Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

In deze restaurants eet je de lekkerste vitello tonnato

16/06/2018 - 21:08
"Vitello tonnato is weer zo’n typisch Italiaans gerecht dat uitblinkt door zijn eenvoud. Maar schijn bedriegt, want wanneer je meerdere vitello’s proeft, merk je al snel dat er meer dan vijftig tinten grijs zijn in de wereld van de vitello tonnato."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. RECEPT Broodje vitello tonnato (17/11/2022 - Gezond.be)

Vitello Tonnato is een van de meest verrassende Italiaanse gerechten. Er bestaan talloze variaties op de klassieke Vitello Tonnato. Wij zijn alvast fan van dit overheerlijke broodje, dat werd bedacht door foodie Stephanie Bex en heerlijk is als lunch! Benodigdheden • 4 ronde broodjes• 1 stuk kalfsbil• 100 gr tonijn• 3 el mayonaise• 1 el kappertjes• 1 tl mosterd• 1 tl ketchup• 100 gr rucola• 50 gr zongedroogde tomaatjes• peper – zout• boter […] Het bericht RECEPT Broodje vitello tonnato verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


2. De lekkerste Italianen van ’t stad (05/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Vakantie: dat doet dromen van Spanje, Frankrijk en Italië. Raar genoeg hebben vooral die laatsten restaurants geopend bij ons. Daarom nemen we u graag mee naar de lekkerste Italianen van de stad, of beter: de lekkerste Italiaanse restaurants. [naar artikel]


3. Van de vitello tonnato tot het hoofdgerecht: in deze Zwartbergse keuken heerst la mamma (29/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Gerechten zoals je ze bij la mamma in Italië geserveerd krijgt? Benvenuti a Locanda Flora bij Raineri in Zwartberg. Onder hetzelfde dak vind je een ruim aanbod van delicatessen en wijnen uit de Laars. Met dank aan Giuseppe, Basilio en Gianfranco Raineri. [naar artikel]


4. Geen 'eenvoudige' Italiaan (11/04/2019 - De Morgen)

Een verrassende combinatie van gerookte paling, vitello tonnato en Caesar salad. De sla zit in de rolletjes kalfsvlees, de korstjes volgen de vorm van de paling en de tonijnsaus is licht als een wolkje. Dit gerecht krijgt van mij een ster. [naar artikel]


5. Albert Heijn haalt nacho's en vitello tonnato uit de rekken (29/01/2020 - De Standaard)

Supermarktketen Albert Heijn heeft in België verschillende producten uit de rekken gehaald omdat ze onbedoeld allergenen bevatten. [naar artikel]


6. ANALYSE. “Geloof ons, Coucke trekt niet naar Anderlecht om er een mal figuur te slaan” (21/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Een dikke week geleden zaten we naast Roland Duchâtelet aan tafel. “Als je toen had geweten wat je nu weet, zou je dan nog opnieuw in het voetbal stappen?”, vroegen we de succesvolle ondernemer. Duchâtelet slikte een stukje vitello tonnato door en antwoordde resoluut: “Neen.” [naar artikel]


7. Van sensationeel stoofvlees tot de perfecte garnaalkroket: in deze 8 zaken at Luc Bellings de lekkerste klassiekers (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Acht weken lang ging sterrenchef Luc Bellings op zoek naar de lekkerste klassiekers aan de Belgische kust. Hij beoordeelde acht verschillende gerechten van veertig restaurants in twaalf gemeentes aan zee. Bellings deelde dit jaar twee nullen uit en maar liefst drie borden kregen een topscore van 10/10. Van spaghetti bolognese tot pannenkoek mikado: de lekkerste versies eet je op deze adressen. “Ik had zelfs bijna een 11/10 uitgedeeld.” [naar artikel]


8. Waar eet je de lekkerste tomaat-garnaal? Dit zijn de vijf beste restaurants (30/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

In onze zoektocht naar de lekkerste klassiekers uit de Belgische keuken, is tomaat-garnaal aan de beurt. Als lezer vond u die het smakelijkst in vijf restaurants, waaronder enkele oude bekenden: Culinaria en ‘t Voorhuys in Merksem, De Drij Lindekens in Schilde en De Bomma en Ciro’s in Antwerpen. [naar artikel]


9. De nieuwe lekkerste stad van de wereld: vier van de beste restaurants op een streep van amper 9 kilometer (22/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Niet langer Parijs of Kopenhagen: Lima is de lekkerste stad ter wereld. In de nieuwe lijst van vijftig beste restaurants staat de Peruviaanse hoofdstad maar liefst vier keer, waaronder op één. [naar artikel]


10. Hier eet je de lekkerste truffelgerechten (20/01/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het is zwart, ruikt naar muskus en jeneverbes, is een schimmel en kost een fortuin, maar ik kijk er elk jaar reikhalzend naar uit? Juist: zwarte truffels. Hoed u voor namaak, want die is er ongelooflijk veel op de markt. De allerbeste groeien in de Franse Périgord en in Noord-Italië. In deze Antwerpse restaurants eet je de lekkerste truffelgerechten. [naar artikel]


11. ‘Pax Vivaldi’ moet socialisten en liberalen verzoenen, maar band met Bouchez blijft troebel: “Dat los je niet op met een vitello tonnato” (10/09/2021 - Het Nieuwsblad)

