LIVE: Zulte Waregem heeft nog een half uur om nieuwe nederlaag af te wenden (0-1)

19/11/2017 - 15:46
"Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen?"

1. Zulte Waregem smeert Kortrijk nieuwe nederlaag aan (21/01/2017 - Sporza)

Verloren zoon Teddy Chevalier heeft een nieuwe nederlaag niet kunnen vermijden voor Kortrijk. Hij scoorde, maar Zulte Waregem trok aan het langste eind. [naar artikel]

2. LIVE: Kan Zulte Waregem nieuwe nederlaag afwenden in tweede helft? (0-1) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen? [naar artikel]

3. Spoelt Zulte Waregem Europese nederlaag door? (17/09/2017 - Sporza)

Drie dagen na hun flinke nederlaag in de Europa League krijgt Zulte Waregem in eigen huis de kans om het vertrouwen te herstellen. Tegenstander is Moeskroen, de 4e in het klassement. [naar artikel]

4. Onmondig KV Mechelen gaat onderuit aan de Gaverbeek en ziet Zulte Waregem wat dichterbij sluipen (08/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft het nieuwe jaar ingezet met een 2-0-nederlaag tegen Zulte Waregem. Geel-rood kon een prachtige vrije trap van Rommens niet uitwissen en na rust kneep Gano KVM vanop de stip helemaal dood. Malinwa blijft zo bivakkeren in de onderste regionen van het klassement, terwijl Zulte Waregem de rode lantaarn weer aan Seraing doorgeeft. [naar artikel]

5. LIVE. Zet STVV recordreeks verder met uitzege tegen Zulte Waregem? (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

STVV verloor al tien duels niet meer op verplaatsing, een clubrecord. Op het veld van Zulte Waregem gaan de Kanaries vanavond (aftrap om 18.15 uur) op zoek naar een elfde opeenvolgende uitwedstrijd zonder nederlaag. Lukt dat? Volg het hier live. [naar artikel]

6. Kortrijk duwt Zulte Waregem in diepe crisis met vijfde opeenvolgende nederlaag (21/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De crisis is compleet aan de Gaverbeek na verlies in eigen huis tegen buur KV Kortrijk. De partij stelde kwalitatief niet veel voor waarin amper uitgespeelde kansen te zien waren. Dat het vertrouwen zoek is bij Zulte Waregem is een understatement. Mboyo en Chevalier smeerden Zulte Waregem zo een vijfde opeenvolgende nederlaag aan. [naar artikel]

7. LIVE (20u30): Spoelt Anderlecht eerste nederlaag onder Vanhaezebrouck door tegen Zulte Waregem? (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Constant Vanden Stockstadion Scheidsrechter: Luc Wouters Zulte Waregem kon slechts 1 keer winnen op Anderlecht In minder goede doen met nul op negen [naar artikel]

8. LIVE (21u). Is Zulte Waregem bekomen van zware nederlaag? (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 21u • Elindus Arena • Zulte Waregem-Seraing [naar artikel]

9. LIVE. Pakt KRC Genk levensbelangrijke driepunter op veld van Zulte Waregem? (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk staat voor een erg belangrijke avond. Het mag immers niet met de punten morsen op het veld van Zulte Waregem, want bij een nederlaag lijkt de kans op deelname aan play-off 1 definitief vervlogen. [naar artikel]

10. Lokeren zet Zulte Waregem een hak (29/03/2019 - De Morgen)

Lokeren als zwart beest: Zulte Waregem ondervond het na de bekerfinale nu ook met zijn eerste nederlaag in play-off I. Dury vond in een niet-gefloten penalty een stok om mee te slaan, maar wou de nederlaag niet dramatiseren. [naar artikel]

11. LIVE. Houdt Standard de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard ontvangt op de tweede speeldag Zulte Waregem. Na de late zege tegen Cercle Brugge op de openingsspeeldag moet Zulte Waregem nu het kind van de rekening worden. Pakken de Rouches zes op zes? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u. [naar artikel]

12. LIVE. Houdt STVV de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (13/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Na de nederlaag in de Beker van België tegen rivaal KRC Genk staat er vanavond opnieuw competitievoetbal op het programma voor STVV. De Kanaries ontvangen op Stayen Zulte Waregem (aftrap om 18.30u). Houden Peter Maes en co de punten thuis? Volg het hier live. [naar artikel]

