De Morgen

Vijf dolle minuten volstaan voor Napoli tegen Lazio, met deze parel van Mertens als absoluut orgelpunt

20/09/2017 - 23:46
"Geen omschrijving gevonden."

1. Vijf dolle minuten volstaan voor Napoli, met deze parel van Mertens als absoluut orgelpunt (20/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

In Italië volstonden vijf dolle minuten voor Napoli bij Lazio (1-4). Stefan De Vrij had de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong gezet, [naar artikel]

2. De nieuwe parel van Mertens (20/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Belgen in het buitenland – Scorende Mertens zegeviert tegen Lazio Roma (11/02/2018 - Metro)

Op de 24e speeldag van de Italiaanse Serie A heeft leider Napoli met 4-1 gewonnen van Lazio Roma. Dries Mertens, die het vierde doelpunt scoorde, is al in de vierde wedstrijd op rij trefzeker. Hoewel Lazio al in de 3e minuut op voorsprong kwam, dankzij een doelpunt van Stefan de Vrij, keerde het tij snel […] [naar artikel]

4. Bedrijvige Mertens bijt met Napoli tanden stuk op Lazio (05/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Napoli is in eigen huis niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Lazio Roma. De 'Partenopei', met Dries Mertens in de basis, kwamen na de [naar artikel]

5. VIDEO: Napoli dankzij prachtgoal van Mertens op weg naar zege in Rome (20/09/2017 - Sporza)

De Napolitaanse doelpuntenmachine dendert ook tegen Lazio onverminderd voort. Onder meer door een schitterende goal van Dries Mertens boog Napoli een achterstand om tegen Lazio. [naar artikel]

6. ‘Ciro’ is terug: Dries Mertens scoort twee heerlijke goals in twintig minuten voor Napoli (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor de wedstrijd werd Diego Maradona geëerd met een groot standbeeld, nadien nam zijn opvolger in de clubstatistieken van SSC Napoli de rol over als man in de spotlights. Dries Mertens scoorde al twee keer in de eerste helft van Napoli tegen Lazio Rome. [naar artikel]

7. LIVE. Napoli na twee minuten op voorsprong tegen Lazio in Coppa Italia, Immobile mist penalty (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Napoli-Lazio in kwartfinale Coppa Italia • Stadio San Paolo • Aftrap om 20u45 • Dries Mertens niet in selectie wegens blessure [naar artikel]

8. LIVE. Insigne zet Napoli na twee minuten op voorsprong tegen Lazio in Coppa Italia, Immobile mist penalty (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Mertens eert Maradona met twee schitterende goals, Napoli alleen leider na puike zege tegen Lazio (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Diego Maradona keek van boven toe en zag dat het goed was. Napoli eerde de eerste verjaardag van het overlijden van de gevallen voetbalgod met een glansprestatie tegen Lazio. In de hoofdrol een Rode Duivel die twee prachtgoals scoorde: Dries Mertens. [naar artikel]

10. Dries Mertens wint met Napoli topper tegen Lazio van Jordan Lukaku (09/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zijn derde plaats verstevigd in de Serie A. De Napolitanen klopten op de 31e speeldag Lazio, het nummer vier, met 0-3. [naar artikel]

11. Dries Mertens helpt Napoli met assist aan driepunter tegen Jordan Lukaku (20/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft zondagavond op de twintigste speeldag van de Serie A geen fout gemaakt tegen Lazio Roma. De Napolitanen wonnen met 2-1. Dries Mertens, die zeven minuten voor tijd naar de kant werd gehaald, gaf de assist voor het eerste doelpunt. Bij Lazio mocht Jordan Lukaku voor de tweede wedstrijd op rij starten. Hij werd wel tijdens de rust al naar de kant gehaald. Invallersdoelman Silvio Proto bleef op de bank. [naar artikel]

12. En daar is nummer 123 al: Dries Mertens scoort opnieuw voor Napoli met listig lobje (28/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Ook al heeft hij de titel van clubtopschutter al te pakken, toch is Dries Mertens niet van plan om te stoppen met scoren voor Napoli. In de competitiewedstrijd tegen SPAL opende de Rode Duivel al na vijf minuten de score met een listig lobje. Voor Mertens is het zijn 123ste goal in het shirt van Napoli. [naar artikel]

