Direct naar artikelinhoud

Vrolijk Vlaanderen Eén 15.45

Gewone maar vrolijke Vlamingen tonen waar ze trots op zijn. Welkom in vrolijk paranormaal Vlaanderen. Aflevering met waarzeggers, tenenlezers en helderzienden.

The Making of Frost/Nixon VT4 16.45

Een blik achter de schermen van Frost/Nixon, een Amerikaanse film die momenteel in de bioscoop loopt. Michael Sheen, Frank Langella en Kevin Bacon nemen de hoofdrollen voor hun rekening. In Frost/Nixon neemt de Brit David Frost na het Watergateschandaal contact op met de Amerikaanse president Nixon. Hij weet hem te strikken voor zijn talkshow en levert zo een aantal spraakmakende interviews af.

Panorama Canvas 20.10

Reportage over de actualiteit. Oorlog.net? April vorig jaar. Twee weken lang wordt Estland bestookt door een groep Russische hackers. De eerste cyberaanval op een soeverein land is een feit. Een realiteit waar overheden in toenemende mate rekening mee moeten houden. Oorlog voer je tegenwoordig ook op het net.

De smaak van De Keyser Eén 21.20

Vlaamse fictieserie over drie generaties jeneverstokers in de 'hoofdstad van de smaak', Hasselt. 2008: Alessandra presenteert haar eerste zelfgestookte jenever, maar grootmoeder Helena vindt de smaak maar niks. Op vraag van Alessandra vertelt Helena aan Martine de waarheid over de oorlogsjaren. Alessandra ontdekt ook dat haar grootvader in de gevangenis heeft gezeten. * 1961-1962: Helena ontdekt dat er steeds grotere sommen uit de bedrijfskas verdwijnen en ze vermoedt dat George daar achter zit. George gaat in op een dubieus voorstel van Marchoul, maar dat komt hem duur te staan. Helena richt ondertussen een volledig nieuw bedrijf op, waarmee ze het verleden hoopt uit te wissen. En Martine maakt kennis met de Italiaanse werkman Beppe.