LIVE. Dimata tekende in de eerste helft voor een tweeklapper, wat kan Cercle nog na de rust? (2-0)

21/10/2018 - 15:35
"* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 14u30 * Constant Vanden Stock-stadion * Anderlecht op zoek naar tweede zege op rij"

1. Anderlecht dankzij hattrick Dimata voorbij Cercle Brugge (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft dankzij een hattrick van Landry Dimata met stevige 4-2-cijfers de maat genomen van Cercle Brugge. Paars-wit, dat Dimata wel lichtgeblesseerd zag uitvallen, springt door de zege over Antwerp naar de derde plek. [naar artikel]

2. Milan en Saelemaekers winnen van Venezia, Espanyol en Dimata kloppen Alaves (22/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Espanyol heeft woensdag op de zesde speeldag van La Liga met 1-0 gewonnen tegen Deportivo Alaves. Bij Espanyol was Landry Dimata invaller. In de eerste helft werd tot twee keer toe een doelpunt van Espanyol afgekeurd door de VAR. Vlak na rust kon Raul De Tomas (54.) wel een geldig doelpunt maken vanop de stip. Dimata kwam de doelpuntenmaker een kwartier voor tijd aflossen. Espanyol schuift zo wat op in het klassement. Het is nu veertiende, Alaves blijft laatste. [naar artikel]

3. LIVE. Dimata scoort vanop de stip! Alles te herdoen op Mambourg, waar Anderlecht een moeilijke eerste helft kende (12/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag JPL • Mambourg • Santini en Dimata goed bij schot • Behoudt paars-wit perfect rapport? [naar artikel]

4. LIVE KV KORTRIJK-CERCLE (20u45). Wat kan Kortrijk in eerste wedstrijd zonder Still? (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk tekende deze week voor het eerste trainersontslag van het seizoen in de Jupiler Pro League door Edward Still op straat te zetten. Heeft die beslissing meteen effect tegen Cercle? [naar artikel]

5. LIVE CERCLE-WESTERLO. Tweede helft van start, ‘De Vereniging’ zoekt naar eerste thuisgoal in Europe Play-offs (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge begint snedig aan zijn laatste partij tegen KVC Westerlo. Denkey zag z'n schot tot drie keer toe afgeblokt worden door Westerlo-doelman Gillekenns. Ook Ueda stuit net na de rust op een beresterke Westerlo-keeper. Cercle is baas in eigen huis, maar laat de netten voorlopig niet trillen. [naar artikel]

6. Het zal toch niet? Dimata lukt hattrick tegen Cercle (4-2), maar blesseert zich (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt bidden deze week op Anderlecht. Nany Dimata had met een hattrick een reuze-aandeel in de 4-2-winst tegen Cercle, maar de spits moest... [naar artikel]

7. ONZE PUNTEN. Skov Olsen trekt het blik open en recordtransfer trefzeker, effect van fameuze Cercle-press lijkt uitgewerkt (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Stroef begin, vlotte tweede helft: Club Brugge lukte uiteindelijk een makkelijke zege tegen stadsrivaal Cercle, en dat had het deze keer nog eens te danken aan Skov Olsen. Yaremchuk kende dan weer een droomdebuut met zijn eerste goal in Brugse loondienst. Cercle Brugge mocht fluiten naar een tweede opeenvolgende derbyzege. De spelers liepen zich de eerste helft al pressend uit de naad maar gingen na de rust kopje onder. Cercle zakt verder weg en moet dringend herbronnen. [naar artikel]

8. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

9. LIVE KORTRIJK-CERCLE. 1-0! De Neve zet KV Kortrijk op voorsprong (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk tekende deze week voor het eerste trainersontslag van het seizoen in de Jupiler Pro League door Edward Still op straat te zetten. Heeft die beslissing meteen effect tegen Cercle? Voorlopig staat het 1-0. [naar artikel]

10. LIVE KORTRIJK-CERCLE. Davies tikt de 2-0 voorbij Warleson in doel (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE KORTRIJK-CERCLE. Veel strijd, maar weinig kansen in het Guldensporenstadion (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk tekende deze week voor het eerste trainersontslag van het seizoen in de Jupiler Pro League door Edward Still op straat te zetten. Heeft die beslissing meteen effect tegen Cercle? Voorlopig staat het nog 0-0. [naar artikel]

12. LIVE: Minda verzilvert dominantie van Cercle en zorgt nog voor rust voor dubbele voorsprong (04/02/2024 - Sporza)

Cercle Brugge en STVV sluiten de 24e speeldag af. Cercle kon al 4 matchen niet winnen, maar de top 6 blijft een optie. Ook STVV droomt van deelname aan de Champions' Play-off. Volg de match live: op deze pagina en in Sporza op Radio 1. [naar artikel]

