LIVE: Genk duikt met een voorsprong de rust in (0-1)

19/11/2017 - 15:18
"Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen?"

1. LIVE EUPEN-GENK. Racing Genk duikt rust in met voorsprong, Sor tikt simpel binnen na blunder van doelman Slonina (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Niet Racing Genk, maar Eupen nam het meeste initiatief in de openingsfase van de wedstrijd. De bezoekers kwamen niet echt tot kansen, tot Chelsea-huurling Slonina zich verkeek op een lange bal. Sor tikte het openingsdoelpunt simpel binnen. Kunnen de Panda’s nog iets forceren in de tweede helft? Volg het duel in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVE. Portugal duikt dankzij Ronaldo met voorsprong de rust in, Zwitserland moet na de rust op zoek naar gelijkmaker (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste halve finale Nations League • Drakenstadion (20u45) • Zwitserland plaatste zich ten koste van de Rode Duivels (5-2 in beslissende match) •... [naar artikel]

3. LIVE: Genk duikt met een voorsprong de rust in (0-1) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen? [naar artikel]

4. LIVE. Wat een pegel van Gholizadeh! Genk duikt dan toch niet met voorsprong rust in (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag • Aftrap: 21u • Cegeka Arena • Wint Genk een eerste keer onder Bernd Storck? [naar artikel]

5. LIVE GENK-ANDERLECHT. Op slag van rust klimt Genk weer op voorsprong: Aziz jaagt rebound tegen de touwen (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De topper van de speeldag wordt vanmiddag gespeeld in de Cegeka Arena. Leider Racing Genk ontvangt Anderlecht voor wat een cruciaal duel richting play-offs kan worden. Bij verlies kan Genk straks zijn koppositie kwijtspelen, voor paars-wit is puntengewin een must in de strijd om play-off 2. Volg de clash op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

6. LIVE GENK-DEMIRSPOR. Gaat het opnieuw fout voor Genk? Akbaba zet Turken vlak na rust op voorsprong! (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Champions League en Europa League lukte het niet voor Genk, maar tegen het Turkse Adana Demirspor krijgen de Limburgers wel nog een kans om zich te plaatsen voor de Conference League. Volg het heenduel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVE GENK-WESTERLO. Kayembe stuurt Genk met een 2-1-voorsprong de rust in. Baah krijgt wel nog rood! (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de midweekwedstrijd bij Club Brugge krijgt Racing Genk in de eigen Cegeka Arena laagvlieger Westerlo over de vloer. Houden de Limburgers de drie punten thuis? Bij de rust staan de bordjes alvast in evenwicht. [naar artikel]

8. LIVE GENK-OHL (1-0). Genk morst met de kansen, maar gaat toch met 1-0-voorsprong de rust in (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Haakt Racing Genk zijn wagonnetje vast aan de top drie in het klassement? Als de Limburgers de weg naar boven willen verderzetten dan is een zege tegen OHL een must. Een opsteker: kapitein Bryan Heynen zit ondanks zijn hoofdblessure in de selectie. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

9. LIVE: Lokeren duikt de rust in met voorsprong tegen Charleroi (1-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

10. LIVE: Eupen duikt met ruime voorsprong de rust in na groot doelpuntenfestival (3-1) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Kehrwegstadion Scheidsrechter: Wesley Alen Eupen staat voorlaatste met het slechtste doelpuntensaldo: -15 Mechelen hinkelt slechts twee... [naar artikel]