Ontslag tijdens rust

16/10/2018 - 03:32
"Patrick Broux gaf zondag tijdens de rust op het veld van Gingelom zijn ontslag als trainer van SK Vliermaalroot (4B). Directe aanleiding was de gelijkmaker van de thuisploeg, enkele minuten voordien. En geloof het of niet, maar 45 minuten later won zijn ploeg haar eerste match van het seizoen. "

1. Nog geen rust bij Antwerp: jeugdtrainers leggen werk neer (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Na de heisa van de afgelopen dagen, met onder meer het ontslag van John Bico, is de rust nog niet teruggekeerd bij voetbalclub Antwerp. Nu hebben [naar artikel]

2. Hein Vanhaezebrouck spuwt zijn gal over Anderlecht: “Coucke kwam tijdens de rust in de kleedkamer, dan zakt je broek af” (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Achteraf beklemtoonde Vanhaezebrouck nogmaals: “Ik doe dit alleen omdat ik een correcte afhandeling van mijn ontslag wil. Leg dáár alstublieft de klemtoon op.” Bij deze. Maar al snel gutste het er in één gulp uit. Die paar gelukkige dagen slechts bij Anderlecht, de spelers die Coucke niet wilde halen, zijn onterechte ontslag. “Weet je, ík stond nooit buiten de top 6.” [naar artikel]

3. Ex-admiraal die Trump bekritiseerde, neemt ontslag bij Pentagon (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Admiraal op rust William McRaven, die de leiding had over de operatie tegen Osama bin Laden, heeft ontslag genomen bij het Pentagon. Hij leidde er... [naar artikel]

4. VIDEO: Opwarmen? Nederlandse goaltjesdief heeft tijdens de rust wel wat beters te doen (22/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bizar beeld tijdens de rust van het bekerduel tussen Feyenoord en Heracles. Hoewel Michiel Kramer, spits bij de Rotterdammers, op de bank begon,... [naar artikel]

5. Heelhuids je ontslag door: lees ons stappenplan (19/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Of je nu zelf ontslag neemt of je ontslag kreeg; bij een ontslag komt ook heel wat administratieve rompslomp en geregel kijken. Met dit [naar artikel]

6. Coens en Crevits over ontslag van Wouter Beke: "We dachten dat de rust zou weerkeren, maar kritiek op Beke bleef komen"  (13/05/2022 - VRT NWS)

Het was een woelige week voor CD&V. Na het ontslag van voorzitter Joachim Coens vorige vrijdag nam ook Wouter Beke gisteren ontslag als Vlaams minister. Terecht of niet? Zijn de media (mee) verantwoordelijk? En hoe moet het nu verder? Partijgenoten Hilde Crevits en Joachim Coens reageerden vanavond uitgebreid bij VRT NWS. [naar artikel]

7. Kraker liep vooral tijdens de rust uit de hand: assistent Anderlecht en Sa Pinto moeten uit elkaar worden gedreven (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op het veld werd flink wat strijd geleverd in Luik, maar ook naast de grasmat was er animo. Meer bepaald tijdens de rust. In de spelerstunnel kwam... [naar artikel]

8. Voetbalscheidsrechter vertrekt met noorderzon... tijdens de rust (17/04/2018 - Het Nieuwsblad)

Een voetbalwedstrijd in vierde provinciale werd zondagmiddag stilgelegd bij gebrek aan… een scheidsrechter. De jonge arbiter zou zich bedreigd gevoeld hebben en vertrok tijdens de rust. De spelers stonden nochtans klaar om de tweede helft te beginnen. [naar artikel]

9. Spelers van Club lieten tijdens rust al duidelijk ongenoegen blijken over niet-gefloten penalty, Vormer haalde er zelfs hulpmiddel bij (24/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat doet een voetballer tijdens de rust van een beladen partij op de Bosuil? In het geval van Ruud Vormer luidt het antwoord: even de smartphone... [naar artikel]

10. Football Talk. Reservedoelman Belenenses tijdens de rust in quarantaine geplaatst (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Portugese reservedoelman van Belenenses André Moreira (24) moest zaterdag tijdens de rust van de wedstrijd tegen Moreirense in de Primeira Liga... [naar artikel]

11. Coronabommetje in de maak? Kapitein van Kroatië pas tijdens de rust (!) vervangen na positieve test (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Het was smullen geblazen in Turkije. Er vielen namelijk liefst zes doelpunten in de oefeninterland tegen Kroatië, die eindigde op 3-3. Maar tijdens de rust bleek dat er een speler op het veld stond die positief had getest op corona. [naar artikel]

