LIVE. De doelpunten vallen als rijpe appelen uit de lucht, Cardona luistert heroptreden op met twee goals in vijf minuten (4-2)

21/10/2018 - 15:48
"* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 14u30 * Constant Vanden Stock-stadion * Anderlecht op zoek naar tweede zege op rij"

1. LIVE. De doelpunten vallen als rijpe appelen uit de lucht, Dimata na drie goals geblesseerd naar de kant (4-1) (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 14u30 * Constant Vanden Stock-stadion * Anderlecht op zoek naar tweede zege op rij [naar artikel]

2. LIVE. De doelpunten blijven als rijpe appelen uit de kast vallen: Zirkzee maakt er met fraaie omhaal 3-1 van! (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Lotto Park • Anderlecht pakte 4 op 12 [naar artikel]

3. Benteke scoort 5 goals in 124 minuten voor België (07/04/2019 - De Morgen)

Christian Benteke heeft in Sotsji bewezen dat de concurrentie ook voorin heel scherp blijft. Met zijn twee goals tegen Rusland erbij zit de spits al aan vijf doelpunten in 124 minuten interlandvoetbal. [naar artikel]

4. Vijf goals in negen minuten (28/03/2019 - De Morgen)

Robert Lewandowski (27) van Bayern was in de competitietopper tegen Wolfsburg goed voor vijf doelpunten in negen minuten tijd. Geen spits deed het hem ooit voor. [naar artikel]

5. Leider Lierse telt Lommel SK uit met drie goals in vijf minuten (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK leed op het veld van leider Lierse zijn derde nederlaag op een rij. De Noord-Limburgers slikten na een korte onderbreking vanwege het stormweer drie doelpunten op vijf minuten tijd: 3-1. [naar artikel]

6. Dit waren de vijf mooiste goals van afgelopen weekend (02/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Speeldag zes in de Jupiler Pro League was er eentje met heel wat doelpunten. In bovenstaande video lijsten we de vijf knapste goals op. [naar artikel]

7. Blamage in de maak: Tottenham krijgt na amper 21 (!) minuten vijf goals om de oren van ontketend Newcastle (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

U heeft wellicht meerdere keren met de ogen moeten knipperen wanneer u de tussenstand zag tussen Newcastle en Tottenham. Na amper 21 minuten spelen in het St. James Park heeft Newcastle al vijf doelpunten in het mandje van de Spurs gelegd. [naar artikel]

8. LIVE WK-FINALE. We krijgen verlengingen nadat Mbappé in twee minuten twee keer genadeloos toesloeg! (18/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een spanning, in de finale van het WK voetbal in Qatar! Argentinië leek zegezeker na goals van Messi en Di María, maar met twee goals in twee minuten tijd gooide Kylian Mbappé de wedstrijd weer helemaal open. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hier! [naar artikel]

9. LIVE. Drie goals Dimata, twee van Cardona en Kylian Hazard die met een schicht van jewelste debuteert, Anderlecht-Cercle stelt niet teleur (4-2) (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Youri Tielemans luistert rentree in competitie op met 2 doelpunten voor Leicester (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Leicester heeft zondag op de zestiende speeldag van de Premier League met 4-0 gewonnen van laagvlieger Newcastle. Youri Tielemans kleurde zijn 100e PL-wedstrijd met twee goals. [naar artikel]

11. Drama in Mechelen: 75 minuten zeker van redding, maar toch degraderen naar tweede klasse (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen degradeert naar tweede klasse. Nochtans zag het er 75 minuten naar uit dat Malinois zich in de match tegen Waasland-Beveren zou redden na doelpunten van Mera en Bandé. Maar na een dol slotkwartier in Eupen met vier doelpunten was dat niet genoeg om een beter doelsaldo te hebben dan de Panda’s. In de slotfase had Verdier nog twee huizenhoge kansen, maar de twee cruciale goals kwamen er niet meer. Het bleef 2-0. Bekijk van 23u de videosamenvatting van de match. [naar artikel]

12. Heers beslist topper tegen Zelem met twee goals in twee minuten (20/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Leider Heers (4C) won zondag de kansarme topper tegen eerste achtervolger E. Zelem dankzij twee doelpunten in twee dolle minuten. Kristof Vanhaeren was goed voor een goal en een assist. “Maar we gooien de handdoek nog niet”, klonk Zelem-coach Sven Geyskens strijdvaardig na de 2-1-nederlaag. [naar artikel]

