Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

CD&V serveert nieuwjaarsontbijt

21/01/2018 - 00:11
"CD&V van Geetbets organiseert vandaag, zondag 21 januari, een nieuwjaarsontbijt. Dat wordt georganiseerd in De Waterhoek."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwjaarsontbijt van CD&V (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)

De CD&V-afdeling van Geetbets zet het nieuwe jaar in met een feestelijk ontbijt. Dat wordt morgen, zondag 22 januari aangeboden in kasteelhoeve De Waterhoek in Grazen (Geetbets). [naar artikel]


2. CD&V serveert smoutebollen (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Liefhebbers van smoutebollen zijn zondag 3 december welkom in het parochiecentrum van Rummen. Daar serveert de CD&V-afdeling van Geetbets die lekkernij. [naar artikel]


3. De Klapstoel serveert warme maaltijd (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Dienstencentrum De Klapstoel van Halen serveert morgen, donderdag 1 februari, een warme maaltijd. Daarvoor zijn alle senioren welkom in gemeenschapscentum De Rietbron. [naar artikel]


4. Klapstoel serveert ontbijt voor senioren (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Dienstencenturm De Klapstoel van Halen serveert de Halense senioren vanochtend een ontbijt. Dat gebeurt naar aanleiding van de lancering van de klapbus. [naar artikel]


5. Brassband Haspengouw serveert pannenkoeken (04/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Liefhebbers van pannenkoeken zijn zondag 5 februari welkom in de parochiezaal van Rummen (Geetbets). Daar serveert de Brassband Haspengouw die lekkernij. [naar artikel]


6. Balls & Glory serveert deze zomer een overheerlijke ‘dame blancheball’ (02/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, Balls & Glory serveert... [naar artikel]


7. 50 jaar politiek uit Kinrooi in beeld (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)

In het Dorpshuis in Ophoven werd tijdens een nieuwjaarsontbijt van de Kinrooise cd&v-afdeling de 50ste verjaardag van CVP/cd&v-Kinrooi gevierd. Heemkundige Hubert Van Eygen stelde er de brochure ‘50 jaar cd&v-Kinrooi in 50 foto’s’ voor. [naar artikel]


8. Waarom een brasserie in Thorn het lievelingseten van Napoleon serveert (20/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Brasserie De Wijngaard in Thorn serveert op 28 januari het lievelingsgerecht van Napoleon: Kip Marengo. Napoleon-kenner Patrick Buch kruidt het etentje met interessante weetjes en stukken uit zijn verzameling. [naar artikel]


9. Beste restaurant ter wereld serveert Limburgs bier (07/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Eleven Madison Park, het restaurant uit New York dat woensdag tot beste van de wereld werd gekroond, serveert zowaar een Limburgs biertje. Op het [naar artikel]


10. Meer dan een krop sla: dit afhaaladresje serveert verrassende veggie-gerechten (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Dat veggie meer is dan een krop sla op een bord én héél verrassend kan zijn, bewijst Roots Catering in Heusden. Chef Wendy Contrino serveert verrassende groenterecepten in een eenvoudig afhaalconcept. [naar artikel]


11. Truiens toprestaurant serveert menu met enkel Limburgse ingrediënten (04/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Het Truiense toprestaurant ‘De Stadt van Luijck’ serveert vanaf vandaag een nieuw lunchmenu dat enkel bestaat uit Limburgse producten. Het restaurant wil op deze manier onze provincie en onze streekproducten meer op de culinaire kaart zetten. [naar artikel]


12. Ikea serveert vanaf vandaag vegetarische hotdogs in België (01/08/2018 - De Morgen)

Ikea serveert vanaf vandaag vegetarische hotdogs in zijn Belgische winkels. Met meer plantaardige keuzes wil de keten een positievere impact hebben op de mensen en de planeet. [naar artikel]


13. Kok Sieben serveert gerechten van vuurschaal in Bar Bruur (17/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Liefhebbers van de kookkunsten van Sieben Dierckx (25) kunnen voortaan terecht in de foodbar Bar Bruur op Lozijde in Gierle (Lille). Elke woensdag en zondag serveert de jonge kok daar zijn gerechten die zijn klaargemaakt op een ofyr of vuurschaal. [naar artikel]


14. Kunstenaar serveert ‘wereldvarken’ op Pukkelpop (18/08/2017 - De Morgen)

Wat kunstenaar Koen Vanmechelen doet met kippen, doet hij nu ook met varkens. Door rassen uit de hele wereld te kruisen gaat hij op zoek naar een supersoort van het dier. Op Pukkelpop serveert Vanmechelen ‘wereldvarken’ Lucy, geboren uit een Amerikaanse beer en een Hongaarse zeug. [naar artikel]


