Voortaan kan je met de Tupperwarepot naar Carrefour voor vis, kaas of beleg. Na een proefproject aanvaarden alle vestigingen van Carrefour... [naar artikel]
Voortaan kunnen klanten plastic potjes of lege glazen bokalen meenemen naar de Carrefour. Bedoeling is het gebruik van verpakkingen te verminderen. De supermarktketen testte het concept al in het Waalse Bierges. Omdat het werkte, wordt het nu ook nationaal uitgerold naar alle hypermarkten en Carrefour Markets. “Ook franchisewinkels zullen het kunnen toepassen”, verzekert woordvoerder Baptiste […] [naar artikel]
Klanten stappen mee in het zero wast-verhaal en kiezen voor eigen herbruikbare verpakkingen. [naar artikel]
Tupperwaredozen, lege glazen bokalen of oude roomijsdozen. Voortaan kan de klant ze meenemen naar de Carrefour. De supermarktketen laat toe dat klanten hun eigen zakjes en dozen meebrengen om boodschappen te doen. Bedoeling is het gebruik van verpakkingen te verminderen. [naar artikel]
Carrefour is duidelijk begaan met het milieu. Want ze maken komaf met de obligatoire plastic zakjes. Je kan nu de winkelketen binnenwandelen met je eigen potjes en doosjes en die vullen met al je etenswaren. Een geniaal idee, dus onze man ging het meteen testen. The post Bij Carrefour hoef je geen plastic zakjes meer te gebruiken (VIDEO) appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
In hartje Brussel heeft Carrefour donderdag een nieuwe winkel met een nieuw concept geopend. Carrefour City is gericht op de stedelijke klant die ecologisch verantwoord wil winkelen. [naar artikel]
Is maak je eigen kaas, het nieuwe bak je eigen brood? “Voeg citroen toe aan melk en je hebt kaas”. Zo simpel is het volgens YouTube om zelf (zachte) kaas te maken. Maar is kaas maken geen omslachtig procedé en heb je daarvoor niet een heleboel ingrediënten nodig die je doorsnee niet in huis hebt? We deden de test, maakten onze eigen kaas en dat ging van “best fier” tot “gortdroog”. [naar artikel]
Tegenwoordig zitten bedrijven vaak met de handen in het haar om erachter te komen wat millennials willen. Dat is buiten The Great British Cheese Company gerekend, die dé kaas voor millennials maakte. Millennials zijn voor veel bedrijven een belangrijke, maar nog onbekende doelgroep. We zien de gekste producten passeren als poging om in de behoeften […] [naar artikel]
Heeft je kind altijd honger en baalt het van een banaal boke met kaas of wil het net alleen maar choco als beleg? Drie alternatieve lunchboxrecepten van Sofie Dumont op maat van jouw kind. [naar artikel]
Vegan kaasjes maken: een uitdaging en toch niet moeilijk zo blijkt uit de online workshop van Buikgeluk. Je maakt het gewoon zelf in eigen keuken. Journalist Kizzy deed de test. [naar artikel]
Lichter, beter recycleerbaar, minder plastic: de Belgische voedingsindustrie heeft een nieuw preventieplan opgesteld om de komende jaren te besparen op verpakkingen. Sinds 2004 zegt de sector al tot 56.000 ton per jaar aan verpakkingen te hebben uitgespaard. Maar het moet dus nog duurzamer. [naar artikel]
In Imsil, de kaasstreek in Zuid-Korea, zijn ze zo trots op het product, dat ze er een heus kaaspretpark geopend hebben. Je kan er kaas eten, kaas maken en alle attracties passen perfect bij het thema kaas. [naar artikel]
14:20 De kaas van de zuivelmaker Milcobel mag weer de deur uit. De fabriek in Moorslede kreeg de voorbije weken te maken met een listeriabesmetting. Nu oordeelt het voedselagentschap FAVV dat de kaas veili... [naar artikel]
Naast de grote kratten voor meestal 24 flesjes bier zullen na de zomer in de winkelrekken ook herbruikbare minikratten voor zes biertjes verschijnen. Consumenten zullen de verpakkingen met statiegeld kunnen inleveren via leeggoedautomaten. Het gaat om een project van supermarktketen Carrefour en het biermerk Cornet van brouwerij De Hoorn. [naar artikel]
Wie kiest voor kaas met een laag vetgehalte is niet noodzakelijk beter af dan wie ‘gewone’ kaas koopt. Dat blijkt uit Deens onderzoek. [naar artikel]
Een Duits onderzoek waarover het wetenschappelijk tijdschrift Nature bericht, stootte op twee verpakkingen die de vaak tergend lange afbraaktijd van plastic opvallend illustreren. [naar artikel]
Snacks, wie houdt er niet van? Niets zo leuk als ’s avonds na een lange dag in de zetel ploffen met een bakje chips of een reep chocolade en jezelf ongegeneerd volproppen voor een feelgood serie. Jammer genoeg zit er ook een niet zo milieuvriendelijk kantje aan die snacks waar je niet meteen bij stilstaat. […] Het bericht Chips, kaas en chocolade zijn moeilijkst recycleerbare snacks verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Consumentenorganisatie Test-Aankoop stelt dat supermarktketen Carrefour illegale kortingen geeft. Klanten krijgen bepaalde kortingen op voorwaarde dat ze de Carrefour-betaalkaart gebruiken. Volgens de consumentenorganisatie is dat bij wet verboden. [naar artikel]
In hartje Brussel heeft Carrefour een nieuwe winkel met een nieuw concept geopend. Carrefour City is gericht op de stedelijke klant die ecologisch verantwoord wil winkelen. Carrefour City opende donderdagochtend zijn deuren in de voetgangerszone op de Brusselse Anspachlaan. Het concept is volgens Carrefour «in lijn met de laatste consumptietrends» en «afgestemd op het leven […] Het bericht Carrefour lanceert nieuw ‘stedelijk’ winkelconcept verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
14:04 20 Carrefour Markets en 4 Carrefour-hypermarkten zijn woensdag dicht door een herstructurering bij Carrefour en zijn partner Mestdagh. [naar artikel]
Zestien maanden heeft het gekost om de Carrefour-hypermarkt in Zemst, nabij Mechelen, in een nieuw kleedje te steken en te transformeren. Het [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.