THES geeft 2-0-voorsprong uit handen

20/05/2019 - 07:31
"THES wacht nog altijd op zijn eerste zege in de eindronde. De thuisploeg liep zaterdagavond tegen Lierse Kempenzonen nochtans tot 2-0 uit, maar gaf die bonus helemaal uit handen: 2-4. "

1. TWEEMAAL FEEST IN TESSENDERLO (30/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Groot feest in Tessenderlo, want na THES A heeft nu ook THES B zich tot kampioen gekroond. De Looienaars begonnen aan de slotdag in vierde provinciale A met amper één punt voorsprong op concurrenten V. Lommel, Amandina en Houthalen VV en die bonus gaven ze tegen Sp. Lille - voor 800 toeschouwers!- niet meer uit handen. Na amper twee seizoenen in vierde speelt THES volgend seizoen voor het eerst sinds haar korte bestaan in derde provinciale. [naar artikel]

2. Thes verliest in eigen huis van Antwerp B en blijft steken op negende stek (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES verloor vrijdag voor eigen supporters met 1-2 van Antwerp B. Spruyt bracht THES nog op voorsprong, maar voor de rust boog Antwerp die nog om via doelpunten van Aziz en Legein. In de tweede helft kon THES zijn overwicht niet omzetten in doelpunten. [naar artikel]

3. THES B topfavoriet (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De titelstrijd in vierde A is ongemeen spannend, want maar liefst vier ploegen komen nog in aanmerking voor de titel. THES B heeft amper één punt voorsprong op het trio V. Lommel-Amandina-Houthalen VV. Zestien van de zeventien trainers tippen op THES B, enkel Tony Driesen van Sp. Lille (dat tegen THES speelt) denkt aan Amandina, dat dan wel de topper tegen V. Lommel moet winnen. [naar artikel]

4. THES behoudt maximum en heeft al kloof van vijf punten: “Tegen Châtelet gaan we voor de 21 op 21” (08/10/2018 - Het Belang van Limburg)

THES Sport blijft de zeges aan mekaar rijgen. In de eerste twintig minuten kon FC Luik zijn voet nog naast die van de fiere leider zetten, daarna namen de Looienaars het heft in handen. Uiteindelijk volstond een strafschopdoelpunt van Battista voor de (verdiende) volle buit én het maximum van de punten. Door het gelijkspel van Deinze heeft THES nu al vijf punten voorsprong op de tweede. Het sprookje duurt voort... [naar artikel]

5. THES Sport lijdt duur puntenverlies tegen staartploeg Dessel (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

THES heeft tegen staartploeg Dessel geen verlengstuk kunnen breien aan de knappe negen op negen. De Looienaars kwamen nochtans op voorsprong via Bertaccini en hadden de wedstrijd in handen, maar een snelle tegengoal na de rust konden ze niet meer rechtzetten. [naar artikel]

6. EERSTE NATIONALE. Leider Patro vergroot voorsprong in stand, THES onderuit (19/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Leider Patro loopt dankzij een thuiszege tegen Mandel United verder uit in de rangschikking. Eerste achtervolger Luik verloor bij Francs Borains. THES bleef met lege handen achter op het veld van een efficiënt Olympic Charleroi. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

7. Bekeravontuur THES zit erop: Looienaars geven 2-0 uit handen en slikken zes goals tegen Lierse-Kempenzonen (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)

THES heeft zich niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde in de Beker van België. Voor een volle tribune kwamen Stefani en co wel op een verdiende 2-0-voorsprong, maar Lierse zette de scheve situatie helemaal recht en zorgde nog voor een afstraffing: 2-6. Aanvaller Abdallah was de man van de match met vier goals. [naar artikel]

8. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

9. THES blijft achter met 3 op 21, maar “coach Annys staat niet ter discussie” (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

THES zit in de hoek waar de klappen vallen. Ondanks een degelijke prestatie tegen de U23 van Charleroi en een voorsprong kort na de rust, bleven de Looienaars na twee late tegendoelpunten met lege handen achter. Coach Maxime Annys staat ondanks de 3 op 21 niet ter discussie. [naar artikel]

10. THES Sport geeft forfait voor de bekerwedstrijd tegen Racing Genk (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)

THES Sport geeft forfait voor de bekerwedstrijd tegen KRC Genk in de 1/16e finale van de Croky Cup. Blauw-wit is zo verzekerd van een plek in de volgende ronde. “We hebben vorige week een schrijven gericht aan de KBVB met daarin de melding dat onze burgemeester groepstrainingen en wedstrijden verbiedt”, aldus THES-voorzitter Wendy De Wit. [naar artikel]

11. VIDEO. Thes blijft leider dankzij punt in Deinze (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)

In eerste amateur wachtte leider Thes zaterdagavond een moeilijke verplaatsing naar het nummer twee in de stand Deinze. Thes telde in de stand zes punten voorsprong op Deinze en wilde die bonus minstens behouden. Maar dan moest er wel iets geraapt worden in Oost-Vlaanderen. [naar artikel]

12. Waasland-Beveren geeft wéér 2-0 voorsprong uit handen, Verdier schenkt Malinwa punt (20/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

L'histoire se répète. Net als vorige week bij Racing Genk gaf Waasland-Beveren vandaag een 2-0 voorsprong uit handen. In de slotseconden schonk [naar artikel]

