Roeselare en Beerschot-Wilrijk delen punten na scoreloos gelijkspel

20/01/2018 - 22:55
"De confrontatie tussen Roeselare en Beerschot-Wilrijk vanop de 23ste speeldag in de Proximus League (1B) is op een doelpuntenloos gelijkspel..."

1. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)

KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) […] Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Proximus League – Roeselare en Beerschot Wilrijk scoren niet (20/01/2018 - Metro)

De confrontatie tussen Roeselare en Beerschot Wilrijk van zaterdag op de 23e speeldag in de Proximus League (1B) is op een doelpuntenloos gelijkspel geëindigd. Beerschot Wilrijk domineerde op Schiervelde en kwam ook tot scoren, maar de treffer van Fessou Placca werd afgekeurd wegens buitenspel. Onterecht, zo bleek uit de herhaling. Na de pauze wilde Roeselare […] [naar artikel]

3. Roeselare en Beerschot delen de punten (07/02/2020 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd van de 25e speeldag in de Proximus League tussen Roeselare en Beerschot is vrijdagavond op Schiervelde op een 1-1 gelijkspel geëindigd. [naar artikel]

4. Proximus League – Tubeke en Union komen niet tot scoren (03/09/2017 - Metro)

Tubeke en Union hebben elkaar zondag op de vierde speeldag in de heenronde van de Proximus League (1B) in evenwicht gehouden. De partij eindigde op een doelpuntloos gelijkspel. Bij de thuisploeg werd Hugo Videmont in de slotfase met zijn tweede gele kaart uitgesloten. Beerschot Wilrijk opende vrijdag de vierde speeldag met een ruime 0-4 overwinning […] [naar artikel]

5. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen (13/01/2019 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft zaterdag met 1-2 van Roeselare gewonnen op speeldag 22 van de Proximus League. Na zeven wedstrijden in de tweede periode loopt Beerschot Wilrijk zo weer drie punten uit op KV Mechelen, dat zondag op bezoek gaat bij Union. Voor Roeselare was het de eerste wedstrijd onder nieuwe coach Juan Gutierrez. Dante Vanzeir […] Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. OHL B en THES delen de punten in scoreloos gelijkspel: “Eerste lentezon zorgde voor loom voetbal” (10/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES moest zondagmiddag vrede nemen met een scoreloos gelijkspel op het veld van OH Leuven U23. [naar artikel]

7. Proximus League – Beerschot Wilrijk droogt Lierse af (01/10/2017 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft vandaag op de achtste speeldag van de Proximus League Lierse met ruime cijfers geklopt. De wedstrijd eindigde op 4-0. Alle goals vielen na de rust. François (48.), Losada (76.), Fessou (79.) en Messoudi (87.) scoorden de doelpunten. Eerder op de achtste speeldag ging Cercle Brugge met 1-2 winnen op Union en klopte […] [naar artikel]

8. Beerschot Wilrijk alleen aan de leiding in de tweede periode ondanks 1-1 tegen Roeselare (24/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Een fel gehandicapt Beerschot Wilrijk geraakte in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Roeselare. Invaller Dante Vanzeir leek de Mannekes in het slotkwartier de volle buit te bezorgen, maar vijf minuten voor tijd zorgde Guy Dufour voor een domper op de feestvreugde. Enkele uren later blijkt dat puntje tegen Roeselare toch nog van goudwaarde. Union veegde de vloer aan met KV Mechelen waardoor Beerschot Wilrijk alleen aan de leiding komt in de tweede periode. [naar artikel]

9. Proximus League – Beerschot Wilrijk verslaat Roeselare met 2-1 (04/11/2018 - Metro)

Op de dertiende speeldag in divisie 1B, de voorlaatste van de eerste periode, heeft Beerschot Wilrijk zaterdagavond met 2-1 gewonnen van Roeselare. Bij de rust was het 1-1. Tarik Tissoudali opende in de 19e minuut de score voor de thuisploeg, Emile Samijn hing in de 36e minuut de bordjes gelijk. In de 62e minuut hield […] Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk verslaat Roeselare met 2-1 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Westerlo en Beerschot-Wilrijk delen wéér de punten: zevende gelijkspel in negen ontmoetingen (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Voor de negende keer in twee jaar stonden Westerlo en Beerschot-Wilrijk tegenover mekaar. Voor de zevende keer eindigde de ontmoeting op een... [naar artikel]

11. LIVE. Duel tussen de leiders Roeselare en Beerschot Wilrijk in 1B (01/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Op de vierde speeldag in 1B staat er al een echte topper op het programma. Vanavond nemen de twee leiders - Roeselare en Beerschot Wilrijk - het tegen elkaar op. Voor Beerschot Wilrijk in de eerste plaats een interessante test om te weten hoe hoog het dit seizoen mag mikken. [naar artikel]

12. VIDEO. Westerlo en Beerschot-Wilrijk delen wéér de punten: zevende gelijkspel in negen ontmoetingen (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

