100 jaar in Maison du Boeuf
Het sterrenrestaurant Maison du Boeuf van Hilton Brussel is nog een eind weg van een eeuwfeest, wat je niet kan zeggen van het trio zaalverantwoordelijken dat samen honderd jaar ervaring heeft. Giuliano Gianotti (36 jaar arbeid) en Romano Salvini (31 jaar), beiden Noord-Italianen, en Kempenaar Willy Raymaekers (33 jaar) vormen samen de spreekwoordelijke uitzondering op de regel dat de restaurantsector een duiventil is. De heren hebben onder hun klandizie een paar generaties toppolitici en captains of industry zien komen en gaan, leerden elkaar Frans en Nederlands en zijn in de sector referentiepunten qua hoffelijkheid, product- en drankenkennis. Om een en ander kracht bij te zetten organiseert het restaurant onder leiding van chef Jacky Chartier vanaf eind april op zaterdag en zondag een driegangenmenu inclusief een glas champagne aan 50 euro. De befaamde nagerechtenwagen met zoetigheden van de vakbekwame patissier Michel Babikov die ons onlangs nog verraste met een nieuwe, grandioze soufflé van rozemarijn, banyuls en gariguette aardbeien, vormt daarbij het feestelijke orgelpunt.
Maison du Boeuf
Waterloolaan 378
1000 Brussel
tel.: 02/ 504.13.34
fax: 02/504.21.11