Kan promovendus Eupen iets rapen bij Zulte Waregem?

30/07/2016 - 19:48
"Zulte Waregem opent zijn seizoen tegen nieuwkomer Eupen. Slagen de mannen uit de Oostkantons erin om iedereen in het Regenboogstadion te verrassen?"

1. Zulte Waregem begint sterk aan seizoen met winst van Eupen (30/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League promovendus Eupen geklopt met 3-0. Het kon echter pas het verschil maken na een discutabele strafschop en een dito rode kaart. [naar artikel]

2. Zulte Waregem zet met de nodige moeite promovendus Eupen opzij (3-0) (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Verslag Zulte Waregem - Eupen [naar artikel]

3. Eupen trekt beroep tegen strafschop bij Zulte Waregem in (08/09/2016 - Sporza)

KAS Eupen vecht de gecontesteerde penalty in zijn openingsmatch van 30 juli bij Zulte Waregem niet langer aan. Begin augustus ging de promovendus in beroep bij de Scheidsrechterscommissie. [naar artikel]

4. KAS Eupen tekent beroep aan tegen strafschop bij Zulte Waregem (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)

KAS Eupen heeft beroep aangetekend bij de Scheidsrechterscommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) tegen de strafschop die aan Zulte Waregem werd gegeven op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League. Dat bevestigde de KBVB woensdag. De promovendus uit de Oostkantons verloor op zaterdag 30 juli met 3-0 van Essevee. [naar artikel]

5. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE: Zulte Waregem heeft de handen vol met jong en enthousiast Eupen (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wie dacht dat promovendus Eupen een vogel voor de kat zou zijn, komt flink bedrogen uit. De nieuwkomer uit de Oostkantons toonde in een [naar artikel]

7. LIVE. Dompé lukt aansluitingstreffer, kan er nog iets voor Zulte Waregem? (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalduel • Jupiler Pro League • Kehrwegstadion • Zulte Waregem is twaalfde, Eupen staat veertiende [naar artikel]

8. Zulte Waregem wint op eigen veld van Eupen (17/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft op eigen veld met 3-2 gewonnen tegen Eupen. Nochtans begonnen de Panda’s uitstekend aan de partij, met een vroeg doelpunt van Koné. Vijf minuten voor rust verdubbelden de bezoekers zelfs hun voorsprong na een owngoal van Bjørdal. Maar nog voor de pauze trok Zulte Waregem de scheve situatie recht, met twee doelpunten van Harbaoui. Eupen zakte helemaal weg, na de pauze bezorgde Hamalainen zijn ploeg de drie punten met een rake vrije trap. Eupen blijft zo laatste in de stand en wacht bang af wat KV Mechelen doet, Zulte Waregem springt naar de elfde plaats. [naar artikel]

9. LIVE. Zulte Waregem in zes minuten van 2-0 naar 2-2 tegen Eupen! (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE: Zulte Waregem en Eupen houden elkaar voorlopig in evenwicht (0-0) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]

11. Zulte Waregem wint van Eupen, maar ziet Deschacht uitvallen (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft met 1-0 gewonnen van Eupen en vestigt zich daarmee in de top zes. Gianni Bruno werd matchwinnaar met een knappe plaatsbal in de... [naar artikel]

12. Kan Zulte Waregem zich herpakken bij Eupen? (12/03/2017 - Sporza)

Zulte Waregem wil graag een goede generale repetitie houden voor de bekerfinale van volgende week. Volg de match bij Eupen hier live vanaf 14u30. [naar artikel]

13. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Geen 1-5 voor Zulte: VAR keurt doelpunt van Jelle Vossen af (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. De eerste helft kon niet beter verlopen voor de bezoekers. Het stond 0-4 bij de rust. Eupen liet in het begin van de tweede helft een ander gezicht zien en scoorde meteen. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

14. LIVE. Kan STVV iets rapen op het veld van Zulte Waregem? (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV trekt zaterdag voor de tweede keer in tien dagen naar de Gaverbeek. Het vorige duel tegen Zulte Waregem werd met 3-0 verloren. Doen de Kanaries vanavond beter? Volg het hier live vanaf 20u. [naar artikel]

15. Zulte Waregem veegt de vloer aan met Eupen (29/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem nam meteen het initiatief in handen en creëerde meteen twee uitstekende kansen. Na negentien minuten kreeg Eupen echter een [naar artikel]

16. Eupen en tienkoppig Zulte Waregem verdelen de buit aan de Kehrweg (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het duel tussen Eupen en Zulte Waregem heeft geen winnaar opgeleverd: 1-1. Essevee viel voor rust met z’n tienen na een rode kaart voor Ewoud... [naar artikel]

17. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Essevee meteen op voorsprong aan de Kehrweg, verdediger Fila scoort (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

18. Zulte Waregem-coach Dury: "Als trainer van Eupen zou ik volle gas geven" (31/01/2017 - Sporza)

Racing Genk en KV Oostende bikkelen vanavond om het eerste finaleticket voor de beker van België, Zulte Waregem en Eupen komen woensdagavond in actie. [naar artikel]

19. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Als Essevee niet wint, speelt het volgend seizoen een reeks lager (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

20. De Bock schenkt Zulte Waregem met geweldig doelpunt (2-1) de zege tegen Eupen (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vandaag het pleit tegen Eupen gewonnen. De bezoekers kwamen op voorsprong via een vrije trap van Peeters, maar Essevee keerde de situatie in de tweede helft om. [naar artikel]

21. Zulte Waregem nestelt zich wat steviger in top zes na winst tegen Eupen (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het beloofde voor Zulte Waregem een lastige wedstrijd te worden tegen Eupen. Een gesloten match werd voorspeld, en dat werd het ook. Essevee hield... [naar artikel]

22. LIVE. Braem en Offor met derde en vierde goal: Zulte Waregem zowaar langszij tegen Eupen (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Elindus Arena • Zulte Waregem-Eupen [naar artikel]

23. Jupiler Pro League – Zulte Waregem klopt Eupen na comeback, Kortrijk na zege tegen Lokeren in top zes (17/02/2018 - Metro)

Zulte Waregem heeft zaterdag op de 27e speeldag van de Jupiler Pro League rode lantaarn Eupen met 3-2 geklopt. Kortrijk versloeg Lokeren met 0-1 en komt de top zes binnen. Koné (13) zette Eupen iets voor het kwartier op 0-1, en toen de ploeg uit de Oostkantons na een eigen doelpunt van Bjørdal (40.) uitliep […] [naar artikel]