13. Antwerp steekt Oostende in zak en as na vijf goals in slotkwartier (3-4) (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Drie doelpunten, maar toch niet winnen. Oostende blijft in de hoeken waar de klappen vallen. The Great Old lukte het om vier potten te maken in [naar artikel]

14. LIVE. Charleroi deelt tik uit met twee goals in vijf minuten (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

15. Dit waren de mooiste goals van het weekend (23/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De achtste speeldag in de Jupiler Pro League heeft heel wat knappe doelpunten opgeleverd. In bovenstaande video lijsten we de vijf knapste goals op. [naar artikel]

16. Marouane Fellaini vandaag jarig: vijf Duivelse goals van 'Big Fella' om in te lijsten (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini viert vandaag zijn 33ste verjaardag. Het sein voor ons om zijn mooiste goals bij de Rode Duivels naar boven te halen. Vijf Fellaini-doelpunten voor het collectieve geheugen - waarbij hij twee keer de redder des vaderlands was. [naar artikel]

17. Mbaye Leye in selecte club van 100 doelpunten: zijn goals van dichterbij bekeken (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Mijlpaal voor Mbaye Leye. Met zijn twee goals goals tegen Anderlecht rondde de Senegalese spits van Zulte Waregem de kaap van 100 goals in de [naar artikel]

18. LIVE: Wat een slot! Cardona trapt Cercle vanop de stip naar het summum (3-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

19. Hattrickheld Haaland heeft voet in vijf goals tegen United (6-3), Foden scoort er drie, De Bruyne brengt er twee aan (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een voet in vijf goals. Alle headlines voor hattrickheld Erling Haaland, ook goed voor twee assists. Veel lof voor youngster Phil Foden, ook maker van drie doelpunten. En tussenin gaf Kevin De Bruyne ook twee assists. De vijf offensieve krachten van Man City speelden stadsrivaal Man United helemaal zoek. Tennisscore (6-3). Een kampioen demonstreerde. Een topclub in verval incasseerde de zoveelste vernedering. What’s the story, morning glory? [naar artikel]

20. BEKIJK: De treffers in de Belgische klassieker, vier doelpunten van Gent en alle andere goals van speeldag 17 (11/12/2023 - Sporza)

Speeldag 17 in de Jupiler Pro League leverde maar liefst vijf affiches op waar 4 goals vielen. Doelpunten genoeg om van na te genieten, dus. Kies je voor de treffers van Gent, het wervelen van Amoura of het spektakel in Anderlecht - Standard? Neem gerust de tijd voor ons overzicht. [naar artikel]

21. Dit zijn de vijf beste goals van het afgelopen weekend, op wie stem jij? (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

23 goals in de Jupiler Pro League afgelopen weekend. Wij selecteerden de vijf beste doelpunten uit de 15de speeldag in onze competitie. Kiest u... [naar artikel]

22. Vijf goals in één wedstrijd in de Champions League: wat maakt van Erling Haaland toch zo’n dodelijke spits? Vijf geheimen achter waanzinnige doelpuntenmachine (15/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Vijf keer bingo op 57 minuten. En niemand die ooit zal weten hoeveel Erlingben Haaland (22) er dinsdagavond tegen Leipzig nog had gemaakt mocht Manchester City-coach Pep Guardiola hem niet vijf minuten later naar de kant gehaald hebben. Wat in godsnaam maakt hem toch zo’n dodelijke spits? Van zijn onwaarschijnlijke intuïtie tot leven als een bezetene. Vijf goals, vijf geheimen. [naar artikel]

23. Dat bij voetbal doelpunten wel vaker volkomen uit de lucht komen vallen, degradeert slim switchen tussen wedstrijden tot puur nattevingerwerk (11/03/2019 - De Morgen)

PIETER DUMON zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: het ingewikkelde voetbalfenomeen Multi Live. [naar artikel]

24. Live - Onvoorstelbare ommekeer: Mbappé maakt gelijk met twee doelpunten in twee minuten (18/12/2022 - De Morgen)