De voorzitters van Open VLD en PS hebben tijdens een lunch de plooien gladgestreken. Met hun ‘Pax Vivaldi’ willen ze de komende maanden inhoudelijk én communicatief weer wat naar elkaar toegroeien. Vanuit de regering kwam immers het signaal dat de forse taal van de voorzitters het regeringswerk bemoeilijkte. Opvallend is dat MR-voorzitter Bouchez niet betrokken is bij het vredesakkoord. [naar artikel]


12. De tien lekkerste zaakjes van 2022 volgens onze foodreporters: “Dit is gewoon niet te evenaren” (29/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Het afgelopen jaar stuurden we onze foodreporters en een handjevol chef-koks op pad om te tafelen in nieuwe restaurants en op zoek te gaan naar de lekkerste pizza, pannenkoeken en portie stoofvlees van Limburg. Deze tien zaakjes spannen de kroon in 2022. [naar artikel]


13. 5 recepten voor een echte ‘groene’ kerst met lokale producten en extra veel groenten op het menu (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kerst is een heerlijke tijd. En overdaad mag best voor één keer. Maar overdaad kan ook betekenen: een extra groene kerst. Kies voor het feestmenu voor lokale lekkernijen en veel groenten: even lekker en een bom aan smaken. En je helpt lokale producenten én de planeet. Onze huisfoodie Elise bedacht vijf simpele recepten, van ‘vitello not so tonnato’ over verse pasta met saus van bruin bier tot plantaardige rijstpap uit de oven. [naar artikel]


14. In deze Antwerpse restaurants eet je de lekkerste balletjes in tomatensaus (11/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

Culinair auteur en foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]


15. Deze vijf Antwerpse restaurants strijden om de Lekkerste Pizza Margherita (19/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]


16. De lekkerste stoofvlees-friet van Antwerpen vind je bij Ciro’s en dit is waarom (21/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Restaurant Ciro’s serveert de lekkerste stoofvlees-friet uit het Antwerpse! Voor de wedstrijd ‘De Lekkerste’ van Gazet van Antwerpen stemden 6.500 lezers op het restaurant waar zij de stoofvleesbereiding het best konden smaken. Nadien volgde een kwaliteitsbeoordeling door de jury in de vijf restaurants die de meeste stemmen haalden. Ciro’s kwam hier als beste uit, ook al stemden de lezers van Gazet van Antwerpen restaurant de Bomma naar de top van de lijst. [naar artikel]


17. Waar eet je de lekkerste stoofvlees-friet? Dit is de (voorlopige) top 5 (07/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Liefst 6.500 lezers brachten hun stem uit in onze zoektocht naar het restaurant waar ze De Lekkerste Stoofvlees-Friet serveren. Van alle restaurants die zij naar voor brachten, bleven er vijf bovendrijven: ’t VoorHuys, De Arme Duivel, Ciro’s, De 7 Schaken en De Bomma. [naar artikel]


18. De nieuwe lekkerste stad ter wereld is nog onbekend bij veel foodies: “Dat dit ooit zou gebeuren, stond in de sterren geschreven” (21/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Niet langer Parijs of Kopenhagen: Lima is de lekkerste stad ter wereld. In de nieuwe lijst van vijftig beste restaurants staat de Peruviaanse hoofdstad maar liefst vier keer, waaronder op één. [naar artikel]


19. Dit zijn de lekkerste Italianen van de Kempen (01/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: Italiaanse restaurants in de Kempen. [naar artikel]


20. Laat het ons weten: wat is de lekkerste vakantiebestemming ter wereld? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe gaat deze zomer voor Het Laatste Nieuws aan de slag met de lekkerste gerechten uit het buitenland. En jij kan helpen met... [naar artikel]


21. Laat het ons weten: wat is de lekkerste bestemming ter wereld? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe gaat deze zomer voor Het Laatste Nieuws aan de slag met de lekkerste gerechten uit het buitenland. En jij kan helpen met... [naar artikel]


22. Ontdekkingen & klassiekers: dit zijn onze favoriete restaurants. (07/04/2023 - De Standaard)

Culinair recensent Bruno Vanspauwen weet wat er beweegt in de restaurants. Waar zitten de grote vernieuwers, waar proeft u de lekkerste klassiekers en vooral: waar zijn prijs en kwaliteit mooi in evenwicht? Wie verdient er dus zijn maximumscore van vier bordjes? U ontdekt het hier. [naar artikel]


23. Met deze tips bak je de lekkerste pannenkoeken (10/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Maria Lichtmis is al wel voorbij, maar versgebakken pannenkoeken smaken altijd. Met deze tips smul je snel van de lekkerste pannenkoeken! [naar artikel]


24. De leukste en lekkerste restaurants aan de Belgische kust (15/08/2017 - De Morgen)

https://images0.persgroep.net/rcs/Lf-dt7CcOdZAENpSGduEtH-3UtU/diocontent/107162307/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]


25. Hoogste nieuwkomer komt opnieuw uit Limburg: zo scoren onze restaurants in Gault&Millau (27/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De hoogste Vlaamse nieuwkomer in Gault&Millau is opnieuw een Limburger: Pajtim Bajrami kaapt de award weg met zijn restaurant Otoro in Hasselt. Het Zonhovense Innesto klimt verder naar de top, de Poorterij maakt het lekkerste groentegerecht en twee Hasseltse vegan restaurants veroveren voor het eerst een plekje in de lijst. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!