Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]
13:08 Door de aanhoudende negatieve berichtenstroom komen bij de Belgische vestigingen van Thomas Cook sinds vandaag veel meer vragen van ongeruste klanten binnen. [naar artikel]
De klanten mogen dan wel met meer komen en later blijven, maar wat als de klanten gewoon wegblijven van de Grote Markt in Antwerpen? “Deze nieuwe richtlijnen gaan niet veel veranderen als er geen klanten zijn”, zegt Bina Van Lombergen van brasserie Maurice & Dietrich. [naar artikel]
Chef Roger van Damme vertelde in de HLN Original ‘Mijn Dieet’ over hoe hij zo weinig mogelijk gluten eet, omdat hij merkt dat hij zich dan veel beter voelt. “Ik ga niet te veel brood of te veel pasta eten wanneer dat niet moet”, aldus de chef. Maar wat is glutenvrij precies? Heeft het zin om glutenarm te eten als je last hebt van je darmen? En zijn glutenarme producten gezonder? Diëtiste Sanne Mouha beantwoordt 7 vragen en zet alles op een rijtje. [naar artikel]
14:34 Duizenden Ierse klanten van KBC hebben in 2008 zware schade geleden door aanpassingen van de rentevoeten op hun hypotheeklening. 66 klanten speelden hun vastgoed kwijt. [naar artikel]
Veel horeca-mensen missen hun klanten. En omgekeerd ook natuurlijk. Daarom hebben ze bij Café Trappisten in Westmalle een opvallend initiatief genomen. Ze vragen hun klanten om een persoonlijke brief te sturen. Zij krijgen dan ook een kaartje [naar artikel]
Wat zijn de kansen van onze Rode Duivels vanavond tegen Frankrijk? Hoe zit dat met de opstelling? Wie mag ons elftal zeker niet uit het oog verliezen bij de Rouges? We hebben in aanloop van de historische match van vanavond allemaal veel vragen. Wil je die stellen aan onze chef sport? Dat kan straks live via Facebook. [naar artikel]
Barbecuespecialist Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc uitMaldegem test tien tafelbarbecues onder de 100 euro. Hij hooptvooral gezellig en tegelijk veilig te kunnen grillen maar stelt zichmeer dan eens vragen bij de kwaliteit van de toestellen. [naar artikel]
Vanavond komt Njam!-chef Steffi Vertriest in het Kaffee van Antwerpen praten over gezonde voeding. In een Facebook live interview zal ze ook uw vragen over gezond eten beantwoorden. Stel alvast uw vraag via onze Facebookpagina. [naar artikel]
De horecasector zit met veel vragen over een mogelijke heropening na corona, maar restaurant Lesco in Wetteren zoekt antwoorden bij zijn klanten. De eigenaars hebben een vragenlijst opgesteld die de klanten online kunnen invullen. "Er zijn al verrassende antwoorden binnengekomen." [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
De Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) is teleurgesteld in de aanpassingen die vorige week vrijdag werden doorgevoerd aan de kleurcodes binnen het onderwijs. “Er wordt plots veel meer van scholieren gevraagd en veel minder van scholen”, zegt voorzitter Louis Notte maandag. [naar artikel]
De Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) is teleurgesteld in de aanpassingen die vorige week vrijdag werden doorgevoerd aan de kleurcodes binnen het onderwijs. “Er wordt plots veel meer van scholieren gevraagd en veel minder van scholen”, zegt voorzitter Louis Notte maandag. [naar artikel]
Er zijn maandag nog steeds klanten die problemen ondervinden met de app van Argenta. Dat blijkt uit reacties op de Facebookpagina van de bank. “We merken inderdaad dat een heel klein aantal klanten nog problemen ondervindt”, zegt woordvoerster Christine Vermylen. “Die zijn echter snel opgelost als we hen vragen om de app opnieuw te installeren. Klanten met vragen kunnen nog steeds terecht bij ons contactcenter.” [naar artikel]
De Zweedse chef Björn Frantzén de Barilla mag zich een jaar lang de Beste Chef van de wereld noemen. De Top 100 Award van The Best Chef is een... [naar artikel]
“Dit seizoen is een feest als chef, er zijn nu zoveel producten op hun best: wild, coquilles, paddenstoelen. Ik zou wel drie menu’s kunnen samenstellen.” Het is meteen duidelijk: niet chef Tim Vervynckt, maar pure seizoensproducten stelen de show in restaurant Woestyne. [naar artikel]
Waar we vorige week nog hebben kunnen genieten van stralende lentedagen met temperaturen tot 24 graden, wordt het de komende dagen een pak frisser. "Typische aprilse grillen met hier en daar stofhagel of lokaal een donderslag", legt VRT-weerman Bram Verbruggen uit. De grillen duren tot en met woensdag, vanaf donderdag wordt het (tijdelijk) droger. [naar artikel]
Telenet wordt overspoeld met klachten. Klanten zitten soms al weken zonder internet of tv-verbinding en de klantendienst is quasi onbereikbaar. Wat is er aan de hand? En wat moet ik doen als ik problemen heb? Telenet belooft alvast een compensatie voor de getroffen klanten. Een antwoord op uw vragen. [naar artikel]
Dirk Appeltans, chef van het prestigieuze restaurant Peper en Zout in Genk, gooide het over de creatieve boeg om zijn klanten in corona-tijden te behagen. [naar artikel]
Veel minder klanten ook dan op een gewone dinsdag. Loont het dan de moeite? “Jazeker, onze trouwe klanten blijven ongetwijfeld komen”, zegt Veerle. “Maar ze zien meteen ook dat bepaalde zones ontoegankelijk zijn of dat we andere rayons compleet hebben afgeplakt met plastiek. Al vrezen we dat er nog wel aanpassingen gaan komen en dan kunnen we opnieuw herschikken. Want wie begrijpt nu, terwijl de kappers dicht zijn, dat een haarkleurmiddel niet mag verkocht worden maar shampoo bijvoorbeeld wel. De vraag is wat dan essentiëler is.” [naar artikel]
Federaal Parlementslid Leen Dierick (CD&V) dient een wetsvoorstel in dat handelaars verplicht om elektronische betalingen te aanvaarden. “Maar mijn klanten vragen er niet naar om te betalen met een bankkaart of een app. Er zijn drie bankautomaten binnen de 50 meter van mijn winkel”, zegt Liesbet Van Dyck, uitbater van broodjeszaak Blinis in Herentals. [naar artikel]
De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]
De maartse buien zijn net achter de rug en daar zijn de aprilse grillen alweer. Hoewel er beterschap op komst is qua temperatuur dit weekend, zijn... [naar artikel]
Het nieuwe schooljaar mag dan maar pas begonnen zijn, bij winkelketen Action is het toch al Kerstmis. Er liggen al kerstballen, lichtjes en andere versiering in de rekken. Omdat de klanten daar naar vragen, klinkt het. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.