Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Week van de smaak’

19/11/2017 - 11:37
"Tijdens deze elfde editie van de ‘Week van de Smaak’ staat ‘De Smaak van Morgen’ centraal."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Week van de smaak (14/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Van donderdag 14 tot en met zondag 24 november heft in de bib de Week van de smaak plaats met als thema 'kleur'. [naar artikel]


2. Markt Kortessem stelt ‘Week van de Smaak’ in de kijker (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Op woensdag 16 november van 14u tot 18u heeft ‘KORTESSEM PROEFT’ plaats ter gelegenheid van de ‘Week van de Smaak ’en dit op de wekelijkse markt van Kortessem. Bezoekers kunnen dan proeven van lokale streekspecialiteiten. [naar artikel]


3. Bibliotheek verwent bezoekers met lekkers (29/11/2018 - Het Belang van Limburg)

In de plaatselijke bibliotheek worden jaarlijks evenementen geprogrammeerd om de bezoekers extra in de watten te leggen. Dit jaar werd een dergelijke actie gekaderd in de Week van de Smaak. Vandaar dat jong en oud getrakteerd werd op een vers wafelstokje dat naar believen op smaak kon gebracht worden. Een traktatie die blijkbaar vooral bij de jongeren in de smaak viel. [naar artikel]


4. Wafelenbak in de bieb (16/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Naar aanleiding van de week van de smaak worden de bezoekers van de plaatselijke bibliotheek zaterdagvoormiddag 17 november tussen 10 en 12 u getrakteerd met wafeltjes die naar eigen smaak kunnen gedecoreerd worden. [naar artikel]


5. Gezond-tijd tijdens Week van de Smaak (05/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Tijdens de twaalfde Week van de Smaak zal ‘Gezond-tijd’ centraal staan. [naar artikel]


6. Week van de Smaak: deze chefs zijn weg van producten uit hun eigen streek (15/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Vanaf vandaag, vrijdag, tot en met 24 november loopt in heel Vlaanderen de Week van de Smaak. In onze regio zet vooral Streekvereniging Zuidrand de schouders onder het initiatief. De Antwerpse zuidrand heeft een hele waaier van streekproducten waarmee de plaatselijke chefs aan de slag gaan. Uw krant ging voor de gelegenheid een kijkje nemen bij enkele van die gepassioneerde chefs, die met veel plezier gebruikmaken van de lokale topproducten. [naar artikel]


7. Hasselt heeft de smaak te pakken en klopt nu ook Ninane (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Hasselt BT heeft de smaak te pakken in Top Division Men 2B. Na winst in Geel vorige week, namen de Hasselaren zaterdag ook de maat van Ninane: 85-73. Smaakmakers bij de thuisploeg: Screurs en Schild. [naar artikel]


8. Van plan om te barbecueën deze week? Grillmaster Peter De Clercq legt uit welk toestel de beste smaak verzekert (29/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

De temperaturen die vlotjes boven de 20 graden gaan: dat betekent: barbecuetijd! Maar hoe weet je nu welke soort barbecue bij jou past? Houtskool, gas of een vuurkorf: wat is het snelst en welk type levert de beste smaak op? Peter De Clerq, dé BBQ-specialist bij uitstek, helpt je op weg. [naar artikel]


9. Coca Cola komt met nieuwe smaak (07/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Coca Cola Zero Sugar komt met een nieuwe, tijdelijke smaak: kaneel. “70 procent van de Belgen geeft aan fan te zijn van kaneel in gerechten en dranken maar slecht twee procent associeert de smaak met frisdrank”, zegt het bedrijf in een persbericht. “De nieuwe smaak, de eerste winterse limited edition van Coca-Cola Zero Sugar ooit in België en Luxemburg, zal sowieso verrassen.” [naar artikel]


10. Haalt muziek het beste in de smaak van kaas naar boven? (02/11/2018 - VRT NWS)

Een kaasmaker uit Zwitserland onderzoekt samen met de Universiteit van Bern of muziek een invloed heeft op de smaak van kaas. De kaasmaker is er rotsvast van overtuigd dat de ultrasone geluidsgolven van muziek, ervoor zorgen dat zijn kaas een andere smaak kan krijgen.  [naar artikel]