13. LIVE. Pakt Antwerp vandaag de volle buit tegen Zulte Waregem? (16/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Na de nederlaag tegen Club Brugge wil Antwerp de rug rechten tegen Zulte Waregem. In de heenronde boog de Great Old een achterstand om in een 1-3 zege. Pakken ze vanavond opnieuw de volle buit? Volg het hier LIVE vanaf 18u45! [naar artikel]

14. Balotelli en co hakken Zulte Waregem in de pan (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft niet kunnen stunten in zijn eerste Europa League-wedstrijd. De enige Belgische deelnemer in deze groepsfase verloor in eigen huis met 1-5 van Nice. De Fransen waren vooral voor de rust een maatje te groot en scoorden op twaalf minuten tijd driemaal. Meteen na de rust scoorde Zulte Waregem de aansluitingstreffer, in een knappe tweede helft liet Essevee na helemaal terug in de match te komen. Na een vierde goal van Nice was de strijd gestreden, zo begint Zulte Waregem het Europees avontuur met een zure nederlaag. [naar artikel]

15. Tienkoppig Zulte Waregem moet vrede nemen met puntje tegen OH Leuven: 1-1 (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagmiddag begonnen OH Leuven en Zulte Waregem aan hun nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Na een geanimeerde pot voetbal eindigde de wedstrijd op 1-1. Zulte Waregem moest het een half uur met een mannetje minder doen na een rode kaart voor Joost Van Aken. Jelle Vossen, die in het begin van de partij nog voor een leeg doel onbegrijpelijk miste, en goaltjesdief Thomas Henry (vanop de stip) zorgden voor de doelpunten. [naar artikel]

16. Jakob Ankersen verlaat Zulte Waregem alweer na half seizoen (21/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Jakob Ankersen (26) trekt na amper een half jaar de deur bij Zulte Waregem achter zich dicht. De Deense middenvelder gaat opnieuw in eigen land voetballen bij Aarhus, dat zijn komst woensdag bevestigde. [naar artikel]

17. VIDEO. Union is perfect rapport kwijt: Zulte Waregem sleept in absoluut slot punt uit de brand dankzij Bongonda (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen nieuwe jachttrofee voor Union. Pas diep in blessuretijd kon Zulte Waregem een nederlaag vermijden. Invaller Bongonda keerde een... [naar artikel]

18. Zulte Waregem blijft op de sukkel (11/04/2019 - De Morgen)

Dringend gezocht door Zulte Waregem: een zege. De laatste dateert van 27 juli 2014 en zaterdag, exact twee maanden later, komt Anderlecht op bezoek. Je zou voor minder beginnen te panikeren. Essevee staat na een nieuwe nederlaag en een 3 op 21 straks mogelijk laatste. [naar artikel]

19. Charleroi dient Essevee achtste nederlaag op een rij toe na dol slot (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Na zeven nederlagen op een rij leek Zulte Waregem op het veld van Charleroi eindelijk op weg naar puntenwinst. In minuut 83 schoot Hamdi Harbaoui zijn ploeg op een 2-1 voorsprong met een héérlijke treffer, maar Charleroi ging vervolgens nog op en over Essevee. De winning goal van Osimhen viel pas in de 95e (!) minuut. Een nieuwe en zware opdoffer voor Zulte Waregem, dat zijn 8e nederlaag op een rij slikt. [naar artikel]

20. LIVE. Zulte Waregem duikt met nipte voorsprong de rust in! (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

21. LIVE. Armenakas zet Zulte Waregem op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. VIDEO: Isaac Kiese Thelin rolt Zulte Waregem op zijn eentje op (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren heeft Zulte Waregem weggespeeld aan de Gaverbeek. De Waaslanders wonnen met 2-5 van een zwalpend Zulte Waregem. Man van de match... [naar artikel]

23. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

24. LIVE. GOAL! Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Standard opent speeldag tegen Zulte Waregem (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Een week na het verlies tegen STVV ontvangt Standard vanavond Zulte Waregem. Essevee verloor vorige week de koppositie na een nederlaag tegen Club Brugge. Beide ploegen gaan dus op zoek naar aansluiting met de top. [naar artikel]