Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

De chef is uw grillen beu: “Klanten vragen té veel aanpassingen”

23/07/2018 - 08:18
"“Zo wordt het onmogelijk om te werken.” Nick Bril, tweesterrenchef van The Jane in Antwerpen, sakkerde dit weekend over de vele aanpassingen die hij aan zijn menu moest doen. Wegens een allergie, een modedieet of gewoon ‘lust ik niet’. “38 van de 80 klanten vroegen gisteren iets anders”, schreef hij op Instagram."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Groenten grillen: wat maak je voor vegetariërs op de barbecue? (21/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]


2. Veel vragen van ongeruste klanten bij Thomas Cook (20/09/2019 - De Tijd)

13:08 Door de aanhoudende negatieve berichtenstroom komen bij de Belgische vestigingen van Thomas Cook sinds vandaag veel meer vragen van ongeruste klanten binnen. [naar artikel]


3. Meningen over aanpassingen verdeeld op Antwerpse Grote Markt: “Er moet vooral terug volk naar de stad komen” (13/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

De klanten mogen dan wel met meer komen en later blijven, maar wat als de klanten gewoon wegblijven van de Grote Markt in Antwerpen? “Deze nieuwe richtlijnen gaan niet veel veranderen als er geen klanten zijn”, zegt Bina Van Lombergen van brasserie Maurice & Dietrich. [naar artikel]


4. Kan je vermageren als je glutenarm of glutenvrij eet zoals chef Roger van Damme? En helpt het tegen darmproblemen? Diëtiste beantwoordt 7 vragen (05/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Chef Roger van Damme vertelde in de HLN Original ‘Mijn Dieet’ over hoe hij zo weinig mogelijk gluten eet, omdat hij merkt dat hij zich dan veel beter voelt. “Ik ga niet te veel brood of te veel pasta eten wanneer dat niet moet”, aldus de chef. Maar wat is glutenvrij precies? Heeft het zin om glutenarm te eten als je last hebt van je darmen? En zijn glutenarme producten gezonder? Diëtiste Sanne Mouha beantwoordt 7 vragen en zet alles op een rijtje. [naar artikel]


5. KBC krijgt forse boete voor duizenden gedupeerde Ierse klanten (24/09/2020 - De Tijd)

14:34 Duizenden Ierse klanten van KBC hebben in 2008 zware schade geleden door aanpassingen van de rentevoeten op hun hypotheeklening. 66 klanten speelden hun vastgoed kwijt. [naar artikel]


6. Café houdt op originele manier contact met de klanten (01/12/2020 - Gazet van Antwerpen)

Veel horeca-mensen missen hun klanten. En omgekeerd ook natuurlijk. Daarom hebben ze bij Café Trappisten in Westmalle een opvallend initiatief genomen. Ze vragen hun klanten om een persoonlijke brief te sturen. Zij krijgen dan ook een kaartje [naar artikel]


7. LIVE. Stel jouw Duivelse vragen aan onze chef sport (10/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Wat zijn de kansen van onze Rode Duivels vanavond tegen Frankrijk? Hoe zit dat met de opstelling? Wie mag ons elftal zeker niet uit het oog verliezen bij de Rouges? We hebben in aanloop van de historische match van vanavond allemaal veel vragen. Wil je die stellen aan onze chef sport? Dat kan straks live via Facebook. [naar artikel]


8. Vuurmeester Peter De Clercq test tafelbarbecues onder de 100 euro en blijft achter met een verbrande tafel en veel vragen (17/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

Barbecuespecialist Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc uitMaldegem test tien tafelbarbecues onder de 100 euro. Hij hooptvooral gezellig en tegelijk veilig te kunnen grillen maar stelt zichmeer dan eens vragen bij de kwaliteit van de toestellen. [naar artikel]


9. Njam!-chef beantwoordt uw vragen over gezonde voeding (23/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Vanavond komt Njam!-chef Steffi Vertriest in het Kaffee van Antwerpen praten over gezonde voeding. In een Facebook live interview zal ze ook uw vragen over gezond eten beantwoorden. Stel alvast uw vraag via onze Facebookpagina. [naar artikel]


10. Restaurant neemt enquête af bij klanten voor heropening (28/05/2020 - VRT NWS)

De horecasector zit met veel vragen over een mogelijke heropening na corona, maar restaurant Lesco in Wetteren zoekt antwoorden bij zijn klanten. De eigenaars hebben een vragenlijst opgesteld die de klanten online kunnen invullen. "Er zijn al verrassende antwoorden binnengekomen." [naar artikel]


11. Door de strengere coronamaatregelen blijven klanten weg uit restaurants: "Veel restaurants zullen nieuwjaar niet halen" (31/07/2020 - VRT NWS)

Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]


12. Vlaamse Scholierenkoepel teleurgesteld over aanpassingen kleurcodes: “gemiste kans” (17/08/2020 - Het Nieuwsblad)

De Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) is teleurgesteld in de aanpassingen die vorige week vrijdag werden doorgevoerd aan de kleurcodes binnen het onderwijs. “Er wordt plots veel meer van scholieren gevraagd en veel minder van scholen”, zegt voorzitter Louis Notte maandag. [naar artikel]


