LIVE. GOAL! Zulte Waregem geeft voorsprong meteen uit handen, Osimhen trapt gelijkmaker op het bord

21/10/2018 - 21:47
"• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 20u • Stade du Pays • Essevee staat gedeeld laatste en moet dringend winnen"

1. VIDEO: STVV zorgt met tien nog voor gelijkmaker tegen Zulte Waregem (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem heeft vanavond 1-1 gespeeld op het veld van Sint-Truiden. De bezoekers kwamen op voorsprong via een knappe goal van Leya Iseka. Niet... [naar artikel]

2. Zulte Waregem geeft 3-0-zege op kwartier uit handen in oefenpot (09/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ook in 2019 maakt Zulte Waregem nog dezelfde fouten. Tegen Hannover gaf het een 3-0-voorsprong in het slotkwartier helemaal uit handen.... [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Zulte Waregem klimt op voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Alles te herdoen: Zulte Waregem is 2-0-voorsprong kwijt (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Twaalfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18 uur * Regenboogstadion * Buigt Zulte Waregem negatieve spiraal eindelijk om? [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Zulte Waregem op voorsprong na knullige owngoal Godeau (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. Zulte Waregem geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge, dat eindelijk nog eens kan winnen (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft thuis een dubbele voorsprong uit handen gegeven. Aan de rust stond Essevee nochtans 2-0 voor na twee goals van Zinho Gano, maar het slikte in de tweede helft nog vier tegengoals in een half uur. Alex Millan scoorde twee keer, Vitinho en Hotic bezorgden Cercle in de slotfase nog een 2-4 overwinning. Door de zege komt de Vereniging met Zulte Waregem en Antwerp op een gedeelde tiende plaats terecht. [naar artikel]

7. Zulte Waregem geeft 2-0-voorsprong uit handen in kelderkraker tegen Moeskroen (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wederom geen zege voor Zulte Waregem. Essevee gaf een 2-0-voorspong helemaal uit handen tegen Moeskroen. Eindstand: 2-2. [naar artikel]

8. LIVE. Meteen 1-0: Gano zet Zulte Waregem al vroeg op voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

9. Charleroi dient Essevee achtste nederlaag op een rij toe na dol slot (21/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Na zeven nederlagen op een rij leek Zulte Waregem op het veld van Charleroi eindelijk op weg naar puntenwinst. In minuut 83 schoot Hamdi Harbaoui zijn ploeg op een 2-1 voorsprong met een héérlijke treffer, maar Charleroi ging vervolgens nog op en over Essevee. De winning goal van Osimhen viel pas in de 95e (!) minuut. Een nieuwe en zware opdoffer voor Zulte Waregem, dat zijn 8e nederlaag op een rij slikt. [naar artikel]

10. LIVE: De fauw brengt Zulte Waregem meteen op voorsprong (0-1) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Alen Stadion: Le Canonnier Moeskroen kon vorige week slechte reeks doorbreken met overwinning Kan Zulte Waregem vanavond hetzelfde doen? [naar artikel]

11. LIVE: Hamalainen trapt Zulte op voorsprong met knappe vrije trap (3-2) (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]

12. LIVE: Zulte Waregem staat halverwege op voorsprong na knappe goal Leya Iseka (0-1) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis?  [naar artikel]

13. LIVE. Zulte Waregem leidt tegen Moeskroen: geeft Essevee overwinning nog uit handen? (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

14. Cercle vergeet zichzelf te belonen na sterke eerste helft en blijft tegen Zulte Waregem steken op een gelijkspel (27/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge en Zulte Waregem hebben zaterdagavond 1-1 gelijkgespeeld. Cercle startte furieus en kwam meer dan verdiend op voorsprong na een goal van Ueda, maar met een lage schuiver zorgde Rommens al snel voor de gelijkmaker. Nadien verwaterde de partij en kon geen van beide ploegen het laken uiteindelijk naar zich toe trekken. [naar artikel]

15. LIVE. Meteen problemen voor Anderlecht: Seck kopt Zulte Waregem op voorsprong (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Anderlecht is 7de met 22 punten, Zulte Waregem is 14de met 14 punten • 15de speeldag Jupiler Pro League • Regenboogstadion [naar artikel]

16. Waasland-Beveren geeft wedstrijd volledig uit handen en moet tevreden zijn met één punt (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren en Zulte Waregem moesten beide tevreden zijn met één puntje, na een aangename wedstrijd werd het 2-2. Waasland-Beveren had nochtans de match in handen na de vroege 1-0, maar gaf het in de tweede helft helemaal uit handen. Harbaoui en Olayinka zorgden voor de West-Vlaamse voorsprong, maar Jens Cools kopte negen minuten voor tijd de gelijkmaker nog binnen. Hamdi Harbaoui leek nog even met de winning goal te gaan lopen, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd voor offside. [naar artikel]

17. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Essevee meteen op voorsprong aan de Kehrweg, verdediger Fila scoort (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. Standard geeft tegen Zulte Waregem 2-0-voorsprong uit handen en mag top vier stilaan vergeten (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard lijkt af te haken in de strijd voor de Champions’ Play-offs. De Rouches waanden zich tegen Zulte Waregem te zegezeker en gaven een 2-0-voorsprong onnodig weg: 2-2. Het gelijkspel betekende een eerste succesje voor trainer Frederik D’hollander, die deze week bij Essevee overnam van de ontslagen Mbaye Leye. [naar artikel]

19. LIVE. GOAL! Vossen zet Zulte Waregem tegen de gang van het spel in op voorsprong tegen Seraing (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 21u • Elindus Arena • Zulte Waregem-Seraing [naar artikel]

20. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

21. Zulte Waregem veegt de vloer aan met Eupen (29/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem nam meteen het initiatief in handen en creëerde meteen twee uitstekende kansen. Na negentien minuten kreeg Eupen echter een [naar artikel]

22. Francs Borains zet Zulte Waregem een fikse hak in de titelstrijd (25/02/2024 - Sporza)

Zulte Waregem heeft op bezoek bij Francs Borains een heel slechte zaak gedaan in de strijd om de titel in de Challenger Pro League. Het gaf een voorsprong helemaal uit handen in de slotfase en bleef met lege handen achter: 2-1. [naar artikel]

23. Flater achterin kost Zulte Waregem de overwinning tegen Waasland-Beveren (03/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en Waasland-Beveren hebben de punten eerlijk verdeeld na een wedstrijd die snel vergeten zal worden. Aan de Gaverbeek werd het 1-1. