VIDEO. Eerste nederlaag sinds augustus voor STVV: “Te slordig na de rust”

21/10/2018 - 18:58
"Bij STVV weten ze weer wat verliezen is. De kanaries waren vijf wedstrijden ongeslagen maar verloren met 3-1 bij Kortrijk. STVV blijft wel knap zesde in de stand."

1. VIDEO. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft op Stayen zijn eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Voor STVV scoorden De Norre in het begin van de tweede helft en Kamada in... [naar artikel]

2. Slordig Maaseik slikt in eerste titelfinale 3-1-nederlaag in Roeselare (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Winnen op het veld van Roeselare bleek voor Maaseik andermaal een onmogelijk karwei. De Noord-Limburgers speelden te slordig om in de eerste titelfinale iets te kunnen rapen. Roeselare won met 3-1 en reist dinsdag met veel vertrouwen af naar Limburg [naar artikel]

3. STVV smeert Standard eerste nederlaag aan na knappe goals De Bruyn en Masoudi (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De eerste nederlaag van Standard is een feit. De Rouches gingen ten onder op het veld van STVV: 2-1. De Truienaars boekten zo hun eerste driepunter. [naar artikel]

4. Eupen schudt degradatiezorgen van zich af, uppercut voor STVV (05/11/2016 - Sporza)

STVV heeft zijn derde nederlaag op een rij geleden tegen Eupen, dat al vier duels na elkaar niet verloor. STVV gaf na de rust een voorsprong uit handen. [naar artikel]

5. STVV op zoek naar zichzelf (10/04/2019 - De Morgen)

Een onherkenbaar STVV leed zijn eerste thuisnederlaag sinds 13 augustus 2014. De 1-3 tegen Waasland-Beveren kwam aan als een mokerslag. [naar artikel]

6. VIDEO. Feest op Daknam: rode lantaarn Lokeren smeert STVV eerste nederlaag in zes matchen aan (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gouden driepunter voor Sporting Lokeren, dat met 2-0 seizoensrevelatie STVV versloeg. ’t Was een verdiende derde competitiezege voor de... [naar artikel]

7. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met pareltje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op het veld van STVV ging de Great Old met 2-0 onderuit. De Kanaries doen een... [naar artikel]

8. STVV smeert Antwerp eerste nederlaag aan: De Norre luidt ondergang in met heerlijke krul (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE STVV-ANDERLECHT. Opschudding na rust! Anderlecht komt op voorsprong, maar moet ook met tien verder na rood Dreyer (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, maar klom snel na rust wel op 0-1 via N’Diaye. Volg het vervolg van de match in onze liveblog! [naar artikel]

10. VIDEO: Standard smeert Genk met twee knappe goals eerste nederlaag sinds half september aan (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft deze middag met 2-0 gewonnen van Racing Genk. Mpoku en Agbo smeerden de Limburgers een eerste nederlaag sinds 16 september aan.... [naar artikel]

11. AA Gent verstevigt zijn grip op leidersplaats in Europe Play-offs met gevleide zege bij STVV (23/04/2024 - Sporza)

KAA Gent zit wat steviger in het zadel als leider in de Europe Play-offs na een 0-2-overwinning op het veld van STVV. Doelpunten op het einde van beide helften bezegelden het lot van de thuisploeg, dat ook stilaan met een penaltyprobleem zit. Voor STVV was het overigens de eerste nederlaag voor eigen volk sinds oktober. [naar artikel]

12. VIDEO. Einde van een machtige reeks: Julie Allemand dient Emma Meesseman eerste Europese nederlaag sinds 2019 toe (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Fenerbahçe is haar perfect rapport kwijt in groep A van de EuroLeague basketbal bij de vrouwen. Het verloor dinsdagavond op de negende speeldag met 89-81 (rust: 45-45) op bezoek bij Lyon. [naar artikel]

13. VIDEO. Dit zijn de Spelers van de Maand voor KRC Genk en STVV (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)

De lezers van HBvL konden voor de eerste keer de Speler van de Maand kiezen. De eerste trofee gaat voor de maand augustus gaat voor KRC Genk naar Siebe Schrijvers en voor STVV naar Alexis De Sart. [naar artikel]

14. VIDEO. STVV buigt scheve situatie na rust om tegen tienkoppig Zulte Waregem, dat zich bekocht voelt na afgekeurde goal (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Terug naar af . Het herwonnen vertrouwen hielp Zulte Waregem slechts 45 minuten. Na rust gooide het tegen STVV alles te grabbel én verloor het... [naar artikel]

