LIVE: Wedstrijd op gang gefloten in het Jan Breydelstadion (0-0)

19/11/2017 - 18:01
"Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op..."

1. LIVE. Tweede helft op gang gefloten in Brugge. Krijgen we na rust nog een winnaar? (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Jan Breydelstadion • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • STVV viel uit top zes, Cercle elfde [naar artikel]

2. Live - België-Rusland op gang gefloten in Sint-Petersburg: volg hier de belangrijkste hoogtepunten (12/06/2021 - De Morgen)

De Rode Duivels spelen vanavond om 21 uur hun eerste wedstrijd op het EK. Volg hieronder de belangrijkste hoogtepunten van België-Rusland en lees hier tijdens de rust een tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

3. LIVE OHL-KV MECHELEN. Meteen 1-0: De Norre zet de Leuvenaars op voorsprong (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Brent Staessens heeft de partij op gang gefloten. Al na vier minuten spelen zette De Norre de thuisploeg op voorsprong. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE WESTERLO-EUPEN. Wachten op doorbraak in het Kuipje (0-0). Tweede helft op gang gefloten (15/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met nieuwe coach Rik De Mil gaat Westerlo op zoek naar stabiliteit. Te beginnen met een thuiswedstrijd tegen Eupen. Wordt er gewonnen? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVE. KV Mechelen heeft het niet onder de markt in openingsfase bij Seraing (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Lothar D’Hondt heeft de partij tussen Seraing en KV Mechelen op gang gefloten. Kan Malinwa zegevieren op Le Pairay? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE. Trappen Rode Duivels WK op gang met klinkende zege tegen Panama? (18/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Eindelijk is het zover: vandaag begint pas echt het WK voetbal voor ons, Belgen. Om 17 uur wordt de eerste groepswedstrijd van onze Rode Duivels op gang gefloten. De tegenstander van dienst is Panama. Wordt de eerste tegenstander een hapklaar brokje voor onze nationale trots of laten Hazard en co. zich meteen verrassen? Dankzij onze live updates hoeft u niets van de wedstrijd te missen. Ook gaan we in Antwerpen de plaatselijke sfeer opzoeken. [naar artikel]

7. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Nadert blauw-zwart opnieuw tot op twee punten van AA Gent? (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jasper Vergoote heeft de partij op gang gefloten Achter de Kazerne. Wint Club Brugge in Mechelen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVE OHL-KV MECHELEN. Daar is de dubbele voorsprong: Opoku zet de Leuvenaars op 2-0 (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Brent Staessens heeft de partij op gang gefloten. Al na vier minuten spelen zette De Norre de thuisploeg op voorsprong. Vijf minuten voor rust verdubbelde Opoku die bonus. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. LIVE: Gezapig wedstrijdbegin in het Jan Breydelstadion (0-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

10. LIVEBLOG ENGELAND-BELGIË. Tweede helft op gang gefloten: houden de Rode Duivels krappe voorsprong vast? (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels spelen vanavond een prestigieuze oefenpot op Wembley tegen EK-favoriet Engeland. Aan de rust leiden de Belgen met 1-2. Volg de wedstrijd op de voet op deze pagina of kijk LIVE op VTM en VTM GO! [naar artikel]

11. LIVE: Krijgen we een betere tweede helft in het Jan Breydelstadion? (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Opnieuw Lang: blauw-zwart op een dubbele voorsprong Achter de Kazerne (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jasper Vergoote heeft de partij op gang gefloten Achter de Kazerne. Blauw-zwart leidt na twee doelpunten van Noa Lang met 0-2. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

13. LIVEBLOG GENT-STANDARD. Tweede helft op gang gefloten, krijgen we nog een winnaar? (29/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Gent worden de play-offs in onze Belgische competitie officieel op gang getrapt. De Buffalo’s nemen het in de eerste wedstrijd van de Europe Play-offs op tegen Standard. Na het mislopen van de Champions’ Play-offs zal Gent er alles aan moeten doen om de hoop op Europees voetbal levend te houden. Te beginnen tegen de Rouches? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

14. LIVE. Doet Hein zijn Anderlecht swingen bij KV Mechelen? (13/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft nog niet veel vreugde kunnen beleven aan het nieuwe voetbalseizoen. Uit negen wedstrijden puurde Malinwa nauwelijks acht punten en daarmee bengelen de Mechelaars in de onderste regionen van het klassement. Vanavond komt het Anderlecht van Hein Van Haezenbroeck op bezoek, allerminst een cadeau. De wedstrijd wordt op gang gefloten om 20:30 uur. [naar artikel]

15. LIVE LUXEMBURG-PORTUGAL. Doelpuntenfestival: Union-doelman Moris moet zich al vier keer omdraaien in een halfuur, Ronaldo twee keer aan het kanon (26/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Roemeen Radu Marian Petrescu heeft de interland tussen Luxemburg en Portugal op gang gefloten. Cristiano Ronaldo (2x), Joao Felix en Bernardo Silva zorgden voor de 0-4-tussenstand. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

16. Preben De Man teleurgesteld, maar eerlijk na emotionele wedstrijd tegen Harelbeke: “Niet-gefloten penalty is niet de reden van gelijkspel” (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het gezicht van Yves Van Der Straeten stond op onweer, een groot deel van de supporters viseerde de scheidsrechter na een niet-gefloten strafschop.... [naar artikel]

17. Beter te vroeg dan te laat: Sevilla-supporters dan toch welkom in Lens (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De Franse Raad van State, het hoogste gerechtsorgaan van het land, heeft dinsdag het verbod opgeheven voor supporters van het Spaanse FC Sevilla om de Champions League-wedstrijd van dinsdagavond bij het Franse Racing Lens bij te wonen. Niet dat het nog veel verschil maakt, want de wedstrijd wordt over enkele uren reeds op gang gefloten. [naar artikel]

18. LIVE. Ref Orsato heeft Engeland-Kroatië op gang gefloten! Krijgen we spektakel op Wembley? (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep D • Aftrap: 15u • Ref: Daniele Orsato • Stadion: Wembley [naar artikel]

19. LIVE. OHL verdedigt 1-0-voorsprong tegen Westerlo. Tweede helft op gang gefloten. (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• King Power aan Den Dreef • Aftrap: 18u15 • Beide ploegen begonnen het seizoen met een zege [naar artikel]

20. LIVE. Scheidsrechter Lahoz heeft de partij op gang gefloten, we zijn vertrokken! (12/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Eerste speeldag groepsfase poule B • Krestovsky-stadion • De Bruyne en Witsel zijn er niet bij voor de Rode Duivels in Rusland [naar artikel]

21. Spanning stijgt rond Jan Breydelstadion voor titelwedstrijd in Luik (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)

De sfeer begint stilaan op te borrelen in Sint-Andries rond het Jan Breydelstadion van Club Brugge. Twee uur voor de wedstrijd in en tegen Standard beginnen de supporters voor de titelmatch toe te stromen om samen de wedstrijd te volgen in de nabijheid van Clubs thuishaven. [naar artikel]

22. LIVE: Vanaken beslist de wedstrijd (3-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. Formateur Jan Jambon (N-VA) fluit regeringsonderhandelingen op gang (13/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Formateur Jan Jambon (N-VA) heeft dinsdagochtend in het hotel Errera in Brussel de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering op gang gefloten. [naar artikel]