11. Moeten we vrezen voor de smaak van champagne? Voorlopig niet: ‘Klimaatopwarming heeft de smaak net geoptimaliseerd’ (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


12. Zo haal je een pak meer smaak uit een komkommer (24/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Komkommer een beetje saai van smaak? Wel, er bestaat een mogelijkheid om de groente wat meer karakter te geven en die techniek daarvoor komt uit het Verre Oosten. In China en andere delen van Azië is het namelijk de gewoonte om de schijfjes komkommer een beetje te prakken. Zo slorpen ze meer smaak op. [naar artikel]


13. De 'pergola' valt in de smaak (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hoewel Bart en Luc de link met de kunstwerken niet meteen zien. Vallen de gerechtjes van chef Mitchell toch in de smaak. [naar artikel]


14. Tweede finale in één week voor servicekanon Karlovic (23/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Kroatische tennisser Ivo Karlovic heeft de smaak te pakken. De 37-jarige veteraan werd vorige week een van de oudste toernooiwinnaars ooit op [naar artikel]


15. Koken uit ‘Flavour’ van Ottolenghi: groenten & fruit met nog meer smaak (12/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek speurt elke week tussen de nieuwste kookboeken naar originele en makkelijke recepten. Deze week is dat ‘Flavours’ van Ottolenghi. [naar artikel]


16. Sprite zal niet meer hetzelfde zijn: smaak en design veranderen (16/03/2023 - Express)

Coca-Cola, de eigenaar van het merk Sprite, kondigt aan dat de smaak en het design van het limoendrankje zullen veranderd worden. Maar waarom juist? Het limoendrankje dat bij warme temperaturen wel eens kan smaken, zal binnenkort een grote verandering ondergaan. “Zowel de smaak als het design van het flesje krijgen een make-over”, schrijft Metro UK. […] [naar artikel]


17. Foodtruck Festival SMAAK (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Van vrijdag 20 juli tot zondag 22 juli was de Grote Markt van Tongeren het decor voor het Foodtruckfestival - SMAAK. [naar artikel]


18. Is de smaak van mandarijnen echt veranderd? "We zijn geëvolueerd naar een gemiddelde smaak" (09/11/2020 - VRT NWS)

Het seizoen van de mandarijnen is aangebroken. Maar uit verschillende reacties bij De Inspecteur op Radio 2 blijkt dat de smaak van de vruchten de afgelopen jaren is afgenomen. Mandarijnen zouden flets, droog en smakeloos zijn. "Het klopt dat de grote smaakdiversiteit eruit is", zegt professor tropische landbouw Patrick Van Damme. [naar artikel]


19. Van plan om te barbecueën dit weekend? Grillmaster Peter De Clercq legt uit welk toestel de beste smaak verzekert (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het is nog vroeg op het jaar, maar de weersvoorspellingen voor komend weekend en volgende week liegen er niet om: we kunnen al barbecueën! Maar hoe weet je nu welke soort barbecue bij jou past? Houtskool, gas of een vuurkorf: wat is het snelst en welk type levert de beste smaak op? Peter De Clerq, dé BBQ-specialist bij uitstek, helpt je een handje. [naar artikel]


20. Virtual reality nu ook met smaak en geur (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Je de volledige virtuele ervaring geven, niet enkel met zicht, maar ook met geur en smaak. Dat is wat martonderzoeksbureau Haystack nu doet. Ze [naar artikel]


21. Nieuwe smaak Coca-Cola is gemaakt met AI: revolutionair of misleidende marketing?   (17/09/2023 - VRT NWS)

Frisdrankbedrijf Coca-Cola heeft deze week een nieuwe, opvallende smaak op de markt gebracht. "Coca‑Cola Y3000 Zero Sugar" werd gemaakt met artificiële intelligentie (AI). Hoe kan AI helpen bij het maken van voedsel? En is AI de toekomst van de voedingssector of een misleidende marketingtruc? [naar artikel]


22. Studie: “Muziek beïnvloedt de smaak van kaas” (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Verschillende muziekstijlen beïnvloeden de smaak van kaas. Dat zegt de Universiteit voor de Kunsten uit Bern, die een onderzoek liet uitvoeren. Ze... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!