19/11/2017 - 23:01
"Racing Genk heeft deze middag met 0-1 gewonnen op het veld van Zulte Waregem. Pozuelo was de matchwinnaar met een vroeg doelpunt. Genk houdt zo al..."

1. VIDEO: STVV zorgt met tien nog voor gelijkmaker tegen Zulte Waregem (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vanavond 1-1 gespeeld op het veld van Sint-Truiden. De bezoekers kwamen op voorsprong via een knappe goal van Leya Iseka. Niet... [naar artikel]

2. Flater achterin kost Zulte Waregem de overwinning tegen Waasland-Beveren (03/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en Waasland-Beveren hebben de punten eerlijk verdeeld na een wedstrijd die snel vergeten zal worden. Aan de Gaverbeek werd het 1-1. Nochtans begon de wedstrijd veelbelovend met een knappe goal van Mbaye Leye, maar na de gelijkmaker van Waasland-Beveren zakte het spel van beide ploegen in. Zulte Waregem blijft wel leider, maar ziet Club naderen tot op één punt. [naar artikel]

3. Alejandro Pozuelo onzeker voor wedstrijd tegen Zulte Waregem (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Heeft Alejandro Pozuelo vorig weekend tegen Lokeren zijn laatste wedstrijd voor KRC Genk gespeeld? Het zou zomaar kunnen, want de Spanjaard is onzeker voor het duel van komende zondag tegen Zulte Waregem. Pozuelo werd deze week, net zoals Neto Borges, het slachtoffer van het griepvirus dat de Genkse kleedkamer al een tijdlang in zijn greep heeft. Beide spelers werden vrijdag opnieuw naar huis gestuurd. [naar artikel]

4. KRC Genk zal schuldigen voor Pozuelo-pop opsporen en straffen: “Dit is Genk niet” (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk is not amused met wat zich gisteren in Waregem voordeed. Een groepje Genk-supporters hing tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem een pop in Pozuelo-shirt aan een strop. Waanzinnig en walgelijk. [naar artikel]

5. Balotelli en co hakken Zulte Waregem in de pan (14/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft niet kunnen stunten in zijn eerste Europa League-wedstrijd. De enige Belgische deelnemer in deze groepsfase verloor in eigen huis met 1-5 van Nice. De Fransen waren vooral voor de rust een maatje te groot en scoorden op twaalf minuten tijd driemaal. Meteen na de rust scoorde Zulte Waregem de aansluitingstreffer, in een knappe tweede helft liet Essevee na helemaal terug in de match te komen. Na een vierde goal van Nice was de strijd gestreden, zo begint Zulte Waregem het Europees avontuur met een zure nederlaag. [naar artikel]

6. Waasland-Beveren pakt punt bij leider Zulte (03/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

7. Genk springt naar zesde plaats en laat Zulte Waregem verweesd achter met 3 op 21 (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

Racing Genk heeft zijn laatste match van de heenronde met 0-1 gewonnen op het veld van Zulte Waregem. Met dank aan een vroege goal van Pozuelo. Zulte Waregem blijft verweesd achter met 3 op 21 en ligt uit de top-zes. Racing Genk springt voorlopig over Moeskroen, Zulte Waregem, Standard en Waasland-Beveren naar de zesde plaats. [naar artikel]

8. Wansmakelijk: Genk-fans hangen Pozuelo-pop op in Zulte Waregem (17/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Alejandro Pozuelo had zondagavond op Zulte Waregem zijn laatste match moeten spelen voor KRC Genk, maar de Spanjaard ontbrak omdat zijn grootvader op sterven ligt in Spanje. Een aantal Genkse “fans” hebben de transfer van Pozuelo naar Toronto blijkbaar nog altijd niet verteerd, want tijdens de match werd vanuit het bezoekersvak een opblaaspop met een truitje van Pozuelo symbolisch opgehangen. [naar artikel]

9. Herbeleef hoe twee late beauty's Club Brugge flater Hubert uitwisten tegen Zulte Waregem (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Knappe goal Leya Iseka en cadeautje Hubert zorgden twee keer voor voorsprong Zulte Waregem Limbombe en Wesley keerden het tij met beauties in... [naar artikel]

10. Charleroi nestelt zich steviger in top 6 door knappe zege tegen Zulte Waregem (27/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft met 2-1 gewonnen tegen Zulte Waregem. Daarmee komt het op een voorlopige vierde plaats. Zulte Waregem speelde erg zwak. Bekijk de beelden vanaf 23u. [naar artikel]

11. Meesterlijke hommage aan Mister Waregem (13/04/2019 - De Morgen)

Wat een bangelijke wedstrijd op Zulte Waregem. Bij de rust leek de West-Vlaamse ploeg nog geslagen door een glaszuivere hattrick van de Braziliaan Negrão voor Germinal Beerschot. Maar in een tweede helft boog Zulte Waregem de 1-3-achterstand nog om in een knappe 4-3-zege. [naar artikel]

