Dit vegetarisch gerecht is een echte groentenboost. De prei, selder, champignons en kerstomaatjes presenteer je in bootjes van courgette. Wat heb [naar artikel]
Wat dacht je van een supersnelle wok met rijst en gebakken champignons? Door de vlezige structuur van de champignons heb je geen vlees nodig en [naar artikel]
Beignets, ongezond? Niet als de vulling bestaat uit quinoa, courgette, ricotta en ei. Serveer de burgertjes als hoofdgerecht met salade, of uit het... [naar artikel]
Op een boerderij in Noordschote in Lo-Reninge is een heel bijzondere courgette geoogst. De groente vertoont veel gelijkenissen met een zwaan. [naar artikel]
Je houdt ervan of je haat ze, maar voor de liefhebbers smaakt pakweg een pasta met champignons altijd. De vitaminen, mineralen en vezels krijg je [naar artikel]
Meer dan de helft (52%) van de Vlamingen gelooft dat mensen die (bijna) altijd vegetarisch eten minder belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen. In dit recept van HelloFresh zorgt de courgette echter voor voldoende inname van ijzer-, vitamine C- en calcium. Daarnaast is deze naanpizza ook een lekker en vooral snel alternatief voor traditionele pizza’s. Benodigdheden voor twee […] Het bericht RECEPT Naanpizza met gegrilde courgette en mozzarella verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
De Europese voetbalbond UEFA heeft verklaard dat ze probleemloos met de “Champignons League” pizza van een Duitse pizzeria kunnen leven. De Duitser die de met champignons belegde diepvriespizza op de markt brengt, had nochtans van plaatselijke handelsmerkadvocaten van de UEFA een brief met dreigende taal in de bus gekregen. [naar artikel]
Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie [naar artikel]
Verschillende verpakkingen van gesneden champignons worden teruggeroepen omdat de uiterste verbruiksdatum er niet op vermeld wordt. De producten... [naar artikel]
Deze Parijse champignons in een krokant en gekruid jasje met dipsaus zijn een onweerstaanbaar hapje. Als aperitief, maar maak er zeker genoeg [naar artikel]
Toast gebakken champignons saai? Niet in deze versie met Limburgse perenstroop en kruidenkaas. Het ideale hapje tijdens een apéro. [naar artikel]
De zomer is in volle gang, tijd dus om te genieten van heerlijke gerechten die de smaken van het seizoen omarmen. Uit onderzoek in opdracht van HelloFresh blijkt dat bijna 2 op de 5 van de Belgen in de zomermaanden op zoek zijn naar vooral voedzame en gebalanceerde recepten. Om je hiermee alvast op weg […] Het bericht RECEPT Orzo met knoflookgarnalen en courgette verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas. [naar artikel]
Geef je ieder jaar een boeketje bloemen aan je mama? Gooi het deze Moederdag eens over een andere boeg en serveer de bloemen liever op een bordje. Een bouquet garni van eetbare nepbloemen: niet uit een pluktuin, maar gemaakt van ananas, komkommer, radijs of courgette – en een flinke snuf liefde. [naar artikel]
Van cannelloni met vlees tot ravioli met spinazie. Van de honderden soorten pasta die er bestaan, is gevulde pasta het veelzijdigst, met dank aan de vulling. Bij deze adresjes kan je met gevulde pasta je maagje vullen. [naar artikel]
Er is een tekort aan Belgische champignons. Dat komt door het extreem warme weer van afgelopen zomer. Door de hoge temperaturen is de compost in... [naar artikel]
Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Lasagne met courgette en spinazie verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
De klassieke gevulde aubergines steken we dit keer in een Turks jasje. Wat munt, yoghurt en couscous erbij en je waant je zo in de zonovergoten... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij gevulde aubergines op z’n... [naar artikel]
De gevulde paprika ken je al, maar dit recept maakt het net iets origineler. Bak hamburgertjes in het randje van paprika. Dat ziet er leuk uit op [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.