Direct naar artikelinhoud

Goesting

Nog tot 19 januari 2014 toont het Guggenheim Museum in Bilbao een retrospectieve van de Catalaanse artiest Antoni Tàpies, terwijl het Fine Arts Museum een kubismecollectie van Telefónica en impressionist Darío Regoyos voorstelt (tot 26 januari). Hotel Miró biedt een speciaal pakket aan vanaf 136 euro per nacht in een dubbele kamer met ontbijt én toegang tot beide musea.

www.mirohotelbilbao.com

De Aziatische lowcost-luchtvaartmaatschappij AirAsia X lanceert vanaf nu vluchten tussen Kuala Lumpur en de Malediven, vier keer per week, via Colombo in Sri Lanka. Prijzen vanaf ongeveer 95 euro in economy en 220 euro in premium economy, taksen inbegrepen.

www.airasia.com

Tel Aviv profileert zich met de opening van enkele nieuwe boetiekhotels steeds meer als übercoole bestemming. Zopas ging Hotel Indigo open in de levendige Diamantwijk. Rooftop-zwembad met zonnebedden, een bar met lounge en restaurant waar ook niet-hotelgasten komen genieten en frisse, kleurrijke kamers en suites. Vanaf ongeveer 155 euro voor een dubbele kamer met ontbijt.

www.ihg.com/hotelindigo

Strak en handig is dit Hobo-mes van het Amerikaanse merk KA-BAR. Drie voorwerpen in één: een scherp mes, een lepel en een vork die in- en uitvouwbaar zijn zoals een gewoon zakmes. Het hebbeding past perfect in de handpalm en wordt opgeborgen in een tasje. Online te koop voor zo'n 19 euro.

www.kabar.com

Combineer ski met yoga dankzij Grand Hotel Kronenhof Pontresina in de Zwitserse Alpen. Op de berg geeft Sabrina Nussbaum speciale yogasessies na het skiën. Het pakket is vanaf 19 december beschikbaar voor 1.040 euro per persoon: vier nachten in halfpension, skipas, drie uur yoga per dag, toegang tot spa, hydrojet en Kronenhof Energy-massage.

www.kronenhof.com