Jef getuigt over het kopschopincident waarvan hij zaterdag het slachtoffer was.
Volledig scherm
Jef getuigt over het kopschopincident waarvan hij zaterdag het slachtoffer was. © ATV

Man die in Antwerpse metro werd aangevallen door kopschoppers getuigt: “Ik hoop dat ze zwaar gestraft worden”

De afranseling die Jef zaterdag moest ondergaan in een Antwerps premetrostation was niet min. Twee dagen na het incident is de man nog steeds onder de indruk, zo getuigt hij aan ATV. Hij houdt er een hersenschudding, nekletsel en rugproblemen aan over.

48 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Die moet tot de laatste euro vergoed worden voor de medische kosten en mentaal leed, zolang als de klachten blijven bestaan.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    IJdele hoop, het zijnimmer "jongeren", ge weet wel. Ergo, zullen zij met fluwelen handschoentjes aangepakt worden. Hoe zou het Gerecht WEL reageren in een fictief vice-versa scenario ; een autochtone nozem die een allochtone senior zou kopstampen ? De vraag stellen is ze beantwoorden....
  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Ze zouden die smeerlappen op water en brood moeten zetten !
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Spijt me Jef, maar eens de mediastorm gaat liggen, worden ze stilletjes weer vrijgelaten. Ik hoop dat je dan niet in de buurt bent, want op de politie zul je ook deze keer niet moeten rekenen...flitsmarathon of zo.
  • Belinda Vanderhallen

    5 jaar geleden
    Zoals eerder reeds vermeld werd, ze zouden werkstraffen moeten ondergaan, in de buurt waar ze gekend zijn. Publieke vernedering zeg maar. Maar dat soort krapuul neemt achteraf dan weer wraak omdat ze het onterecht vinden dat ze gestraft werden. Zo zit dat soort nu eenmaal in mekaar.