Sporza

Real mist karrenvracht kansen en krijgt deksel op de neus in minuut 94

21/09/2017 - 00:04
"Real Madrid heeft een erg zure nederlaag geleden tegen Real Betis. Real domineerde, maar de enige goal viel diep in de extra tijd aan de overzijde."

1. THES morst met de kansen en krijgt deksel op de neus (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)

THES domineerde de hele wedstrijd en kreeg een karrenvracht aan kansen, maar vooral Bertaccini - de voorbije weken nochtans heel trefzeker - miste een aantal grote kansen alleen voor de keeper. Een kwartier voor tijd kregen de Looienaars het deksel op de neus toen invaller Waeghe de enige kans voor St-Eloois afmaakte: 1-0. [naar artikel]

2. Genk krijgt deksel op de neus in het slot (19/10/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft met het kleinste verschil verloren op het veld van Standard. De landskampioen had voor de rust de beste kansen, maar vergat te scoren. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg Genk het deksel op de neus, toen Bastien met een knap schot de 1-0-eindstand vastlegde. [naar artikel]

3. STVV krijgt in het slot het deksel op de neus tegen Cercle en verliest met 2-1 (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)

In het Jan Breydel-stadion ging STVV in de slotminuten kopje-onder tegen Cercle Brugge, de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. De Kanaries leken af te stevenen op een gelijkspel, maar kregen in de 89ste minuut het deksel op de neus. [naar artikel]

4. E. Mechelen a/d Maas vergeet kansen te benutten en krijgt deksel op de neus (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

E. Mechelen a/d Maas kon voor de rust een handvol kansen niet benutten en kreeg vlak voor de pauze het deksel op de neus. Budé bereikte knap Stappers die beheerst afwerkte. Ook na de rust kwamen de bezoekers nog dreigen via Janssen en Wevers maar toen Swinnen Bielen voor doel kon bereiken, was de wedstrijd gespeeld. [naar artikel]

5. LIVE: Gent is baas maar krijgt bijna deksel op de neus: Diaby mist twee wenkende kansen (1-0) (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De strijd om de befaamde kassei van Roubaix is betwist, maar in play-off 1 staat er nog een ander titanenduel op het programma. In de 'Slag om... [naar artikel]

6. Le Pen krijgt deksel op de neus van vroegere running mate (03/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Marine Le Pen, partijleider van de Franse extreemrechtse partij Rassemblement national, heeft vandaag het deksel op de neus gekregen van Nicolas... [naar artikel]

7. Belisia maakt kansen niet af en lijdt eerste nederlaag sinds 28 november (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Belisia leed tegen Cappellen zijn eerste nederlaag sinds 28 november. Toen werd verloren op het veld van … Cappellen. De thuisploeg kon aanspraak maken op een gelijkspel, maar liet een karrenvracht kansen liggen en kreeg in de slotfase het deksel op de neus. [naar artikel]

8. KV Mechelen pakt pas laat puntje bij Eupen na karrenvracht aan gemiste kansen (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Door het oog van de naald. KV Mechelen pakte pas in de 92ste minuut een oververdiend gelijkspel am Kehrweg bij Eupen. Maar dat hadden eigenlijk drie punten moeten zijn. Malinwa miste een karrenvracht aan kansen en schiet eigenlijk niets op met een draw. [naar artikel]

9. Galapagos krijgt deksel op de neus van Amerikaanse volksgezondheid (19/08/2020 - Express)

Het reumageneesmiddel filgotinib van het Belgisch-Nederlandse farmabedrijf Galapagos krijgt nog geen groen licht van de Amerikaanse Food and Drug Administration... The post Galapagos krijgt deksel op de neus van Amerikaanse volksgezondheid appeared first on Business AM. [naar artikel]

10. Bekerverhaal Lommel SK zit erop: invaller Gano verzilvert enige bal tussen de palen van bezoekers (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Het is een ongeschreven voetbalwet. Wie de kansen mist, krijgt gegarandeerd het deksel op de neus. Dat is precies wat Lommel overkwam. De Limburgers beten zich de tanden stuk op Bossut, invaller Gano had aan één poging genoeg om zijn ex-ploeg te nekken. [naar artikel]

11. Schoonbeek-Beverst morst andermaal met de kansen en krijgt dan het deksel op de neus in Geel (18/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hoewel het niveau en de intensiteit een pak hoger lag dan vorige speeldag tegen Eksel, kwam Sch.-Beverst net als vorige week opnieuw niet tot scoren. Wat Roland, El Mansouri, Aabbou en Quarem ook probeerden, de bal wilde voor de Bilzenaren niet tegen de netten vliegen. Ofwel stond het vizier niet op scherp, ofwel lag de Geelse goalie in de baan van de bal. Meer nog, in het slotkwartier kregen de Bilzerse bezoekers het deksel op de neus als Geel wel met een afgeweken schot raak trof. (gesi)  [naar artikel]

12. MULTILIVE CL: Modric mist strafschop, Real krijgt deksel op de neus en staat achter tegen Union Berlin (12/12/2023 - Sporza)

Rode Duivels Dodi Lukebakio en Johan Bakayoko schieten de slotspeeldag van de Champions League op gang. Later vanavond (21 uur) staat ook nog de klepper tussen Manchester United en Bayern München op het programma. Mis deze avond geen enkele baltoets van de Europese actie op deze pagina. [naar artikel]

13. IJsland vergeet zijn kansen af te maken tegen efficiënt Kroatië en is uitgeschakeld (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)