15. Mazzu verliest eerste match met Anderlecht: paars-wit onderuit tegen STVV na ongelukkige owngoal (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht is z’n seizoensvoorbereiding begonnen met een nederlaag. Paars-wit verloor een oefenmatch op Neerpede met het kleinste verschil tegen STVV. Amando Lapage, een jonge verdediger en de kleinzoon van RSCA-legende Paul Van Himst, scoorde voor rust een owngoal. [naar artikel]

16. Eerste nederlaag sinds augustus: Vincent Kompany en Burnley krijgen pak slaag van Sheffield (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De indrukwekkende reeks van Vincent Kompany en Burnley is ten einde: voor het eerst sinds 12 augustus verloor het nog eens. Sheffield United was in de topper een paar maatjes groot voor de leider: 5-2. [naar artikel]

17. VIDEO. Onze STVV-watcher blikt vooruit op STVV - Zulte Waregem (02/11/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV ontvangt zondagavond op Stayen Zulte Waregem. Kunnen de Kanaries zich herpakken na de nederlaag in Charleroi? Wijzigt Marc Brys zijn basiself? En zal sterkhouder Roman Bezus spelen of niet? Wij vroegen het aan onze STVV-watcher Gunter Schoofs. [naar artikel]

18. Vijfde nederlaag in zes matchen voor Kanaries (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)

De Kanaries slikten net als in de bekercompetitie een zware nederlaag in het Regenboogstadion. De Bruyn hied voor de rust de hoop nog even levend, maar een fysiek sterkere thuisploeg nam uiteindelijk makkelijk afstand, met Omar Govea in een glansrol: 5-1, een collectief bijzonder zwakke wedstrijd van STVV en een vijfde nederlaag in zes matchen. [naar artikel]

19. STVV onderuit in Eupen (05/11/2016 - Het Belang van Limburg)

3 op 18 en nog geen enkele zege buitenshuis: het ziet er na de 4-2-nederlaag in Eupen niet bepaald rooskleurig uit voor STVV en coach Ivan Leko. De Limburgers konden na de nederlaag van rode lantaarn Westerlo eerder op de dag onderin nochtans een goede zaak doen en aan de rust stond er ook een 0-1-voorsprong op het bord. Maar op tien minuten tijd verspeelden de Kanaries die goede uitgangspositie. Sylla scoorde twee keer voor de thuisploeg en ook Lazare pikte zijn (mooi) doelpuntje mee. Verder dan de aansluitingstreffer van invaller Boli kwam STVV niet meer en in de extra tijd werd het zelfs nog 4-2. Door deze nederlaag blijft Sint-Truiden voorlaatste in de stand, met één puntje voorsprong op Westerlo. [naar artikel]

20. STVV zet slechte uitreputatie verder na spektakelwedstrijd in Eupen (05/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

21. STVV niet langer ongeslagen op Stayen na nederlaag tegen Charleroi (29/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Geen vijfde thuiszege op een rij voor STVV. Een doelpunt van Orlando Fall net na de rust volstond voor Charleroi om onverdiend de drie punten mee te graaien. De Carolo’s naderen in het klassement tot op één punt van leider Club Brugge. [naar artikel]

22. Kanaries balen na eerste nederlaag: “Had 2-0 moeten staan aan de rust” (13/08/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV verloor voor het eerst dit seizoen, de drie punten gingen zondagnamiddag mee op de bus richting Anderlecht, dat nochtans meer dan een half uur met tien man speelde. De Kanaries vergaten zichzelf te belonen. “Het had aan de rust al 2-0 moeten staan”, zuchtte een moegestreden Mathias Delorge. [naar artikel]

23. Zwak Standard met de billen bloot aan de Gaverbeek: Zulte Waregem boekt eerste competitiezege sinds 11 augustus (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een eerste competitiezege sinds 11 augustus: en of het deugd deed aan de Gaverbeek. Een mak Standard ging na rust met de billen bloot tegen Zulte... [naar artikel]

24. LIVE. Kan STVV nog eens een uitwedstrijd winnen? (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV trekt op speeldag 4 van play-off 2 naar het Kiel. Daar geven de Kanaries de Ratten van Beerschot-Wilrijk partij. Kan STVV voor het eerst sinds 20 augustus nog eens een uitwedstrijd winnen? [naar artikel]

25. Groepswinst weg voor STVV na nieuwe nederlaag tegen Eupen? (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft ook zaterdag niet kunnen winnen van Eupen. Net als twee weken geleden slikten de Truienaren drie doelpunten. Op het veld van Eupen werd het dit keer 3-1. Toyokawa en Koné brachten de Oostkantonners nog voor de rust op 2-0. Na de pauze besliste Raspentino de match. Invaller Akpom kon enkel de eer nog redden in het laatste kwartier. Daardoor lijkt groepswinst in 2B nu ver weg voor STVV. [naar artikel]