13. Vlaamse Scholierenkoepel teleurgesteld over aanpassingen kleurcodes: “Gemiste kans” (17/08/2020 - Het Belang van Limburg)

De Vlaamse Scholierenkoepel (VSK) is teleurgesteld in de aanpassingen die vorige week vrijdag werden doorgevoerd aan de kleurcodes binnen het onderwijs. “Er wordt plots veel meer van scholieren gevraagd en veel minder van scholen”, zegt voorzitter Louis Notte maandag. [naar artikel]


14. Hinder bij Argenta nog niet helemaal van de baan: “Klein aantal klanten ondervindt nog problemen met de app” (09/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Er zijn maandag nog steeds klanten die problemen ondervinden met de app van Argenta. Dat blijkt uit reacties op de Facebookpagina van de bank. “We merken inderdaad dat een heel klein aantal klanten nog problemen ondervindt”, zegt woordvoerster Christine Vermylen. “Die zijn echter snel opgelost als we hen vragen om de app opnieuw te installeren. Klanten met vragen kunnen nog steeds terecht bij ons contactcenter.” [naar artikel]


15. Zweedse chef Björn Frantzén winnaar Best Chef Awards, Peter Goossens is 47ste (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Zweedse chef Björn Frantzén de Barilla mag zich een jaar lang de Beste Chef van de wereld noemen. De Top 100 Award van The Best Chef is een... [naar artikel]


16. “Klanten die telkens terugkeren omdat ze weten dat het altijd goed zit bij ons: prachtig toch!”: win een etentje van 150 euro bij de jongste chef van Oost-Vlaanderen (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

“Dit seizoen is een feest als chef, er zijn nu zoveel producten op hun best: wild, coquilles, paddenstoelen. Ik zou wel drie menu’s kunnen samenstellen.” Het is meteen duidelijk: niet chef Tim Vervynckt, maar pure seizoensproducten stelen de show in restaurant Woestyne. [naar artikel]


17. Tot en met woensdag krijgen we aprilse grillen met buien, kans op korrelhagel en hier en daar een donderslag (05/04/2021 - VRT NWS)

Waar we vorige week nog hebben kunnen genieten van stralende lentedagen met temperaturen tot 24 graden, wordt het de komende dagen een pak frisser. "Typische aprilse grillen met hier en daar stofhagel of lokaal een donderslag", legt VRT-weerman Bram Verbruggen uit. De grillen duren tot en met woensdag, vanaf donderdag wordt het (tijdelijk) droger. [naar artikel]


18. Een antwoord op al uw vragen over de grote problemen bij Telenet: “Getroffen klanten worden ruimschoots gecompenseerd” (05/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Telenet wordt overspoeld met klachten. Klanten zitten soms al weken zonder internet of tv-verbinding en de klantendienst is quasi onbereikbaar. Wat is er aan de hand? En wat moet ik doen als ik problemen heb? Telenet belooft alvast een compensatie voor de getroffen klanten. Een antwoord op uw vragen. [naar artikel]


19. Chef Peper en Zout geeft recepten vrij (21/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Dirk Appeltans, chef van het prestigieuze restaurant Peper en Zout in Genk, gooide het over de creatieve boeg om zijn klanten in corona-tijden te behagen. [naar artikel]


20. Zo passen Kruidvat en Action zich aan aan de nieuwe regels (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Veel minder klanten ook dan op een gewone dinsdag. Loont het dan de moeite? “Jazeker, onze trouwe klanten blijven ongetwijfeld komen”, zegt Veerle. “Maar ze zien meteen ook dat bepaalde zones ontoegankelijk zijn of dat we andere rayons compleet hebben afgeplakt met plastiek. Al vrezen we dat er nog wel aanpassingen gaan komen en dan kunnen we opnieuw herschikken. Want wie begrijpt nu, terwijl de kappers dicht zijn, dat een haarkleurmiddel niet mag verkocht worden maar shampoo bijvoorbeeld wel. De vraag is wat dan essentiëler is.” [naar artikel]


21. Voorstel om elektronisch betalen verplicht aan te bieden stuit op kritiek: “Mijn klanten vragen er niet naar en het kost veel geld” (06/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Federaal Parlementslid Leen Dierick (CD&V) dient een wetsvoorstel in dat handelaars verplicht om elektronische betalingen te aanvaarden. “Maar mijn klanten vragen er niet naar om te betalen met een bankkaart of een app. Er zijn drie bankautomaten binnen de 50 meter van mijn winkel”, zegt Liesbet Van Dyck, uitbater van broodjeszaak Blinis in Herentals. [naar artikel]


22. Zo maak je een lekkere gazpacho: Chef Bruno Iwens geeft tips voor zijn lievelingsgerecht (03/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]


23. De leukste regenkledij voor de aprilse grillen (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De maartse buien zijn net achter de rug en daar zijn de aprilse grillen alweer. Hoewel er beterschap op komst is qua temperatuur dit weekend, zijn... [naar artikel]


24. Bij Action is het al Kerstmis: “Klanten vragen ernaar” (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Het nieuwe schooljaar mag dan maar pas begonnen zijn, bij winkelketen Action is het toch al Kerstmis. Er liggen al kerstballen, lichtjes en andere versiering in de rekken. Omdat de klanten daar naar vragen, klinkt het. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!