Links: het baasje van de kat tijdens een confrontatie met buren en politie. Rechts: het overleden huisdier onder een geparkeerde auto.
Volledig scherm
Links: het baasje van de kat tijdens een confrontatie met buren en politie. Rechts: het overleden huisdier onder een geparkeerde auto. © Mesopinions.com

Man schopt kat dood in Hoei: petitie om baasje streng te straffen bijna 100.000 keer ondertekend

Een geval van dierenmishandeling veroorzaakt commotie onder onze taalgrens. Een man schopte vorige week zijn kat dood in Hoei. Geschokt door deze brute aanval richtte de 18-jarige Logan Putzeyse een online petitie op. Zijn doel: ervoor zorgen dat de dierenbeul hier niet ongestraft mee wegkomt. In nog geen week tijd werd de petitie al bijna 100.000 keer ondertekend.

35 reacties

  • Paul Boonen

    5 jaar geleden
    Monsterachtig, zulke personen verdienen de zwaarste straffen.
  • Molenaars Evi

    5 jaar geleden
    Overdreven reacties!!!! Wie dat hier zegt moesten ze even hard schoppen. Dierenbeul. Ik hoop dat een een miljoen euro en 15 jaar gevangenis krijgt. Iemand die zo ruw is, is gewoon gestoord. Een psychopaat.
  • Robby Reuten

    5 jaar geleden
    Kan niet hard genoeg gestraft worden!
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Waarom zie ik zo een petitie nooit als het over mensen gaat? Als de feiten kloppen moet de dader zwaar gestraft worden, maar de zelfverklaarde dieren"vrienden" hebben blijkbaar geen hart voor mensen. Serieus scheefgetrokken situatie.
  • Dirk Ghyselen

    5 jaar geleden
    Veel overdreven reacties. De vraag is waarom die man zich zo gefrustreerd op die kat moest afreageren. Wat is er aan de hand in zijn leven en/of in zijn hersenen.