen waar voor hun geld: behalve Sadlers torso promoot hij de producten en diensten ook actief op netwerksites.

Hockeyers krijgen sneller varkensgriepspuitje

Een ambtenaar uit het Canadese Calgary die instond voor de verdeling van vaccinaties tegen de varkensgriep is ontslagen, zo hebben zijn bazen bekendgemaakt. De man, die een grote fan is van het lokale hockeyteam de Calgary Flames, had geoordeeld dat spelers en hun familie een prioritaire groep waren. Hoewel er een tekort aan het vaccin dreigde en de algemene vaccinatiecampagne afgeblazen werd, zorgde de man er eigenhandig voor dat alle spelers en familieleden ingeënt werden.

Man vangt al 24 jaar lang ratten voor mama

Een Taiwanees heeft in 24 jaar tijd zowat 20.000 ratten gevangen zodat zijn moeder bij elke maaltijd rat kan eten. De praktijk begon toen de man 13 was, en zijn moeder een operatie onderging. De familie was arm en had niet genoeg geld om voedzaam eten te kopen voor zijn moeder. Daarom werd de landbouwer door zijn vader meegenomen naar de rietsuikervelden om er ratten te vangen om daarna soep van te maken. Sinds zijn vaders dood ging hij alleen op rattenjacht. “Ik kook ze niet alleen voor mijn moeder, ik geef ze ook weg aan vrienden”, aldus de rattenvanger.