Sporza

Jaremtsjoek smeert Vermant eerste nederlaag aan in extra tijd

24/02/2018 - 22:24
"De droom op Play-off I van Waasland-Beveren heeft een knauw gekregen. AA Gent draaide in de slotfase een 1-0-achterstand om in een zege."

1. BEKIJK - Romeo Vermant pakt opvallend rood: zich van geen kwaad bewust, maar toch 2x geel in zelfde fase (14/04/2024 - Sporza)

Een domper op een perfecte eerste helft voor Romeo Vermant én Westerlo. De spits had op het halfuur voor de 0-2 gezorgd in Mechelen en de rust was in zicht. Maar in de extra tijd kreeg Vermant plots rood: de jonge ref Arthur Denil trok 2 keer geel op 4 seconden tijd. [naar artikel]

2. BEKIJK - Romeo Vermant pakt opvallend rood: zich van geen kwaad bewust, maar toch 2x keer geel in zelfde fase (13/04/2024 - Sporza)

3. KVO smeert KVM eerste nederlaag aan, Vandendriessche matchwinnaar (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft KV Mechelen zijn eerste nederlaag van het seizoen toegediend. De kustjongens klopten Malinwa met 2-1 na een boeiende tweede... [naar artikel]

4. STVV smeert Standard eerste nederlaag aan na knappe goals De Bruyn en Masoudi (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De eerste nederlaag van Standard is een feit. De Rouches gingen ten onder op het veld van STVV: 2-1. De Truienaars boekten zo hun eerste driepunter. [naar artikel]

5. Sven Vermant na 8-0-pandoering: "Het is gewoon een schande" (08/05/2018 - Sporza)

Waasland-Beveren-coach Sven Vermant is boos na de zware nederlaag op het terrein van Zulte Waregem. [naar artikel]

6. Zoon van Marc Wilmots smeert Moeskroen eerste nederlaag aan in oefencampagne (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen heeft donderdagavond zijn eerste nederlaag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geleden. Op oefenstage in Oostenrijk verloren de Henegouwers met 2-0 van de Hongaarse landskampioen Ferencvaros. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan (31/03/2019 - Metro)

KV Kortrijk heeft Excel Moeskroen zaterdag een 3-1 nederlaag aangesmeerd in de opener van Play-off IIb. De Henegouwers slikten hun eerste nederlaag in 2019. Het team van Yves Vanderhaeghe kwam in de achtste minuut op voorsprong in het Guldensporenstadion. Felipe Avenatti glipte door de buitenspelval en prikte de bal voorbij Butez. Teddy Chevalier (21.) verdubbelde […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Maaseik smeert Roeselare eerste nederlaag aan (21/01/2017 - Sporza)

Maaseik heeft de volleybalklassieker gewonnen. Het gaf Roeselare een 3-0 om de oren. De competitieleider leed zijn eerste nederlaag van het seizoen. [naar artikel]

9. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van STVV ging de Great Old met 2-0 onderuit. De Kanaries doen een... [naar artikel]

10. Phoenix smeert Philadelphia eerste nederlaag aan, Golden State kan ondanks blessurelast nog eens winnen (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Philadelphia heeft zijn eerste nederlaag in het nieuwe NBA-seizoen geleden. De 76ers gingen met 114-109 onderuit in Phoenix en speelden zo als... [naar artikel]

11. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met heerlijke krul (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

12. Helson smeert Eksel eerste nederlaag aan (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]

13. Invaller Michy Batshuayi smeert Ajax eerste nederlaag van het seizoen aan (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zich woensdagavond tot matchwinnaar gekroond in de Champions League-partij tussen Ajax en Chelsea. De Rode Duivel viel 20 minuten voor tijd in bij 0-0 en scoorde in de slotminuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor Ajax was het de eerste nederlaag van het seizoen. De Amsterdammers delen nu de leiding in Groep H met Chelsea. [naar artikel]

14. Het stopt niet: Vermant is al de twaalfde (!) coach die dit seizoen werd ontslagen in de Jupiler Pro League (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Eersteklasser Waasland-Beveren heeft daags na de zware 8-0 nederlaag op het veld van Zulte Waregem hoofdcoach Sven Vermant ontslagen, zo maakte de club woensdag bekend. Vermant is al de twaalfde (!) coach die dit seizoen de laan werd uitgestuurd bij één van de zestien clubs. En het seizoen is nog niet gedaan… Een overzicht van de dolle trainerswals in het seizoen 2017-2018 in de hoogste voetbalklasse: [naar artikel]

15. SLW Maaseik smeert Kadijk eerste nederlaag in zes maanden aan (28/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Het moest er eens van komen, maar dat SLW Maaseik Kadijk een eerste nederlaag zou aansmeren, had niemand zien aankomen. Behalve dan misschien SLW Maaseik, dat acht op twaalf haalt tegen vier teams uit de top zes. [naar artikel]

16. VIDEO. Westerlo-speler Romeo Vermant krijgt twee gele kaarten op enkele seconden tijd (13/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo kwam op slag van rust met tien man te staan tegen KV Mechelen. Romeo Vermant ging in discussie met scheidsrechter Arthur Denil en kreeg twee gele kaarten op enkele seconden tijd. Een domper voor Vermant, die op het halfuur de 0-2 had gescoord voor de Kempenaars. [naar artikel]

17. FC Sevilla smeert Atlético Madrid eerste nederlaag aan (23/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

In de Primera Division heeft Atlético Madrid vandaag zijn eerste nederlaag geïncasseerd. FC Sevilla versloeg 'Los Colchoneros' met 1-0. Steven [naar artikel]

18. VIDEO. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft op Stayen zijn eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Voor STVV scoorden De Norre in het begin van de tweede helft en Kamada in... [naar artikel]

19. Historisch dieptepunt voor Serena: Konta smeert Amerikaanse grootste nederlaag uit carrière aan (01/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Serena Williams heeft bij het tennistoernooi van San José een pijnlijke nederlaag geleden. De 23-voudig Grand Slam-kampioene ging in de eerste... [naar artikel]

20. VIDEO. ‘Eentje is geentje’: Westerlo-speler Romeo Vermant krijgt twee gele kaarten op enkele seconden tijd (13/04/2024 - Het Belang van Limburg)

21. Smeermaas smeert Veldwezelt eerste nederlaag aan (20/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Smeermaas (4A) heeft buur Veldwezelt zaterdagavond een eerste nederlaag van het seizoen aangesmeerd: 0-1. Staszewski scoorde net vóór rust de enige treffer van de avond. Fortuna nadert zo weer tot op drie punten van de leider. [naar artikel]

22. OHL smeert Standard eerste nederlaag van het seizoen aan (12/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Een tot tien man herleid Standard is op bezoek bij OH Leuven tegen zijn eerste verlies van dit seizoen aangelopen. Een kwartier voor tijd scoorde Kamal Sowah de enige goal van de wedstrijd. De Rouches zagen bovendien Maxime Lestienne uitvallen met dijblessure. [naar artikel]

23. OVERZICHT BENE-LEAGUE. Pelt smeert Bocholt eerste nederlaag aan (24/09/2022 - Het Belang van Limburg)

24. Football Talk. Openda smeert PSV eerste nederlaag aan - Napoli buigt achterstand om (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vitesse heeft op de zesde speeldag van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van PSV. Lois Openda scoorde het winnende doelpunt in de 54e minuut en smeerde PSV zo de eerste nederlaag van het seizoen aan. Twintig minuten na zijn doelpunt werd de Belgische spits naar de kant gehaald. [naar artikel]