13. Proximus League – Roeselare en Beerschot delen de punten (07/02/2020 - Metro)

De wedstrijd van de 25e speeldag in de Proximus League tussen Roeselare en Beerschot is vrijdagavond op Schiervelde op een 1-1 gelijkspel geëindigd. Beerschot toonde zich op het veld van Roeselare de bedrijvigste partij. Op slag van rust werd die dominantie beloond met de openingstreffer van Joren Dom (38.). De thuisploeg hield het kleinste verschil […] Het bericht Proximus League – Roeselare en Beerschot delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. Beerschot Wilrijk niet langer alleen leider na gelijkspel bij Union (16/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk en Union hebben de punten gedeeld op de laatste match van de vijfde speeldag. in het Joseph Marien-stadion van Union werd het 1-1. Zo klimt KV Mechelen, dat vrijdag al won bij OHL, naast Beerschot Wilrijk op kop. Voor de Ratten scoorde Dante Vanzeir de gelijkmaker, vlak na rust. [naar artikel]

15. Beerschot Wilrijk lijdt ondanks doelpunt van Genk-huurling kostbaar puntenverlies tegen Roeselare (23/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk is er zaterdag op de dertiende (en voorlaatste) speeldag van de tweede periode in de Proximus League niet in geslaagd de drie punten thuis te houden tegen Roeselare (1-1). De Ratten kunnen zo later op de avond voorbijgestoken worden door KV Mechelen. [naar artikel]

16. Beerschot-Wilrijk en Westerlo delen punten na doelpuntloze partij (09/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de 26ste speeldag van de eerste klasse B hebben Beerschot Wilrijk en Westerlo vanavond de punten gedeeld. De toeschouwers op het Kiel kregen... [naar artikel]

17. Proximus League – OH Leuven en Beerschot Wilrijk delen de punten (19/08/2018 - Metro)

Oud-Heverlee Leuven heeft zondag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen Beerschot Wilrijk in de slotwedstrijd van de derde speeldag in de Proximus League. George Hirst bracht het team van Nigel Pearson in de 13e minuut op voorsprong. De Engelse aanvaller knikte het leer in de linkerbenedenhoek. In de 68e minuut hing Jorn Vancamp de bordjes in evenwicht. […] Het bericht Proximus League – OH Leuven en Beerschot Wilrijk delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Beerschot Wilrijk speelt aantrekkelijke galawedstrijd ondanks scoreloos gelijkspel (30/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

FCO Beerschot Wilrijk dat 's middags pas terugkeerde van een zware stage van een week om in de namiddag present te geven op de jaarlijkse fandag, liet een aantal niet onbelangrijke kernspelers uit voorzorg rusten tijdens de galawedstrijd tegen FC Eindhoven. Als bankzitters werden een aantal jongeren uit de beloftenkern opgeroepen. [naar artikel]

19. Proximus League – Virton wint topper tegen Beerschot, Westerlo en Roeselare delen de punten (25/01/2020 - Metro)

Virton heeft op de negende speeldag van de tweede ronde in de Proximus League thuis Beerschot verslagen met 1-0. Virton springt zo over Beerschot naar de eerste plaats. Westerlo en Roeselare speelden 1-1 gelijk. Het enige doelpunt van de wedstrijd Virton-Beerschot viel diep in de tweede helft. Rebeiro Costa (76.) scoorde in de herneming na […] Het bericht Proximus League – Virton wint topper tegen Beerschot, Westerlo en Roeselare delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Westerlo en RWDM delen de punten na scoreloos gelijkspel in 1B (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en RWD Molenbeek hebben vrijdag met een doelpuntloos gelijkspel de tweede speeldag in 1B geopend. Beide clubs pakten op de eerste speeldag wel de volle buit en delen nu met vier punten de eerste plaats in de stand. [naar artikel]

21. Proximus League – Union wint met kleinste verschil van Beerschot Wilrijk (04/02/2018 - Metro)

Op de 25e speeldag in de eerste klasse B heeft Union Sint-Gillis zondagavond met 1-0 gewonnen van Beerschot Wilrijk. Union dicht zo de kloof met Roeselare tot vier punten. In een grijze wedstrijd scoorde de Braziliaan Augusto Da Silva (21e) het enige doelpunt. Beerschot Wilrijk kwam nog een paar keer dicht bij de gelijkmaker, maar […] [naar artikel]

22. Beerschot-Wilrijk klopt Roeselare en legt druk bij KV Mechelen (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Beerschot-Wilrijk heeft met 1-2 van Roeselare gewonnen op speeldag 22 van de Proximus League. Na zeven wedstrijden in de tweede periode loopt... [naar artikel]

23. Beerschot-Wilrijk overklast Roeselare en is alleen leider in 1B (01/09/2017 - Sporza)

In 1B keken de competitieleiders elkaar vanavond in de ogen. Roeselare ontving Beerschot-Wilrijk voor een onvervalste topper, glansrijk gewonnen door de bezoekers. [naar artikel]

24. Beerschot-Wilrijk geraakt niet voorbij Westerlo en moet leidersplaats delen met OHL in Proximus League (15/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot-Wilrijk geraakte op het veld van Westerlo niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Hierdoor moet de Antwerpse fusieclub de leidersplaats delen met OH Leuven dat vrijdag al won in Tubeke. [naar artikel]