Standard
Volledig scherm
© Standard

Zo groot is de schade voor Standard na doortocht Anderlecht-fans: toiletten kapotgeslagen, meer dan 100 kapotte zitjes en putten in het veld

VoetbalBij Standard hebben ze de schade opgemeten na de doortocht van de woedende Anderlecht-fans vorige vrijdag. De amokmakers maakten voor minstens 3.000 euro averij. Anderlecht kondigt voor de volgende wedstrijd aan meer in te zetten op de fouillering van supporters.

48 reacties

  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Mee eens, onacceptabel gedrag, baraki/marginaal gedrag. Potje breken, potje betalen.. en sanctie. Verder wil ik toch ook eens melden dat Standard na al hun baraki-gedrag.. nog nooit echt gesanctioneerd is. Misschien dat ook eens eventjes op tafel gooien. Als je een signaal wil geven aan de ploeg ed.. wel kom dan gewoon 'en masse' niet opdagen.. maar dit is buitensporig.
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Beste Liliane, ik volg u hierin helemaal. Zijn ook geen taken voor de Politie, clubs moeten maar zelf instaan voor veiligheid en dergelijke zaken.
  • Geert Vlasschaert

    5 jaar geleden
    Clubs laten betalen voor de schade, erkende hooligansupporters laten mee betalen. Als ze dit niet eerlijk vinden moeten ze maar de namen van hun medevernielers meedelen. Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten!
  • christophe laporte

    5 jaar geleden
    Begin al eens met geen enkele Anderlecht fan nog op verplaatsing toe te laten de komende wedstrijden. Daarnaast weten ze perfect wie in Luik was...laat de aanwezige Anderlecht fans de brokken betalen.
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    En dat zal alleen maar erger worde. De enige oplossing: de clubsVOLLEDIG de toegang ont2eggen en iedereen straffen. Ze zullen dan wel reageren tegen hun eigen amokmakers. Inhetclegdr straffen en iedereen....behalve de schuldige. Gevolg: de schuldige krijgt af te rekenen met gelijken en dat werkt beter dat de schuldige een "licht" straf re geven. De anderen zullen dan de straffen bepalen...dat noemt discipline, iets wat veel volwassene niet meer kennen