Mechelen krijgt vanaf volgend jaar zijn eigen markthal. Twee jonge ondernemers hebben daarvoor de Oude Vleeshalle in de binnenstad gekocht. [naar artikel]
In De Vleeshalle in Mechelen zijn sinds vandaag 11u de poorten geopend van de nieuwe mercado. Speciaal voor het paasweekend houden de standhouders van de smaakmarkt ook maandag de deuren open. [naar artikel]
Door de verplichte sluiting van de horeca mag ook De Vleeshalle in Mechelen geen eters en drinkers verwelkomen. Maar de Smaakmarkt komt met een alternatief. Voorlopig organiseren de standhouders vanaf vrijdag ieder weekend een takeaway. [naar artikel]
In De Vleeshalle in Mechelen opent interieurarchitecte Anneke Crauwels (32) met Collective A. haar eigen interieurwinkel. Dat voelt voor haar als thuiskomen. De Mechelse onderneemster had er al haar kantoor. Enkele jaren terug maakte ze ook het ontwerp voor de populaire smaakmarkt die er vandaag gevestigd is. [naar artikel]
Volgende week vrijdag is het zover. Dan opent in De Vleeshalle in hartje Mechelen de ‘mooiste mercado van het land’. “De Vleeshalle wordt een mix tussen een smaakmarkt waar je leuke momenten kan beleven en een uit de kluiten gewassen buurtwinkel”, zegt Veronique Smolders. [naar artikel]
De horeca in de Vleeshalle in Mechelen is nog altijd gesloten, maar maandag opent er wel het nieuwe waxsalon Floxx. Caroline Huget (28) gaat er na een loopbaan in de medische sector een nieuwe uitdaging mee aan. Ze onthaart klanten op afspraak met natuurlijke producten op basis van onder andere suiker. [naar artikel]
In De Vleeshalle in Mechelen opende de Nederlandse Tess van Staten recent haar eerste eigen kledingwinkeltje. Onder de noemer Tess VS biedt ze handgemaakte kledij, juwelen, tassen en woonaccessoires van over heel de wereld aan. “Ik vind het belangrijk om elke producent zelf te ontmoeten”, zegt ze. [naar artikel]
Verlekkerd op avocado’s? Dan kun je een nieuw favoriet adres opslaan in je gps. The Avocado Show, een Amsterdams concept dat focust op fotogenieke gerechten met avocado, opent heel binnenkort een eerste vestiging in ons land. [naar artikel]
Precies vijf maanden na de opening hebben al 50.000 mensen De Vleeshalle in Mechelen ontdekt. Om dat succes te bevestigen, speelt Visit Mechelen de smaakmarkt uit als troef en werkt de eigenaar volop aan een winterprogramma. Hij zou de attractie op zondag graag ook twee uurtjes langer openhouden. [naar artikel]
Studenten die hun eigen bureau of de bib willen inruilen voor een meer unieke plaats om te studeren, kunnen nog tot eind september terecht in De Vleeshalle in Mechelen. “We studeren hier zonder afleiding, en tijdens de middagpauze kunnen we lekker eten”, klinkt het. [naar artikel]
De Vleeshalle in hartje Mechelen is dit weekend een maand open. Iets meer dan 20.000 mensen kwamen tot dusver de smaakmarkt ontdekken. “We zijn overdonderd”, zegt Kevin Goos. In de markthal vindt zondag het Gin- & Spiritsfestival plaats. [naar artikel]
De Mechelse smaakmarkt De Vleeshalle heropent dit weekend de deuren na ruim twee weken. Dat wordt gevierd met een gratis fles bier voor wie reserveert en met verschillende activiteiten. Onze reporter offerde zich graag op om het gedeeltelijk vernieuwde aanbod eens uit te proberen. [naar artikel]
Normaal zou De Vleeshalle in Mechelen dit weekend haar eerste verjaardag vieren. Door de coronacrisis is dat onmogelijk en dus organiseren de uitbaters een virtueel smaakcafé. [naar artikel]
