Vitello Tonnato is een van de meest verrassende Italiaanse gerechten. Er bestaan talloze variaties op de klassieke Vitello Tonnato. Wij zijn alvast fan van dit overheerlijke broodje, dat werd bedacht door foodie Stephanie Bex en heerlijk is als lunch! Benodigdheden • 4 ronde broodjes• 1 stuk kalfsbil• 100 gr tonijn• 3 el mayonaise• 1 el kappertjes• 1 tl mosterd• 1 tl ketchup• 100 gr rucola• 50 gr zongedroogde tomaatjes• peper – zout• boter […] Het bericht RECEPT Broodje vitello tonnato verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Vakantie: dat doet dromen van Spanje, Frankrijk en Italië. Raar genoeg hebben vooral die laatsten restaurants geopend bij ons. Daarom nemen we u graag mee naar de lekkerste Italianen van de stad, of beter: de lekkerste Italiaanse restaurants. [naar artikel]
Gerechten zoals je ze bij la mamma in Italië geserveerd krijgt? Benvenuti a Locanda Flora bij Raineri in Zwartberg. Onder hetzelfde dak vind je een ruim aanbod van delicatessen en wijnen uit de Laars. Met dank aan Giuseppe, Basilio en Gianfranco Raineri. [naar artikel]
Een verrassende combinatie van gerookte paling, vitello tonnato en Caesar salad. De sla zit in de rolletjes kalfsvlees, de korstjes volgen de vorm van de paling en de tonijnsaus is licht als een wolkje. Dit gerecht krijgt van mij een ster. [naar artikel]
Supermarktketen Albert Heijn heeft in België verschillende producten uit de rekken gehaald omdat ze onbedoeld allergenen bevatten. [naar artikel]
Een dikke week geleden zaten we naast Roland Duchâtelet aan tafel. “Als je toen had geweten wat je nu weet, zou je dan nog opnieuw in het voetbal stappen?”, vroegen we de succesvolle ondernemer. Duchâtelet slikte een stukje vitello tonnato door en antwoordde resoluut: “Neen.” [naar artikel]
Acht weken lang ging sterrenchef Luc Bellings op zoek naar de lekkerste klassiekers aan de Belgische kust. Hij beoordeelde acht verschillende gerechten van veertig restaurants in twaalf gemeentes aan zee. Bellings deelde dit jaar twee nullen uit en maar liefst drie borden kregen een topscore van 10/10. Van spaghetti bolognese tot pannenkoek mikado: de lekkerste versies eet je op deze adressen. “Ik had zelfs bijna een 11/10 uitgedeeld.” [naar artikel]
In onze zoektocht naar de lekkerste klassiekers uit de Belgische keuken, is tomaat-garnaal aan de beurt. Als lezer vond u die het smakelijkst in vijf restaurants, waaronder enkele oude bekenden: Culinaria en ‘t Voorhuys in Merksem, De Drij Lindekens in Schilde en De Bomma en Ciro’s in Antwerpen. [naar artikel]
Niet langer Parijs of Kopenhagen: Lima is de lekkerste stad ter wereld. In de nieuwe lijst van vijftig beste restaurants staat de Peruviaanse hoofdstad maar liefst vier keer, waaronder op één. [naar artikel]
Het is zwart, ruikt naar muskus en jeneverbes, is een schimmel en kost een fortuin, maar ik kijk er elk jaar reikhalzend naar uit? Juist: zwarte truffels. Hoed u voor namaak, want die is er ongelooflijk veel op de markt. De allerbeste groeien in de Franse Périgord en in Noord-Italië. In deze Antwerpse restaurants eet je de lekkerste truffelgerechten. [naar artikel]
De voorzitters van Open VLD en PS hebben tijdens een lunch de plooien gladgestreken. Met hun ‘Pax Vivaldi’ willen ze de komende maanden inhoudelijk én communicatief weer wat naar elkaar toegroeien. Vanuit de regering kwam immers het signaal dat de forse taal van de voorzitters het regeringswerk bemoeilijkte. Opvallend is dat MR-voorzitter Bouchez niet betrokken is bij het vredesakkoord. [naar artikel]
Het afgelopen jaar stuurden we onze foodreporters en een handjevol chef-koks op pad om te tafelen in nieuwe restaurants en op zoek te gaan naar de lekkerste pizza, pannenkoeken en portie stoofvlees van Limburg. Deze tien zaakjes spannen de kroon in 2022. [naar artikel]
Kerst is een heerlijke tijd. En overdaad mag best voor één keer. Maar overdaad kan ook betekenen: een extra groene kerst. Kies voor het feestmenu voor lokale lekkernijen en veel groenten: even lekker en een bom aan smaken. En je helpt lokale producenten én de planeet. Onze huisfoodie Elise bedacht vijf simpele recepten, van ‘vitello not so tonnato’ over verse pasta met saus van bruin bier tot plantaardige rijstpap uit de oven. [naar artikel]
Culinair auteur en foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]
In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]
Restaurant Ciro’s serveert de lekkerste stoofvlees-friet uit het Antwerpse! Voor de wedstrijd ‘De Lekkerste’ van Gazet van Antwerpen stemden 6.500 lezers op het restaurant waar zij de stoofvleesbereiding het best konden smaken. Nadien volgde een kwaliteitsbeoordeling door de jury in de vijf restaurants die de meeste stemmen haalden. Ciro’s kwam hier als beste uit, ook al stemden de lezers van Gazet van Antwerpen restaurant de Bomma naar de top van de lijst. [naar artikel]
Liefst 6.500 lezers brachten hun stem uit in onze zoektocht naar het restaurant waar ze De Lekkerste Stoofvlees-Friet serveren. Van alle restaurants die zij naar voor brachten, bleven er vijf bovendrijven: ’t VoorHuys, De Arme Duivel, Ciro’s, De 7 Schaken en De Bomma. [naar artikel]
Niet langer Parijs of Kopenhagen: Lima is de lekkerste stad ter wereld. In de nieuwe lijst van vijftig beste restaurants staat de Peruviaanse hoofdstad maar liefst vier keer, waaronder op één. [naar artikel]
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: Italiaanse restaurants in de Kempen. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe gaat deze zomer voor Het Laatste Nieuws aan de slag met de lekkerste gerechten uit het buitenland. En jij kan helpen met... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe gaat deze zomer voor Het Laatste Nieuws aan de slag met de lekkerste gerechten uit het buitenland. En jij kan helpen met... [naar artikel]
Culinair recensent Bruno Vanspauwen weet wat er beweegt in de restaurants. Waar zitten de grote vernieuwers, waar proeft u de lekkerste klassiekers en vooral: waar zijn prijs en kwaliteit mooi in evenwicht? Wie verdient er dus zijn maximumscore van vier bordjes? U ontdekt het hier. [naar artikel]
Maria Lichtmis is al wel voorbij, maar versgebakken pannenkoeken smaken altijd. Met deze tips smul je snel van de lekkerste pannenkoeken! [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/Lf-dt7CcOdZAENpSGduEtH-3UtU/diocontent/107162307/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
De hoogste Vlaamse nieuwkomer in Gault&Millau is opnieuw een Limburger: Pajtim Bajrami kaapt de award weg met zijn restaurant Otoro in Hasselt. Het Zonhovense Innesto klimt verder naar de top, de Poorterij maakt het lekkerste groentegerecht en twee Hasseltse vegan restaurants veroveren voor het eerst een plekje in de lijst. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.