IJsland zal zijn stunt vanop het EK 2016 niet overdoen in Rusland. Tegen Kroatië verloren de Vikings in de slotfase met 1-2, ondanks een karrenvracht aan kansen. Een sterke Kroatische doelman Lovre Kalinic dreef de IJslanders voor de rust tot wanhoop. Badlej zorgde na de rust dan voor het spreekwoordelijke deksel op de neus. Verder dan een strafschopdoelpunt van Sigurdsson raakte IJsland niet meer. In de slotfase zorgde Perisic voor de beslissing. [naar artikel]

14. Axel Daeseleire krijgt deksel op de neus in ‘Erfgenaam gezocht’: “Ik laat niemand binnen” (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs met een klinkende naam als Axel Daeseleire gaan niet alle deuren open. Dat ondervindt de presentator donderdagavond aan de lijve in een nieuwe aflevering van ‘Erfgenaam gezocht’. Bij de zoektocht naar de rechtmatige erfgenaam van Angela Vervinckt krijgt Daeseleire het deksel op de neus. [naar artikel]

15. Maaseik waant zich te vroeg zegezeker tegen Haasrode en krijgt deksel op de neus (20/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Greenyard Maaseik waande zich in Leuven te vroeg zegezeker. Het liet een 0-2-voorsprong uit handen glippen en kreeg nadien nog het deksel op de neus in de tiebreak. Geen catastrofe. De focus ligt vooral op het belangrijke tweeluik Amriswil-Roeselare, binnen ruim een week. [naar artikel]

16. Neemt Real Madrid revanche op Betis na verrassende nederlaag in heenmatch? (18/02/2018 - Sporza)

Vanavond gaat Real Madrid op zoek naar revanche op Real Betis. In de heenmatch miste Real kans na kans en kreeg het in de slotminuut het deksel op de neus. [naar artikel]

17. Groen-politica Elisabeth Meuleman liet zich nog ompraten voor nationale plaats, maar krijgt nu deksel op de neus (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vlaams parlementslid Elisabeth Meuleman (Groen) krijgt dan toch geen plaats op de nationale lijst van haar partij Groen. Nadat ze eerder had aangekondigd geen nationale politieke ambities meer te koesteren, hadden haar covoorzitters haar nog omgepraat. Maar uiteindelijk krijgt de politica toch het deksel op de neus: een 20-tal partijleden stemde haar weg. [naar artikel]

18. Camp Nou eert slachtoffers met indrukwekkende minuut stilte én vlotte overwinning, ook Real mist opener niet (21/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

De spelers van FC Barcelona en Real Betis hebben voorafgaand aan hun eerste competitieduel een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor de [naar artikel]

19. Europees kampioen Italië dondert van roze wolk na nederlaag tegen Noord-Macedonië en mist het WK in Qatar (24/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Noord-Macedonië heeft in extremis Europees kampioen Italië geklopt in de halve finale van de WK-barrages. De Italianen waren de betere ploeg, maar misten al hun kansen. In de 92ste minuut kregen ze het deksel op de neus van Trajkovski. De troepen van Roberto Mancini donderen zo van hun roze EK-wolk en missen voor de twee keer op een rij het WK. In de finale van de barrages neemt Noord-Macedonië het dinsdag op tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo. [naar artikel]

20. ANALYSE. Wie probeert politieke munt te slaan uit deze pandemie, krijgt steevast het deksel op de neus (20/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dat het coronavirus opnieuw zo wild om zich heen zou grijpen, hadden zelfs de meest pessimistische virologen niet verwacht. Je zou denken dat het vervroegde Overlegcomité van woensdag dan ook snel klaar zou zijn met een pakket strenge maatregelen. Toch was er weer flink wat politieke discussie vooraf. Hebben de politici hun lesje nog niet geleerd? Wie probeert politieke munt te slaan uit deze pandemie, krijgt steevast het deksel op de neus. [naar artikel]

21. ANALYSE. “Trainerswissel gaat probleem niet oplossen bij KRC Genk” (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)

“Dit verlies van Genk had ik toch niet verwacht. Ze begonnen goed, hadden veel balbezit. Maar als je die kleine kansjes mist, weet je dat je het deksel op de neus krijgt. Beerschot is een aardig voetballende ploeg. Maakt Van den Bergh ook nog eens een wereldgoal en die penaltyfase blijft een absurde regel. Munoz bougeert niet, maar als je de bal op je arm krijgt, is het van dat.” [naar artikel]

22. STVV wervelt op Sclessin, vergeet het af te maken en krijgt VAR-deksel op de neus (27/12/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde op Standard een dijk van een wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen. Resultaat: een zuur gelijkspel (1-1). Daar zorgde de VAR en Kanga in minuut 98 nog voor. Toch trekken de Kanaries goedgemutst de winterbreak in. Als u naar de rangschikking kijkt, weet u ook waarom. [naar artikel]

23. Tienkoppig Lommel gaat kopje onder in 98ste minuut<BR /> (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Een strijdend Lommel SK leek met tien man op weg naar een punt tegen Waasland-Beveren, maar in de 98ste minuut volgde het deksel op de neus. Groen-wit kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar een derde doelpunt op stilstaande fase werd hen uiteindelijk fataal. [naar artikel]

24. Hades krijgt deksel op neus in slot (09/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hades heeft zijn status van giant-killer geen eer kunnen aandoen tegen Houtvenne. De thuisploeg kreeg na rust nochtans kansen bij de vleet op de winning-goal, maar het was een efficiënt Houtvenne dat in het ultieme slot de zege pakte. [naar artikel]