LIVE. Kan tienkoppig Zulte Waregem na rust schade beperken?

11/05/2019 - 21:20
"• Aftrap 20u • Regenboogstadion • Play-off 2 • Speeldag acht"

1. VIDEO. STVV buigt scheve situatie na rust om tegen tienkoppig Zulte Waregem, dat zich bekocht voelt na afgekeurde goal (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Terug naar af . Het herwonnen vertrouwen hielp Zulte Waregem slechts 45 minuten. Na rust gooide het tegen STVV alles te grabbel én verloor het... [naar artikel]

2. Eupen en tienkoppig Zulte Waregem verdelen de buit aan de Kehrweg (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het duel tussen Eupen en Zulte Waregem heeft geen winnaar opgeleverd: 1-1. Essevee viel voor rust met z’n tienen na een rode kaart voor Ewoud... [naar artikel]

3. STVV buigt scheve situatie na rust om tegen tienkoppig Zulte Waregem, dat zich bekocht voelt na afgekeurde goal (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Veertiende Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Stayen • Zulte Waregem won tegen Standard, is de opgang ingezet? [naar artikel]

4. Tienkoppig Jong Genk verliest pas in slotseconden van titelkandidaat Zulte Waregem (15/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Een tienkoppig Jong Genk ging pas in de slotseconden onderuit tegen een ervaren Zulte Waregem. Demuynck en Ndour tekenden in minuut 89 en 90 het verdict: 2-4. Genk speelde ruim een uur met tien na rood voor Kongolo. [naar artikel]

5. LIVE. Zulte Waregem duikt met nipte voorsprong de rust in! (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

6. LIVE. Na zorgwekkende start duikt Anderlecht tegen tienkoppig Essevee met voorsprong rust in (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap om 18u15 • Anderlecht staat vijfde, Zulte Waregem achtste [naar artikel]

7. LIVE. Sainsbury met zijn tweede van de avond: KV Kortrijk op rozen tegen tienkoppig Zulte Waregem (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Guldensporenstadion • Kortrijk staat 12de, Zulte Waregem 16de [naar artikel]

8. MULTILIVE PO2: Tienkoppig Zulte Waregem pakt 25 op 27 na heerlijke pegel van Hamalainen (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het einde van play-off 2 is stilaan in zicht en de kaarten worden verdeeld. In groep A kan niemand Zulte Waregem nog bijbenen. Toch moet er nog... [naar artikel]

9. Tienkoppig Zulte Waregem pakt 25 op 27 na heerlijke pegel van Hamalainen (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Poef! Een raket van Brian Hamalainen in de slotfase bezorgde Zulte Waregem een achtste opeenvolgende overwinning. Nochtans leek de indrukwekkende... [naar artikel]

10. Zulte Waregem zet tienkoppig STVV opzij (05/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem blijft leider. De bekerwinnaar dankte Anderlecht-producten Michaël Heylen en Aaron Leya Iseka voor de goals. Én STVV'er Damien [naar artikel]

11. Balotelli en co hakken Zulte Waregem in de pan (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft niet kunnen stunten in zijn eerste Europa League-wedstrijd. De enige Belgische deelnemer in deze groepsfase verloor in eigen huis met 1-5 van Nice. De Fransen waren vooral voor de rust een maatje te groot en scoorden op twaalf minuten tijd driemaal. Meteen na de rust scoorde Zulte Waregem de aansluitingstreffer, in een knappe tweede helft liet Essevee na helemaal terug in de match te komen. Na een vierde goal van Nice was de strijd gestreden, zo begint Zulte Waregem het Europees avontuur met een zure nederlaag. [naar artikel]

12. LIVE. En daar is nummer drie! Antwerp op weg naar monsterzege tegen onherkenbaar zwak (en tienkoppig) Zulte Waregem? (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Antwerp verloor nog niet • Zulte Waregem won nog maar één keer • Essevee slikte al 14 doelpunten, Antwerp slechts 2 [naar artikel]

13. LIVE. Zulte Waregem zorgt voor het meeste gevaar na rust (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Am Kehrweg • Eupen-Zulte Waregem [naar artikel]

14. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

15. LIVE. Zulte Waregem lijkt nog voor de rust uitgeteld na doelpunten van Vanzeir en Burgess (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion • Union is leider, Zulte Waregem staat voorlaatste [naar artikel]

16. Tienkoppig Zulte Waregem moet vrede nemen met puntje tegen OH Leuven: 1-1 (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagmiddag begonnen OH Leuven en Zulte Waregem aan hun nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Na een geanimeerde pot voetbal eindigde de wedstrijd op 1-1. Zulte Waregem moest het een half uur met een mannetje minder doen na een rode kaart voor Joost Van Aken. Jelle Vossen, die in het begin van de partij nog voor een leeg doel onbegrijpelijk miste, en goaltjesdief Thomas Henry (vanop de stip) zorgden voor de doelpunten. [naar artikel]

17. LIVE. Houdt Standard de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard ontvangt op de tweede speeldag Zulte Waregem. Na de late zege tegen Cercle Brugge op de openingsspeeldag moet Zulte Waregem nu het kind van de rekening worden. Pakken de Rouches zes op zes? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u. [naar artikel]

18. Zulte Waregem wisselt bij rust van truitjes: “Daar lag het niet aan” (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Opvallend was de vestimentaire wissel van Zulte Waregem aan de rust. Beide ploegen begonnen de match in het rood en wit. Omdat het verschil kennelijk niet altijd duidelijk was, speelde de thuisploeg de tweede helft in het groen. [naar artikel]

19. Mazzu-time: Union springt naar leidersplaats na laat doelpunt tegen tienkoppig Zulte Waregem (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zaterdagavond met 2-1 gewonnen van een tienkoppig Zulte Waregem. Even leek het mis te gaan toen Gano een kwartier voor tijd de gelijkmaker tegen de touwen werkte, maar Matthew Sorinola schoot Union met een schitterende plaatsbal vijf minuten voor tijd alsnog naar de overwinning. Union springt zo naar de eerste plaats in het klassement. [naar artikel]

20. Tienkoppig Zulte Waregem houdt gelijkspel vast op bezoek bij gretig OH Leuven: 1-1 (24/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na een boeiende, genietbare, felbetwiste en bij wijlen erg bitsige wedstrijd - negen gele kaarten en een rode - deelden OHL en Zulte Waregem de punten. De bezoekers moesten na de uitsluiting van Van Aken een half uur met tien verder, maar hielden goed stand. [naar artikel]

21. LIVE. Houdt tienkoppig Zulte Waregem stand tegen OH Leuven? (24/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 16u15 • King Power at Den Dreef [naar artikel]

22. LIVE. Kan STVV voor de ommekeer zorgen na rust tegen Zulte Waregem? (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Houden Zulte Waregem en Standard mekaar ook na rust in evenwicht? (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Regenboogstadion • Standard wil zich steviger in top zes nestelen, Zulte Waregem wil weg... [naar artikel]

24. LIVE. Komt zege van Zulte Waregem tegen Seraing nog in gevaar na rust? (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 21u • Elindus Arena • Zulte Waregem-Seraing [naar artikel]

25. Antwerp blikt Zulte Waregem in met 5-1 (16/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Royal Antwerp FC heeft zondag met zware 5-1 cijfers gewonnen van Zulte Waregem. Refaelov scoorde bij zijn thuisdebuut, ook Arslanagic & Owusu (2x) en Haroun scoorden. Zulte Waregem moest na een kwartier al met tien verder na rood voor Marcq. De fauw zorgde na de rust voor de eerredder voor Essevee. [naar artikel]