LIVE: Standard en Eupen gaan rusten na een aantrekkelijke eerste helft (2-2)

20/01/2018 - 18:58
"Aftrap om 18u00 Scheidsrechter: Christof Dierick Stadion: Sclessin Agbo geschorst"

1. LIVE. Kansen troef in slotkwartier eerste helft, maar Eupen en Standard komen niet tot scoren (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen en Standard strijden in 1 match om plaats in bekerfinale [naar artikel]

2. VIDEO: Eupen en Standard delen de punten in Waalse derby (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Standard speelden 1-1 gelijk in het Kehrwegstadion. De doelpunten vielen in de eerste helft. Mbaye Leye opende de score voor Eupen en [naar artikel]

3. LIVE. Dramatisch einde van eerste helft voor Standard! Eupen maakt snel gelijk, Shamir pakt domme rode kaart (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin • Aftrap: 16u15 • Standard mist Mehdi Carcela door een coronabesmetting • Eupen kon nog maar 1 keer winnen in Luik [naar artikel]

4. LIVE. Neemt Standard in eigen huis revanche voor pijnlijke nederlaag in Eupen? (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de zestiende speeldag van de Jupiler Pro League ontvangt Standard vanavond KAS Eupen. De Rouches gingen eerder dit seizoen met 2-1 onderuit in Eupen en hopen vandaag op revanche. Houdt Standard de drie punten thuis? Of gaan de Panda's met de zege aan de haal? Volg het hier live vanaf 18u. [naar artikel]

5. LIVE. Beerschot en Standard gaan na een flauwe eerste helft met een brilscore rusten (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 13u30 • Standard verloor vorige week met 2-5 tegen Antwerp • Beerschot staat laatste met 1/9 [naar artikel]

6. LIVE. Standard en Charleroi rusten bij 2-1 na boeiende eerste helft (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Standard onder Leye bezig aan opmars • Carolo’s verloren al vier keer op rij en hebben kopzorgen achterin [naar artikel]

7. LIVE. Standard nog een helft met tien na rode kaart Shamir, kan Eupen overtal uitbuiten? (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Knokt Westerlo zich in de tweede helft naast Eupen (1-0)? (29/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Am Kehrweg openen Eupen en Westerlo hun seizoen in de Jupiler Pro League. Start één van beide ploegen met een driepunter? De Kemphanen namen het voortouw, maar het was Eupen dat scoorde en met een gevleide voorsprong ging rusten. Volg het live op deze pagina! [naar artikel]

9. LIVE. Standard en Antwerp rusten bij 1-1 na eerste helft waarin Lamkel Zé weer alle aandacht opeiste (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 13u30 • Sclessin • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Antwerp is tweede, Standard zesde [naar artikel]

10. LIVE. Antwerp en Eupen gaan rusten na zwakke eerste helft op de Bosuil (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Bosuil • Antwerp kan nog niet rekenen op Defour [naar artikel]

11. LIVE: Eupen en Kortrijk spelen op safe en leveren een belabberde eerste helft, rusten bij 0-0 (07/04/2024 - Sporza)

In de Relegation Play-offs openen Eupen en Kortrijk zondagmiddag hun jacht op het behoud. Na het gelijkspel van Charleroi zijn er voor beide teams kansen om wat dichter bij de Zebra's te sluipen. Wie doet er straks een goeie zaak? Volg het hier op de voet vanaf 16 uur. [naar artikel]

12. LIVE. Charleroi en Standard rusten bij 0-0 na povere eerste helft (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Waalse derby • Charleroi pakte al 19 op 21, Standard 14 op 21 [naar artikel]

13. LIVE EUPEN-STANDARD. Komt Eupen de dubbele achterstand nog te boven? (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard is nog steeds op zoek naar die eerste zege. Mogelijk met Kostas Laïfis die speelt tegen Eupen. De Cyprioot wordt na een lange poos in de B-kern heropgevist door Carl Hoefkens. Volg de wedstrijd zondag hieronder in onze liveblog. [naar artikel]

14. LIVE. Eupen en Standard komen voorlopig niet tot kansen, wie wordt eerste bekerfinalist? (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE EUPEN-STANDARD. Sowah knalt de 0-3 tegen de touwen, Standard zit op koers voor eerste overwinning (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE MECHELEN-GENK. Opnieuw in evenwicht: Trésor mikt gelijkmaker voorbij Coucke (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusten geblazen Achter de Kazerne. Na een aantrekkelijke eerste helft is de stand in evenwicht, 1-1. Trésor wiste de openingsgoal van Hairemans uit. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVE. Standard kent een rustige middag en gaat met dubbele voorsprong rusten tegen Eupen (22/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Sclessin • Standard heeft 15 op 21 • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

18. LIVE. Aftrap gegeven! Eupen versus Standard: wie wordt eerste bekerfinalist? (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE: Rusten na uiterst matige eerste helft op de vernieuwde Bosuil (0-0) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Bosuilstadion  Behoudt Antwerp plaats bij eerste zes?  Kan KV Mechelen voorsprong op Eupen vergroten?  [naar artikel]

20. LIVE. Weinig animo in eerste helft: Hertha en Union Berlijn gaan met brilscore rusten (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. Bouwt Standard zijn voorsprong verder uit in de tweede helft? (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Standard strijdt om plek in play-off 2, Eupen is al gered [naar artikel]

22. LIVE: Standard trekt met geruststellende 2-0 de kleedkamers in nadat het de hele helft domineerde tegen Eupen (16/03/2024 - Sporza)

Standard eindigt de reguliere competitie na een flauw seizoen hoe dan ook bij de laatste 3 van de Europe Play-offs, voor Eupen zijn de punten een stuk belangrijker. De Panda's willen op Sclessin de voorsprong op Kortrijk en RWDM nog een laatste keer vergroten met het oog op de Relegation Play-offs. Slagen ze daar ook in? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18.15 uur. [naar artikel]

23. VIDEO: De héérlijke treffer van Mpoku aan de Kehrweg (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE. Tweede helft afgetrapt! Wie wordt eerste bekerfinalist? (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)