In Amsterdam opent in februari het allereerste avocadorestaurant zijn deuren. Of het nu om een breakfast, brunch, lunch of dinner gaat, de oprichters beloven hun hongerige klanten lekkere gerechten voor te schotelen met de avocado in de absolute hoofdrol. Met The Avocado Show hebben ze niet enkel een rasechte primeur in Nederland te pakken, maar ook in de rest van Europa. [naar artikel]
Op 29 maart 2019 is het eindelijk zover. Dan opent het langverwachte tweede filiaal van De Gouden Kooi haar deuren op de Haverwerf in Mechelen. “We willen onze escape rooms hier naar een ongezien niveau brengen”, klinkt het ambitieus. [naar artikel]
De juiste hashtag staat op het raam, de zitbank is in millennial-pink en álle gerechten bevatten avocado. In Brussel vind je voortaan een stukje hipsterhemel. De Amsterdamse franchise The Avocado Show is er neergestreken, net nu we met z’n allen elk jaar een kleine 30.000 ton avocado’s naar binnen spelen. “En toch is het volgens mij meer dan een hype”, zegt bedenker Ron Simpson. [naar artikel]
Na heel wat horecazaken maandag is dinsdag De Vleeshalle in Mechelen heropend. De smaakmarkt breidt vanaf vrijdag uit met een terras aan de straatkant. “Op zondag zijn we twee uurtjes langer open. De horeca heeft klanten nodig om te overleven”, zegt eigenaar Kevin Goos. [naar artikel]
De Kringwinkel opent op zaterdag 6 juni een filiaal van duizend vierkante meter in de Blikfabriek in de Krugerstraat in Hoboken. Aangezien er zo veel ruimte is, wordt het de eerste winkel specifiek voor meubels. De tweedehandswinkel werkt samen met deelatelier Maakfabriek. [naar artikel]
‘Shop. Taste. Meet.’ De oorspronkelijke slogan van De Vleeshalle in Mechelen houdt nog altijd stand, net als de ambitie van zaakvoerders Kevin Goos en Veronique Smolders: elke bezoeker onderdompelen in een roes van smaak en beleving. “Bij de lancering van dit concept verklaarde iedereen ons voor gek, maar kijk: we zijn er nog.” Volgend weekend viert de culinaire hotspot zijn vijfde verjaardag. [naar artikel]
Toast avocado beu, maar toch zot op de vrucht? Ilse D’Hooge (bekend van de kookboeken Easy @ Home) laat ons proeven van enkele gerechten met avocado – en die doen dromen van warm weer.Rundertartaar met avocado & granaatappel [naar artikel]
Fan van avocado? De paasklokken hebben aan jou gedacht dit jaar. Een Britse supermarktketen heeft een paasei in de vorm van een avocado op de markt... [naar artikel]
De Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts opent vandaag zijn eerste filiaal op Belgisch grondgebied. De firma, die gespecialiseerd is in donuts, wil in... [naar artikel]
De Limburgse horecagroothandel Van Zon zet zijn expansiedrang verder en opent vandaag een filiaal in Oost-Vlaanderen. De nieuwe winkel van 5.500 m² krijgt onderdak in de voormalige Metro in Evergem. “Met deze overname blijven we in de top drie van Belgische horecagroothandels”, zegt CEO Marion Van Zon. [naar artikel]
Vanaf 12 december opent Technopolis in Mechelen opnieuw de deuren. Bezoekers zijn weer welkom in het doecentrum en de tijdelijke buitententoonstelling Dinopolis. Daarvoor moeten ze online een ticket aankopen en een tijdslot kiezen. Schooluitstappen zijn voorlopig nog niet toegelaten. [naar artikel]
De Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts opent vandaag zijn eerste filiaal op Belgisch grondgebied. De firma, die gespecialiseerd is in donuts, wil in... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.