15. GEPROEFD. Deze chef kreeg topnotering in Gault&Millau, maar serveert nu zélf betaalbaar menu (09/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Op porseleinen borden met victoriaans motief van grootmoeder horen gerechten uit pakweg de fifties, zou je vermoeden, maar Jeff Beyens denkt daar anders over. In zijn onlangs geopende Resto JEFF in Diepenbeek serveert hij een herkenbare, maar toch geraffineerde keuken. [naar artikel]


16. SAPPIG serveert English breakfast ter ere van The Queen: “Volledig vegan” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Van al dat Britse royalnieuws zou je zomaar zin kunnen krijgen in een koninklijk ontbijt. Op vrijdag 2 oktober serveert SAPPIG in Hasselt dan ook ‘English breakfast’. “Maar dan wel in een vegan jasje”, aldus uitbater Stephanie Thys. [naar artikel]


17. Restaurant serveert eten op iPads (29/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Een restaurant in San Francisco serveert een aantal gerechten op iPads. Dat doet de chef niet omdat een iPad een schitterend alternatief is voor een bord, maar omdat de gerechten zo een extra dimensie krijgen. Terwijl je je smaakpapillen verwent met een gerecht van witte truffelkroketten, kan je je ogen de kost geven met een video waarin honden vlijtig op zoek gaan naar truffels. [naar artikel]


18. Hoe geniet je zorgeloos van het feestmenu? Dit serveert de antidieetspecialiste zélf (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Zin in een betere relatie met je lijf en je voeding zonder in de val van het zoveelste crashdieet te trappen? Antidieetspecialiste Celien Rombouts geeft 6 afleveringen lang tips om zorgeloos te genieten van lekker eten tijdens de feestdagen (en er ver voorbij). Vandaag: heerlijke feestmenu’s die Celien zelf serveert aan haar gasten. Spoiler: ja, je mag kroketjes eten. [naar artikel]


19. Muziekfestival serveert ponyvlees: “Het smaakt als paard, maar dan zoeter” (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Festivalgangers die naar het muziekfestival Welcome To The Village in Leeuwarden trekken, kunnen volgende week genieten van biefstuk, stoofvlees en saucijzen gemaakt van ponyvlees. “Pony smaakt als paard, maar dan zoeter”, zegt Marc Wienants van het Antwerpse restaurant Piétrain, dat pony serveert. [naar artikel]


20. Sabam serveert horeca rekening voor muziek die niet gespeeld werd (22/11/2021 - Express)

Lees dit artikel: Sabam serveert horeca rekening voor muziek die niet gespeeld werd Auteursrechtenorganisatie Sabam legt horeca-uitbaters alsnog een rekening voor van tijdens de lockdownperiode. Dat meldt de Gazet van Antwerpen. Nochtans had federaal minister van Economie Pierre-Yves Dermagne 19,1 miljoen euro aan overheidssteun gegeven aan Sabam om die periode te overbruggen. “Om cynisch van te worden” Ondanks een ruime som overheidssteun aan auteursrechtenorganisatie Sabam, blijven handelaars geconfronteerd […] Lees dit artikel: Sabam serveert horeca rekening voor muziek die niet gespeeld werd [naar artikel]


21. Deze Belgische pizzeria serveert pizza’s van één vierkante meter groot (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De Naamse pizzeria ‘Pizza chez toi’ heeft iets unieks gelanceerd: pizza’s van net geen vierkante meter groot. Chef Mensur Bela serveert de ‘Pizza Familia’ met vier ingrediënten naar keuze voor de prijs van 60 euro. Het exemplaar meet 1 meter op 80 centimeter en moet zonder twijfel de grootste pizza zijn die je in ons land kan bestellen. [naar artikel]


22. Eerste Afrikaans restaurant in Limburg serveert gegrilde geit, cassave en oliebollen (23/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Nieuw in Hasselt: Safari Restaurant, het eerste eethuis in Limburg dat de Afrikaanse cuisine serveert. Van gegrilde geit tot kip muambe en daartussen een heleboel exotische gerechten. “Als kind stond ik altijd in de keuken wanneer mijn moeder en oma kookten. Het was sindsdien mijn droom om ooit een eigen restaurant te openen”, aldus uitbaatster Sandra Basila Bonui. [naar artikel]


23. Parket serveert Tom Van Grieken met pv na pepperspray bij VTM: ‘Heksenjacht’ (15/02/2021 - Express)

Het Antwerpse parket heeft gevraagd om een proces-verbaal te overhandigen aan Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Dat weet De Morgen. Van Grieken bracht pepperspray mee naar het VTM-journaal om zijn vraag naar legalisatie te illustreren. Pepperspray is echter verboden in ons land, ook als toonmodel. Het is een passage die niet onopgemerkt voorbij gegaan was: […] The post Parket serveert Tom Van Grieken met pv na pepperspray bij VTM: ‘Heksenjacht’ appeared first on Business AM. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!