13. LIVE STANDARD-CERCLE. Bodart houdt Somers op de lijn van een goal af, rust komt in zicht (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en coach Carl Hoefkens zijn nog steeds op zoek naar een eerste zege van het seizoen. Lukt het de Rouches in eigen huis tegen Cercle Brugge? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

14. LIVE: Promotie wenkt voor Cercle! Ook na rust knutselt Beerschot Wilrijk geen kans in elkaar (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

15. Oostende klopt tegen tienkoppig Cercle na prima goal Vandendriessche (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Verdiende zege voor KV Oostende in Jan Breydel. De Kustboys kwamen in de eerste helft op voorsprong na een knappe goal van Vandendriessche. Cercle probeerde na rust wel, maar kwam slechts één keer in de buurt van de gelijkmaker. [naar artikel]

16. LIVE BEKER. Odey mist reuzenkans voor Genk - Drie penalty’s in het Waasland - Cercle moet aan de bak na rust (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond vinden de eerste drie affiches van de zestiende finales van de Croky Cup plaats. Om 20u neemt Cercle Brugge het op tegen Rebecq uit de... [naar artikel]

17. LIVE KORTRIJK-CERCLE. De thuisploeg neemt de wedstrijd in handen, maar voorlopig staat het nog steeds 0-0 (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Kan Cercle Brugge de rug rechten of gaat Antwerp door op zijn elan van de eerste helft? (09/12/2023 - Sporza)

Landskampioen Antwerp gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Cercle Brugge voor een interessante wedstrijd binnen de top 6. Volg op deze pagina de wedstrijd live met tekstupdates. [naar artikel]

19. LIVE. Gent en Cercle komen niet tot scoren in bijzonder matige eerste helft (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Ghelamco Arena • Aftrap om 20u45 • AA Gent pas twaalfde, Cercle Brugge vecht tegen degradatie [naar artikel]

20. Cercle smeert Beerschot Wilrijk een pandoering van jewelste aan (12/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk is de tweede periode in mineur begonnen. Tegen Cercle Brugge kreeg het al na 40 minuten vier goals om de oren. In de tweede helft keerde de rust weer, maar de Kielse Ratten konden toch geen vuist maken tegen Cercle. De 4-0 was dan ook de eindstand. Meteen een flinke knauw in het vertrouwen van de kampioen uit de eerste periode in 1B. [naar artikel]

21. City na flitsende eerste helft snel klaar met Brighton, De Bruyne doet kwartiertje mee (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na een wervelende eerste helft rekende Manchester City af met Brighton (1-4). Kevin De Bruyne speelde het laatste kwartier - na de vele basisplaatsen op rij wil Pep Guardiola niet te gek doen met zijn enkel. Na rust - met een bedrijvige Leandro Trossard - tekende Brighton voor de verdiende eerredder. [naar artikel]

22. LIVE. Anderlecht aan de rust in een Kortrijkse zetel na treffers van Santini en Dimata (28/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

"Zelfs op 54-jarige leeftijd is een nieuw seizoen voor mij als een eerste schooldag", bekende Hein Vanhaezebrouck al op de persconferentie. Het... [naar artikel]

23. Cercle Brugge sluit sterke heenronde in schoonheid af na kansenkermis tegen Eupen (25/11/2023 - Sporza)

Cercle Brugge heeft zijn herstart niet gemist. De Vereniging klimt naar een voorlopige vierde plaats in het klassement na een overtuigende zege tegen Eupen, dat in een groen-zwarte houdgreep verzeild geraakte. In een kansrijke eerste helft tekende Alan Minda voor het openingsdoelpunt, youngster Olaigbe (20) maakte het in de allerlaatste minuut af: 2-0. [naar artikel]

24. LIVE: Minda scoort op assist van Warleson en zet Cercle halfweg de eerste helft op voorsprong (02/03/2024 - Sporza)

Met Cercle en KV Mechelen staan 2 concurrenten voor de top 6 recht tegenover elkaar. Groen-zwart kan vandaag niet rekenen op de geschorste topschutter Kevin Denkey. Volg het duel vanaf 16 uur. [naar artikel]

25. Anderlecht zet Cercle Brugge opzij na hattrick van Dimata (21/10/2018 - Metro)

RSC Anderlecht heeft vandaag op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League een 4-2 overwinning geboekt tegen Cercle Brugge. Landry Dimata scoorde een hattrick voor paars-wit, maar viel nadien geblesseerd uit. Anderlecht schoot tegen een mak Cercle Brugge sterk uit de startblokken in het Astridpark. Na een trekfout op Bornaut legde ref Dierick het […] Het bericht Anderlecht zet Cercle Brugge opzij na hattrick van Dimata verscheen eerst op Metro. [naar artikel]