12. Acolatse niet te spreken over vervanging tijdens de rust (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Welgeteld 45 minuten duurde de wedstrijd van Elton Acolatse. De flankaanvaller werd door Marc Brys tijdens de rust al uit zijn lijden verlost, maar was het daar na afloop niet mee eens. [naar artikel]

13. Commentator Peter Vandenbempt tijdens rust vervangen wegens gênant incident (24/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Peter Vandenbempt moest gisteren zijn verslag ­tijdens Club Brugge-Anderlecht halverwege staken. De radiocommentator was met een hese stem begonnen, maar voelde snel dat hij het einde van de wedstrijd niet zou halen. Hij liet zich tijdens de rust vervangen door Johan De Caluwé. [naar artikel]

14. Geert Versnick bevestigt dan toch ontslag als gedeputeerde (07/09/2017 - Knack)

Open VLD'er Geert Versnick bevestigt vandaag dat hij ontslag neemt uit het Oost-Vlaams provinciebestuur. Daar was gisteren twijfel over ontstaan, tijdens een zitting van de provincieraad, waar ook de onkosten die Versnick maakte tijdens tussenstops in Bangkok aan bod kwamen. [naar artikel]

15. UEFA onderzoekt veldbestorming tijdens pauze van Youth League-wedstrijd RC Genk- FC Köln (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De UEFA start een onderzoek naar het incident dat gisteravond plaatsvond tijdens de rust van de Youth League-wedstrijd tussen KRC Genk en het Duitse Keulen. Tijdens de rust liepen een aantal gemaskerde mannen het veld op. [naar artikel]

16. Open VLD verwacht “nog steeds” dat Versnick ontslag neemt (07/09/2017 - Het Nieuwsblad)

“Geert Versnick heeft zijn ontslag zelf aangekondigd. Wij gaan er nog steeds van uit dat hij dat ook zal doen”. Zo reageert Open VLD op het feit dat Versnick woensdag tijdens de Oost-Vlaamse provincieraad niet wilde herhalen dat hij effectief ontslag neemt als gedeputeerde. [naar artikel]

17. UEFA onderzoekt veldbestorming tijdens pauze van Youth League-wedstrijd RC Genk-FC Köln (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De UEFA start een onderzoek naar het incident dat gisteravond plaatsvond tijdens de rust van de Youth League-wedstrijd tussen KRC Genk en het Duitse Keulen. Tijdens de rust liepen een aantal gemaskerde mannen het veld op (zie video na 1'15") [naar artikel]

18. Ontslag bij langdurige ziekte, mag dat? Soms wel! (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Heb je een contract van onbepaalde duur? Dan ben je beschermd tegen ontslag, ook als je lange tijd of regelmatig afwezig bent door ziekte. Tijdens... [naar artikel]

19. Hoe verwerk je een ontslag? (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Of je nu aan de deur gezet wordt of zelf vertrekt: ontslag brengt de nodige emoties met zich mee. In haar boek ‘Hoera Ontslag!’ geeft coach Rilla Lysens, zelf onlangs ontslagen, een stappenplan om met ontslag om te gaan. [naar artikel]

20. Trump bijt van zich af na commotie rond ontslag Comey: "Als alles weer tot rust komt, zullen ze me bedanken" (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag gepikeerd gereageerd op de commotie rond het ontslag van FBI-directeur James Comey. Trump [naar artikel]

21. Max Verstappen predikt eenheid en rust: “Hopelijk bewaart iedereen nu de vrede” (10/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Max Verstappen heeft de GP van Saudi-Arabië gewonnen, maar veel belangrijker: de rust lijkt (voor even?) weer te keren bij Red Bull Racing. Het ontslag van Helmut Marko, de man die Verstappen indertijd ontdekt heeft, is van de baan. Misschien zijn de brokstukken nog te lijmen? [naar artikel]

22. Wouter De Vriendt: 'Ontslag van ministers niet aan de orde' (20/07/2021 - De Tijd)

08:12 Groen-fractieleider Wouter De Vriendt wil dat de rust terugkeert in het dossier van de hongerstakers. 'Een ontslag van onze ministers is niet aan de orde.' [naar artikel]

23. Voorzitter Canadees Lagerhuis dient ontslag in na staande ovatie voor Oekraïense nazi-veteraan (27/09/2023 - VRT NWS)

De voorzitter van het Canadese Lagerhuis, Anthony Rota, heeft zijn ontslag aangekondigd. Dat ontslag komt er nadat hij een Oekraïense veteraan in het parlement had geprezen, terwijl die tijdens de Tweede Wereldoorlog met de nazi's heeft gevochten. Dat eerbetoon vond plaats tijdens het bezoek van de Oekraïense president Volodimir Zelenski. [naar artikel]