De Morgen

Vijf dolle minuten volstaan voor Napoli, met deze parel van Mertens als absoluut orgelpunt

20/09/2017 - 23:24
"Geen omschrijving gevonden."

1. Vijf dolle minuten volstaan voor Napoli tegen Lazio, met deze parel van Mertens als absoluut orgelpunt (20/09/2017 - De Morgen)

2. De nieuwe parel van Mertens (20/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

In Italië volstonden vijf dolle minuten voor Napoli bij Lazio (1-4). Stefan De Vrij had de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong gezet, [naar artikel]

3. En daar is nummer 123 al: Dries Mertens scoort opnieuw voor Napoli met listig lobje (28/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Ook al heeft hij de titel van clubtopschutter al te pakken, toch is Dries Mertens niet van plan om te stoppen met scoren voor Napoli. In de competitiewedstrijd tegen SPAL opende de Rode Duivel al na vijf minuten de score met een listig lobje. Voor Mertens is het zijn 123ste goal in het shirt van Napoli. [naar artikel]

4. Mertens klopt met Napoli het Sampdoria van Praet na goal in 95ste minuut (08/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

De confrontatie tussen de Serie A-Belgen Dries Mertens (Napoli) en Dennis Praet (Sampdoria) is in het voordeel van die eerste uitgedraaid. Nochtans was Sampdoria halverwege de eerste helft op voorsprong geklommen, maar Napoli boog de achterstand nog om in een voorsprong na een dolle slotfase: 2-1. Voor Dries Mertens was het de eerste keer dat hij niet kon scoren na acht doelpunten in zijn voorgaande drie competitiewedstrijden. [naar artikel]

5. Napoli met Mertens als invaller verslaat Fiorentina en blijft in de running voor de Champions League (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het Napoli van Dries Mertens heeft Fiorentina met 0-2 verslagen. Lorenzo Insigne zette Napoli kort na de rust op voorsprong. De kapitein van de Napolitanen mistte een strafschop, maar trapte de rebound binnen. Lorenzo Venuti hielp Napoli een handje en schoot de 0-2 in eigen doel. Dries Mertens viel na 76 minuten in, maar speelde geen rol van betekenis. Napoli staat dankzij deze overwinning op de derde plaats in de Serie A en doet dus volop mee voor de Champions League plaatsen. Kampioen Inter en Atalanta zijn al zeker van het kampioenenbal. Napoli, AC Milan en Juventus strijden met drie voor de resterende twee plaatsen. [naar artikel]

6. Mertens en Napoli komen niet tot scoren bij Empoli (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens, na 68 minuten gewisseld voor Lorenzo Insigne, en Napoli hebben deze avond niet kunnen scoren op het veld van Empoli. De [naar artikel]

7. Mertens en Napoli komen niet tot scoren bij Genoa, Nainggolan op de bank bij Roma (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens, na 68 minuten gewisseld voor Lorenzo Insigne, en Napoli hebben deze avond niet kunnen scoren op het veld van Genoa. De Napolitanen [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – AC Milan en Napoli van invaller Mertens kunnen crisis niet achter zich laten na gelijkspel (23/11/2019 - Metro)

AC Milan en Napoli hebben zaterdag 1-1 gelijkgespeeld op de dertiende speeldag van de Italiaanse Serie A. Dries Mertens moest op de bank beginnen bij de bezoekers, maar viel wel al na 58 minuten in. Hirving Lozano (24.) opende de score voor Napoli, Giacomo Bonaventura (29.) bracht de Milanezen amper vijf minuten later alweer op […] Het bericht Belgen in het buitenland – AC Milan en Napoli van invaller Mertens kunnen crisis niet achter zich laten na gelijkspel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Dries Mertens ziet vanop de bank hoe Napoli pijnlijke nederlaag lijdt (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft woensdagavond een bijzonder slechte zaak gedaan in de strijd om Europees voetbal. Met Dries Mertens 90 minuten op de bank verloor Napoli met 2-1 op het veld van Parma en zakt het terug naar de zevende plaats in het klassement. [naar artikel]

10. Napoli, met Dries Mertens in bijrol, bijt tanden stuk op Sassuolo (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Napoli kwam bij Sassulo niet verder dan een 3-3 gelijkspel. In een spektakelrijke wedstrijd met veel kansen voor beide teams kende Napoli een stevige dosis pech. Dries Mertens speelde een anonieme wedstrijd en werd na 67 minuten naar de kant gehaald. [naar artikel]

11. Mertens wint met Napoli in Kiev, Benfica in eigen huis te sterk voor Besiktas (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

