RV
Volledig scherm
© RV

Razernij in de spelerstunnel: PSG-sterren viseren referee na 5-1-verloren titelmatch

Ligue 1Paris Saint-Germain kon gisteren kampioen spelen op het veld van de enige overgebleven concurrent, Lille. Een punt was daarbij voldoende, maar in plaats daarvan werd het een blamage voor de Parijzenaren (5-1). Een stand die er misschien anders had kunnen uitzien als Kylian Mbappé zijn twee doelpunten niet (terecht) werden afgekeurd wegens buitenspel. Toch vond de Fransman die beslissingen onterecht en uitte zich tegen de scheidsrechter: “Hij neemt alles van ons af.”

21 reacties

  • Hans Oxida

    5 jaar geleden
    In onze PO 1 heb je dat ook hoor, slechte verliezers. Verdiend en ruim verlies afwentelen op de ref. De boel afbreken bij verlies. En dat zijn de zgn topploegen.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Toch raar dat het altijd de trainers en de scheidsrechters zijn die het verkeerd gedaan hebben. De gigantisch overbetaalde gepamperde sprelers moeten gewoon beter voetbal afleveren, zo eenvoudig is dat.
  • Kirsten Devolder

    5 jaar geleden
    Hij kan in zijn Ferrari gaan uithuilen. Ermee rijden mag hij toch niet vanwege geen rijbewijs. Een bende verwende kinderen.
  • Ludo Reyniers

    5 jaar geleden
    Arrogant manneke en slechte verliezer!
  • Ludo thibos

    5 jaar geleden
    Mbape bewijst hier nogmaals dat het een verwent rotjong is, net zoals de wedstrijd tegen belgie.. toen deed hij ook al zoals een verwende kleuter..