LIVE. Rusten op het Astridpark: Dimata herleeft nu ook bij Anderlecht met twee goals in de eerste helft (2-0)

21/10/2018 - 15:19
"* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 14u30 * Constant Vanden Stock-stadion * Anderlecht op zoek naar tweede zege op rij"

1. LIVE. Dimata herleeft nu ook bij Anderlecht met twee goals, Cercle nu al tegen het canvas? (2-0) (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 14u30 * Constant Vanden Stock-stadion * Anderlecht op zoek naar tweede zege op rij [naar artikel]

2. LIVE. Meteen twee goals in tweede helft: Anderlecht op rozen na treffers Santini en Dimata (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht - KV Oostende • Aftrap: 14u30 • Najar en Kums niet fit • Ref: Sébastien Delferière [naar artikel]

3. LIVE STVV-ANDERLECHT. Rusten op Stayen, waar de beste kansen voorlopig voor Sint-Truiden zijn (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, waarin nog niet werd gescoord. Komen die goals er wel in de tweede helft? Volg het vervolg in onze liveblog! [naar artikel]

4. Anderlecht-spits Dimata voelt zich na 18 maanden blessureleed weer profvoetballer (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Maar liefst 546 dagen of 18 maanden was Landry Nany Dimata out met een kraakbeenletsel in zijn knie en zweeg hij. Het einde van zijn carrière dreigde, maar Dimata vocht terug. “Bij mijn eerste goals zal ik emotioneel zijn”, weet de spits van Anderlecht. [naar artikel]

5. LIVE. Rusten in Londen na heerlijke eerste helft, Werner zag twee goals afgekeurd (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Stamford Bridge • Aftrap: 21u15 • Neemt Chelsea revanche? [naar artikel]

6. LIVE. Dimata scoort vanop de stip! Alles te herdoen op Mambourg, waar Anderlecht een moeilijke eerste helft kende (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag JPL • Mambourg • Santini en Dimata goed bij schot • Behoudt paars-wit perfect rapport? [naar artikel]

7. LIVE. Anderlecht en Genk rusten na stevige eerste helft: karrenvracht aan kansen en zware blessures, maar geen goals (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Racing Genk heeft 21 op 21 • Laatste zege RSCA dateert van 1 november • John van den Brom tegen ex-club [naar artikel]

8. LIVE. Drie goals Dimata, twee van Cardona en Kylian Hazard die met een schicht van jewelste debuteert, Anderlecht-Cercle stelt niet teleur (4-2) (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 2-1 na zinderende eerste helft (26/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De competitie is amper vijf speeldagen ver of de eerste absolute topper tussen Club Brugge en Anderlecht staat al op het programma. Plaats van... [naar artikel]

10. Landry Dimata hangt de clown uit: Belgische spits giet water in gezicht van geblesseerde ploegmakker bij NEC (23/01/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Eredivisie beleefde Landry Dimata met NEC een goede avond tegen FC Emmen. De voormalige spits van onder meer Anderlecht en Oostende had met twee doelpunten in de eerste helft een cruciaal aandeel in de 3-1 zege van zijn team. [naar artikel]

11. LIVE. Anderlecht en Charleroi rusten bij 0-0 na kansarme eerste helft (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u) [naar artikel]

12. LIVE. Anderlecht neemt het initiatief, Antwerp wel het dichtst bij de openingstreffer in het Astridpark (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Astridpark (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Kan Anderlecht eerste punt(en) pakken in play-off 1? • Mbokani kijkt ex-ploeg in de ogen [naar artikel]

13. TT: Eupen-spits lijkt te duur voor Anderlecht en Club, nieuwe ontwikkeling in dossier-Kums, Dimata voor recordsom naar Duitsland? (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht kroonde zich twee weken geleden al voor de 34ste keer tot kampioen van België, maar dat wil niet zeggen dat ze in het Astridpark op [naar artikel]

14. LIVE: Geen goals voor rust in Astridpark: Anderlecht baas maar morst met de kansen (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge kan vanmiddag zijn leidersplaats in het klassement verliezen. Als Anderlecht op eigen veld de openingsmatch van de achtste speeldag in... [naar artikel]

15. LIVE. Anderlecht en Antwerp rusten bij 0-0 na al bij al slappe eerste helft (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (13u30) • Ref: Jan Boterberg • Eerste basisplaats voor Lawrence bij Anderlecht, ook Amuzu start • Ivan Leko brengt Buta, Birger Verstraete en Ampomah aan de aftrap, rust voor Haroun [naar artikel]

16. Anderlecht kent weinig moeite met Seraing, mogelijk vertrekkende Amuzu grote man met twee goals (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rustige avond in het Park. Een sterke eerste helft volstond voor Anderlecht tegen Seraing: 3-1. Francis Amuzu, dicht bij een transfer naar Nice, was goed voor twee goals. [naar artikel]

17. LIVE. Anderlecht en Paide gaan met brilscore rusten na magere eerste helft (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Anderlecht-Paide • Derde voorronde Conference League • Aftrap 20 uur • Anderlecht won heenmatch met 0-2 [naar artikel]

18. LIVE. Club en Anderlecht rusten bij 0-0 na al bij al kansarme eerste helft (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions’ Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel [naar artikel]

19. Anderlecht-huurlingen in vorm: Dimata en Zulj maken winning goal, ook Thelin scoort (14/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Espanyol heeft met 1-2 gewonnen van Mallorca dankzij Anderlecht-huurling Landry Dimata. Espanyol kwam in de eerste helft op voorsprong, maar Mallorca scoorde vroeg in de tweede helft de gelijkmaker. Dimata, die was ingevallen, legde in de 73ste minuut de winning goal in het mandje. Het was pas de tweede keer dat hij mocht meedoen bij de Spaanse club. Ook enkele andere Anderlecht-huurlingen kenden een goede dag. Peter Zulj scoorde voor de Turkse ploeg Göztepe het winnende doelpunt vanop de penaltystip tegen Basaksehir (2-1). En ook Isaac Thelin scoorde. Thelin maakte het enige doelpunt voor Kasimpasa in het verloren duel tegen Galatasaray (2-1). [naar artikel]

20. LIVE. Anderlecht en Club Brugge rusten bij 0-0 na al bij al kansarme eerste helft (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

21. LIVE BAYERN-PSG (ook op VTM 2). Rusten geblazen na evenwichtige eerste helft, De Ligt houdt Bayern overeind (08/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München en PSG nemen het momenteel tegen elkaar op in de 1/8ste finales van de Champions League. PSG moet een achterstand uit de heenwedstrijd goed maken, maar in de eerste helft vielen geen goals. Volg de tweede periode straks op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

22. LIVE. Anderlecht en Gent rusten bij 0-0 na erg matige eerste helft (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Gent-coach Hein Vanhaezebrouck keert voor het eerst sinds ontslag terug naar Anderlecht [naar artikel]

23. LIVE. Anderlecht en Eupen rusten bij 3-1 na eerste helft waarin beide defensies er op los blunderden (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Lotto Park • Anderlecht pakte 4 op 12 [naar artikel]

24. LIVE. Anderlecht en Gent rusten bij 0-0 na gesloten en erg matige eerste helft (31/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Anderlecht en Antwerp houden elkaar in evenwicht na assist Mbokani: wat brengt de tweede helft? (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)