In groep B ging Dries Mertens met Napoli op bezoek in Kiev. De Rode Duivel speelde 70 minuten mee bij de Napolitanen en zag hoe zijn ploeg een [naar artikel]

12. Napoli wint met invaller Mertens van Real Sociedad, Jonathan David nog wat meer antiheld in Rijsel (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft op de tweede speeldag van de Europa League met 0-1 gewonnen bij Real Sociedad. Dries Mertens viel in voor de Italianen, Adnan Januzaj bleef op de bank bij de Spanjaarden. Matteo Politano (56') maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd in San Sebastian. Mertens kwam vijf minuten later invallen, maar kon de voorsprong niet verder uitdiepen. Gewezen Zebra Victor Osimhen werd in het slot nog uitgesloten bij Napels met zijn tweede gele kaart. AZ is leider met zes punten in groep F, na een 4-1 zege tegen Rijeka. Vorige week stuntten de Alkmaarders nog in Napoli (0-1). Napoli en Real Sociedad hebben allebei drie punten. [naar artikel]

13. ‘Ciro’ is terug: Dries Mertens scoort twee heerlijke goals in twintig minuten voor Napoli (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor de wedstrijd werd Diego Maradona geëerd met een groot standbeeld, nadien nam zijn opvolger in de clubstatistieken van SSC Napoli de rol over als man in de spotlights. Dries Mertens scoorde al twee keer in de eerste helft van Napoli tegen Lazio Rome. [naar artikel]

14. Mertens wint met Napoli in Kiev, Besiktas kaapt in blessuretijd punt weg in Benfica (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

15. Napoli wint met invaller Mertens van Real Sociedad, Jonathan David nog wat meer anti-held in Rijsel (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

16. Invaller Mertens ziet Napoli makkelijk winnen van Chievo (24/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft zaterdag op de zesde speeldag van de Serie A een eenvoudige 2-0 zege geboekt tegen Chievo Verona. Dries Mertens mocht tien minuten [naar artikel]

17. “Ciro, Ciro!”: Dries Mertens, die heldenonthaal krijgt bij terugkeer naar Napoli, feest mee na dolle wedstrijd (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst keerde hij terug naar het stadion als toeschouwer. Dries Mertens kwam gisteren een kijkje nemen tijdens Napoli-Liverpool. De Rode Duivel zag hoe zijn ex-team liefst vier keer scoorde, waarna hij ook deelde in de feestvreugde. [naar artikel]

18. Mertens scoort dankzij flaterende doelman, maar Napoli niet voorbij laagvlieger (29/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Napoli, met Dries Mertens negentig minuten tussen de lijnen, heeft vanavond geen afstand kunnen nemen van laagvlieger Palermo. De Rode Duivel [naar artikel]

19. Geen 122ste goal, wél een afgemeten assist van Dries Mertens in zege Napoli (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen nummer 122 voor Dries Mertens, de Rode Duivel begon na zijn voetblessure op de bank bij Napoli. Tegen Torino viel hij 74 minuten in, acht... [naar artikel]

20. Napoli vloert Sassuolo met Dries Mertens 90 minuten op het veld (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zondag op de achtste speeldag in de Italiaanse Serie A een 2-0 thuisoverwinning geboekt tegen Sassuolo. Dries Mertens maakte voor de tweede keer dit seizoen de match vol. [naar artikel]

21. Dries Mertens legt uit waarom hij een tijdje “altijd maar boos” was bij Napoli (17/07/2020 - Het Belang van Limburg)

De titelstrijd in Italië blijft spannend doordat leider Juventus deze week punten liet liggen. Maar bij Napoli zitten ze vooral met plek vijf in hun hoofd. En de Champions League. Dat blijkt uit een interview van Dries Mertens met de UEFA. [naar artikel]

22. Napoli en Mertens boeken makkelijke zege tegen Bologna (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft zondag op de 26e speeldag van de Serie A een 3-1 overwinning geboekt tegen Bologna. Dries Mertens stond aan de aftrap bij de Napolitanen, maar werd wel al na 53 minuten gewisseld. [naar artikel]

23. Mertens en Napoli laten dure punten liggen bij AC Milan (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De topper van de 32e speeldag in de Italiaanse Serie A tussen AC Milaan en Napoli is zondag op een doelpuntenloos gelijkspel (0-0) geëindigd. Dries Mertens speelde op San Siro 65 minuten mee met de Napolitanen, die in de stand drie punten achterstand hebben op leider Juventus. [naar artikel]