De Britse winkelketen Marks & Spencer stopt met de verkoop van 'bloemkoolsteak' nadat het product door klanten belachelijk was gemaakt. Voor de... [naar artikel]
De traditionele biefstuk met friet staat onder druk. Belgen eten steeds minder vlees. En als er al eens biefstuk in de pan belandt, wordt vaker... [naar artikel]
De traditionele biefstuk met friet staat onder druk. Belgen eten steeds minder vlees. En als er al eens biefstuk in de pan belandt, wordt vaker naar Ierse rib eye gegrepen. [naar artikel]
De traditionele biefstuk met friet staat onder druk. Belgen eten steeds minder vlees. En als er al eens biefstuk in de pan belandt, wordt vaker naar Ierse rib eye gegrepen. [naar artikel]
Met miljoenen views en ontelbare video’s is de laatste culinaire trend op TikTok ongetwijfeld de #CustardToast of #YoghurtToast. Na het succes van de pasta met feta en tomaatjes, wilden wij deze hype ook eens testen. [naar artikel]
Schrap biefstuk, worstjes en spek uit uw menu, en vervang ze door vis, noten en bonen. Op die manier kan u, zelfs als 60-jarige, uw leven met bijna tien jaar verlengen. Dat blijkt uit een studie van Noorse onderzoekers. [naar artikel]
Zoet of hartig, dun of dik: met wafels kun je eindeloos variëren. We serveren je drie originele recepten, van zachte kaneelcreaties met framboos tot pittige chiliwafels met krokante kip. Perfect voor een lazy sunday, of pinkstermaandag. [naar artikel]
Koken met een sheetpan is een makkelijke en een snelle manier om vis, vlees en groenten klaar te maken. Je bereidt het gerecht voor en zet het 30 à 40 minuten in de oven, klaar is kees! [naar artikel]
Schrap biefstuk, worstjes en spek uit uw menu, en vervang ze door vis, noten en bonen. Op die manier kan u, zelfs als 60-jarige, uw leven met bijna tien jaar verlengen. Dat blijkt uit een studie van Noorse onderzoekers. [naar artikel]
Fonduen was in de jaren zeventig en tachtig een culinaire hype. Gezellig met familie of vrienden stukjes vlees prikken en dippen in hete olie. Nu lijkt de winterse hype weer op te leven, dus gingen wij proeven bij drie fonduezaakjes. Welk adresje scoort het best? [naar artikel]
Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten? [naar artikel]
Ze zijn gezond en ecologisch verantwoord, maar niemand begint te watertanden als er ‘sprinkhaan op een bedje van prei’ op het menu staat. Toch kan koken met insecten best smakelijk zijn. “Vervang één van de ingrediënten in een recept eens door krekels of meelwormen”, zegt insectenkok Margot Nuyttens. Diëtiste Sanne Mouha legt uit waarom insecten ook gezond kunnen zijn. [naar artikel]
Het geheim van die fantastische, super krokante kippenboutjes waar Amerikanen zo dol op zijn? Wie de film 'The Help' heeft gezien, kent het [naar artikel]
Schaf de vijf Vlaamse provincies af en vervang ze door driee?ntwintig regiogebieden. Dat legt N-VA op tafel tijdens de onderhandelingen met CD&V over een nieuwe Vlaamse regering. De gesprekken verlopen erg moeizaam. [naar artikel]
Vervang het aantal calorieën op voedsel- en drankverpakkingen door het aantal minuten dat je moet sporten om ze opnieuw te verbranden. “Het remt niet alleen obesitas af, het draagt ook bij tot een gezondere levensstijl”, zeggen onderzoekers van de Britse universiteit van Loughborough, in het graafschap Leicestershire. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij een krokante aardappeltaart... [naar artikel]
Op zoek naar een originele huwelijksreis? Of jullie nu culinaire fijnproevers, zonaanbidders of actievelingen zijn: deze vijf idyllische bestemmingen in Europa zouden het allemaal combineren, maar zijn nog niet doorgebroken als honeymoon destination. [naar artikel]
Plantaardige vleesvervangers kennen we al, in de vorm van worstjes, gehakt en burgers. Maar kent u de plantaardige biefstuk? Ze komt uit een printer. [naar artikel]
Vervang de zes bestaande parlementen in België door één nationaal parlement. Bevoegdheden die nu bij de deelstaten zitten, zoals welzijn en... [naar artikel]
Vroeger was het progressief om het algemene recht op een biefstuk te verdedigen. Vandaag wensen sommige progressieven de biefstuk in de ban te slaan. Een kwestie van ecologische consequentie. Wordt het leven niet bar als we altijd en overal consequent moeten zijn? [naar artikel]
Een doorbraak in de voedselindustrie: de plantaardige biefstuk is gearriveerd. Gemaakt en bedacht in Nederland. "Dit is de heilige graal in de... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.