12. Tien Kanaries maar Zulte Waregem kan niet meer winnen (10/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem blijft zoeken naar zichzelf in de Belgische competitie. Na de Europese overwinning tegen Lazio eerder deze week kwam Essevee op voorsprong tegen Sint-Truiden na een knappe goal van Aaron Leya Iseka. Maar na een rode kaart voor Bezus konden de West-Vlamingen de voorsprong zelfs niet tegen tien Kanaries vasthouden. Na de 1-1 blijft STVV in de top zes bivakkeren, Zulte Waregem blijft ronddolen op de elfde plek. [naar artikel]

13. LIVE: Zulte Waregem staat halverwege op voorsprong na knappe goal Leya Iseka (0-1) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis?  [naar artikel]

14. VIDEO: Oostende wint spektakelrijke derby tegen Zulte Waregem (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De slotmatch van de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League was een aangename wedstrijd tussen Oostende en Zulte Waregem. De thuisploeg... [naar artikel]

15. VIDEO. STVV buigt scheve situatie na rust om tegen tienkoppig Zulte Waregem, dat zich bekocht voelt na afgekeurde goal (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Terug naar af . Het herwonnen vertrouwen hielp Zulte Waregem slechts 45 minuten. Na rust gooide het tegen STVV alles te grabbel én verloor het... [naar artikel]

16. Zulte Waregem koploper na winst in onderhoudende partij (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft de volle buit gepakt op het veld van Kortrijk. In een wedstrijd vol goals won Essevee de West-Vlaamse derby met 2-3. Timothy Derijck trapte vanop de stip de beslissende goal binnen. Door deze zege springt Zulte Waregem naar een gedeelde eerste plaats naast Club, Kortrijk blijft elfde. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

17. KV Kortrijk-Zulte Waregem eindigt in totale supporterschaos op 5-0 (19/02/2022 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk heeft zijn eerste overwinning van 2022 geboekt. De Kerels wonnen de derby van Zulte Waregem met 5-0. In minuut 88 werd de wedstrijd even stilgelegd omdat de gefrustreerde fans van Zulte Waregem zich volledig misdroegen. Voor Essevee wordt de wedstrijd van volgende week tegen Seraing cruciaal in de strijd om het behoud. [naar artikel]

18. Doelpunt van Vossen levert Zulte Waregem gevleide zege op tegen Moeskroen, 9 op 9 voor Essevee (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem is ook aan 2021 begonnen met een overwinning. Essevee hield vanavond de punten thuis tegen Moeskroen, dat wel meer had verdiend. Jelle Vossen scoorde de enige goal van de match en Zulte Waregem pakt 9 op 9. [naar artikel]

19. Govea helpt Zulte Waregem met twee knappe goals aan simpele zege tegen STVV (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem verstevigt zijn plek in de top zes. Essevee rekende eenvoudig af met STVV: 5-1. Govea maakte twee knappe treffers. [naar artikel]

20. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

21. Ibrahima Seck neemt het op tegen zijn moederclub: “Ik begrijp de beslissing van Pozuelo” (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Ibrahima Seck ontvangt hij met Zulte Waregem Racing Genk, de club waarvan hij nog eigendom is. Die wedstrijd wordt ook de laatste van ene Alejandro Pozuelo voor hij vertrekt naar Toronto. “Als je vier miljoen op jaarbasis kan verdienen, moet je die kans grijpen”, aldus de Senegalees. [naar artikel]

22. LIVE. GOAL! Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

23. Genk rukt op na zege tegen Zulte Waregem (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk is de winnaar van de eerste ‘Super Sunday’ van deze competitie. Terwijl de andere toppers eerder op de dag hadden gelijkgespeeld, wonnen de Limburgers zondagavond van Zulte Waregem. Pozuelo maakte een kwartier voor tijd de 1-0. [naar artikel]

24. VIDEO: Zulte Waregem wint op Lokeren wedstrijd zonder belang (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft nog een sprongetje gemaakt in het eindklassement van de reguliere competitie. Essevee won een wedstrijd zonder belang van... [naar artikel]

25. Club Brugge kruipt dichter bij Anderlecht na zege tegen Zulte Waregem (01/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft een tumultueuze wedstrijd tegen Zulte Waregem met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart reageerde met flitsend voetbal op een vroege goal van de bezoekers en zette de scheve situatie zo voor de rust nog recht, maar zakte erna weg. Zulte Waregem zag twee goals afgekeurd, Dalsgaard kwam onbegrijpelijk weg met een vliegende tackle onder de neus van de ref. Door de zege springt Club Brugge over AA Gent naar de tweede plek en komt het op vier punten van Anderlecht. [naar artikel]