13. Gemiste kansen breken THES Sport zuur op bij Francs Borains (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

THES gaf de overwinning zaterdagavond in de slotfase nog uit handen. De bezoekers hadden veldoverwicht en dreigden via Bertaccini, L. Vermijl en Voca. Coomans kwam het dichtst bij de 0-1, maar zijn vrijschop vanop 25 meter spatte uiteen op de lat. Na de rust eenzelfde spelbeeld met kansen voor Bertaccini, Swinnen en Hulsmans. Een kwartier voor tijd kwam de verdiende voorsprong er toen M. Vermijl een corner prachtig in de volley binnentrapte: 0-1. Toch trok Francs Borains het laken nog naar zich toe door de onvermijdelijke Chevalier en een buitenspelgoal van Lavie: 2-1. In de slotminuut zag THES nog een penalty door de neus geboord. (kj) [naar artikel]

14. Onterechte penalty nekt THES (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kwam zaterdagavond bij Ol. Charleroi niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Spruyt bracht de Looienaars voor de rust op voorsprong, maar een onbegrijpelijke strafschop gooide in de tweede helft nog roet in het eten. [naar artikel]

15. VIDEO. THES gaat met bonus van zes punten richting topper in Deinze: “We hebben niks te verliezen” (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

THES Sport blijft verbazen. De Looienaars kwamen op een 2-0 voorsprong dankzij een schitterende kopbal van Vanaken en een (buitenspel?)goal van Deferm, na de aansluitingstreffer van Mbuba maakte Oris het af met een geweldige buffelstoot. THES trekt volgende week met een  bonus van zes punten richting achtervolger Deinze.  [naar artikel]

16. THES vernederd door rode lantaarn La Louvière (16/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Een zwak THES leed woensdag een smadelijke thuisnederlaag tegen La Louvière. De Looienaars kwamen wel op voorsprong via Stefani, maar de rode lantaarn dartelde na de rust naar een zware 1-4-overwinning. Door deze nederlaag mist THES een unieke kans op een gedeelde vierde plaats in het klassement. [naar artikel]

17. Standard geeft 3-0-voorsprong uit handen tegen Rennes (17/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Standard leek tegen Rennes af te stevenen op een vlotte zege. Aan de rust stonden de Rouches met 3-0 voor, maar na een rode kaart gaf het die voorsprong alsnog uit handen: 3-3. [naar artikel]

18. Magistrale ‘scorpionkick’ van invaller Marten Snoeks helpt RC Peer aan zege in THES (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

THES B (2e prov. B) heeft voor de tiende keer op rij niet kunnen winnen. RC Peer maakt de Looise voorsprong ongedaan en won overtuigend met 1-3. [naar artikel]

19. VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Elen geeft THES pak slaag: 0-21! (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Genk B slikte een 0-3-nederlaag tegen Zwevezele. In de provinciale reeksen haalde Elen verschroeiend uit op het veld van THES: 0-21. [naar artikel]

20. VIDEO. Thes Sport kan titel ruiken na zege tegen Spouwen-Mopertingen (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)

In de tweede amateurklasse deed leider Thes Sport wat het moest doen. Het won vrijdagavond de topper tegen Spouwen-Mopertingen met 3-1. De thuisploeg kwam al vroeg op achterstand maar zette de scheve situatie na de pauze recht. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft Thes nu 4 punten voorsprong op eerste achtervolger Berchem. En dus kan het de titel al ruiken. [naar artikel]

21. THES shopt bij Genk en STVV en haalt beloften Coomans en Brugmans (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Met Wout Coomans (20) en Senne Brugmans (20) plukte THES tijdens de winterstop twee talenten weg uit de beloftenkern van respectievelijk Genk en STVV. Vorig weekend werden ze meteen voor de leeuwen gegooid in Charleroi en ze grepen hun kans met beide handen. “We willen ons steentje bijdragen om THES naar de top vier te loodsen”, klinkt het in koor. [naar artikel]

22. VIDEO. Eerste thuisnederlaag voor THES Sport: “Het was een zuivere penalty” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste thuisnederlaag van THES Sport is een feit. Een matuur Virton ging met een 1-2 voorsprong de rust in en gaf die bonus in de tweede helft niet meer weg. In de slotfase zette de thuisploeg nog alles op alles en kreeg het enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. Net als vorige week in Deinze verdiende THES in de slotminuut een strafschop, de scheidsrechter gaf echter geen krimp. [naar artikel]

23. THES vloekt op scheidsrechter, invaller Voca geeft visitekaartje af (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Een genietbare openingswedstrijd tussen THES en titelkandidaat Luik eindigde woensdagavond op een billijk 1-1 gelijkspel. De thuisploeg vloekte na de wedstrijd vooral op ref Lonnoy, die een terechte goal afkeurde. [naar artikel]

24. THES blijft met lege handen achter in Luik na hattrick van Jérémy Perbet (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een meer dan degelijke wedstrijd keerde THES zondag met lege handen huiswaarts vanuit Luik. De match kon met de snelle 1-0 van Perbet niet slechter beginnen, maar de Looienaars vochten terug en kwamen nog voor het kwartier op gelijke hoogte toen M. Vermijl een corner tegen de touwen werkte met een lobje. Luik schoot weer wakker en drukte THES tegen zijn eigen doel. Dat leverde iets voorbij het halfuur opnieuw een voorsprong op voor de titelkandidaat en weer was Perbet de killer van dienst. In de tweede helft waren de bezoekers lang de betere ploeg en Luik ging niet echt op zoek naar een derde goal, maar uiteindelijk deelde Perbet de doodsteek uit met zijn derde van de namiddag. “We hebben echt wel een goede wedstrijd gespeeld en verdienden zeker een punt”, vond voorzitter Wendy De Wit na afloop. [naar artikel]

25. STVV neemt pas in slot de maat van Thes Sport, ook winnend KV Oostende heeft in oefenpot handen vol (27/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Alles samen een vervelende oefenpot. STVV dicteerde doorlopend het spel maar Thes uit de eerste amateurklasse ving makkelijk op. Uiteindelijk... [naar artikel]