13. Exit Dries Mertens in Europa League: Napoli niet naar 1/8e finales, Lazio Roma maakt vijf doelpunten tegen Boekarest (22/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Dries Mertens ligt met Napoli uit de Europa League. De Italianen moesten op het veld van Leipzig een 1-3 nederlaag uit de heenmatch goedmaken, maar geraakte niet verder dan 0-2. De Italiaanse eer werd hooggehouden door Lazio Roma dat met een vijfklapper tegen Steaua Boekarest een nederlaag kon goedmaken. Ook Zenit Sint-Petersburg, Atletico Madrid en Lyon plaatsten zich voor de volgende ronde. [naar artikel]

14. Immobile evenaart record Higuaín met 36e treffer, maar Lazio verliest wel op veld van Napoli (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Napoli en Dries Mertens hebben in eigen huis gewonnen van Lazio. De Rode Duivel was belangrijk voor de Napolitanen met twee assists. Aan de... [naar artikel]

15. Mertens helpt Napoli met assist aan nipte zege tegen Jordan Lukaku en co (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft in eigen huis de scalp genomen van Lazio: 2-1. Dries Mertens gaf de assist bij de openingstreffer. De club uit Napels nadert dankzij... [naar artikel]

16. VIDEO. Mertens helpt Napoli met assist aan nipte zege tegen Jordan Lukaku en co (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

17. Mertens speelt met Napels gelijk tegen het Lazio van wederoptredende Biglia (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in de Italiaanse Serie A speelden Napels en Lazio Rome zaterdag 1-1 gelijk. Bij Napels had Rode Duivel Dries Mertens voor de vierde opeenvolgende competitiewedstrijd een basisplaats. Lucas Biglia maakte zijn wederoptreden bij Lazio. Een kuitblessure had de Argentijnse ex-middenvelder van RSC Anderlecht sinds september van het terrein gehouden. Zowel Mertens als Biglia maakten de 90 minuten vol. [naar artikel]

18. Ngonge en Dendoncker kunnen in korte invalbeurt Napoli niet helpen tegen Lazio (28/01/2024 - Sporza)

Napoli kleurt weer een beetje Belgisch. Leander Dendoncker en Cyriel Ngonge hebben hun eerste minuten gekregen bij de club in de competitiematch tegen Lazio. De Belgen mochten na hun recente transfer allebei invallen in het slot van de partij die eindigde op een scoreloos gelijkspel. [naar artikel]

19. Mertens en Napoli steviger op kop, Lukaku wint knotsgekke match met Lazio en kneusje weet plots wat winnen is (06/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens en Napoli hebben geen puntenverlies geleden op de twintigste speeldag van de Serie A. De blauwhemden wonnen op eigen veld met 2-0... [naar artikel]

20. Voor Napoli staat de leidersplaats op het spel tegen Lazio (10/02/2018 - Sporza)

In de Serie A staat het duel tussen de nummers 2 en 3 op het programma. Bij winst van Napoli komen Mertens en co opnieuw aan de leiding. [naar artikel]

21. Mamma Mia! Dries Mertens in tranen na prachtgoal en nieuw record voor Napoli (22/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Napoli heeft een uitstekende zaak gedaan in de strijd om de vierde plaats in de Serie A. De Partenopei wonnen met 5-2 tegen rechtstreekse concurrent Lazio. Dries Mertens scoorde het vierde doelpunt voor Napoli. En hoe! De Rode Duivel krulde de bal heerlijk in doel, goed voor zijn 102e competitiedoelpunt voor de club uit Napels. Een evenaring van het record van Antonio Vojak. [naar artikel]

22. Napoli blijft het doen zonder Dries Mertens: Victor Osimhen (ex-Charleroi) is man van de match met twee goals (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Op de midweekspeeldag in de Serie A, de vijfde van de nieuwe voetbaljaargang, heeft Napoli met 0-4 uitgehaald bij Sampdoria en speelde Torino 1-1 gelijk tegen Lazio Roma. Beide ploegen moesten het zien te rooien zonder de geblesseerde Rode Duivels Dries Mertens en Dennis Praet. Napoli blijft met een perfect rapport alleen leider. [naar artikel]

23. Vanaf nu is het Dries Maradona! Italiaanse pers vergelijkt Mertens met Maradona na wereldgoal (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Dries Mertens scoorde woensdagavond bovenstaande wereldgoal tegen Lazio met Napoli. Vanop de rand van de zestien en vanop een twintigtal meter lobde Mertens de bal heerlijk over Lazio-doelman Strakosha. Een weergaloos doelpunt, en dat leverde de Rode Duivel heel wat lof op in de Italiaanse pers. “Zoals Diego”, maakte de Corriere dello Sport al snel de mooie vergelijking. Want ook Maradona scoorde op gelijkaardige manier tegen Lazio Roma, 33 jaar geleden. Bekijk hieronder het doelpunt van Diego! [naar artikel]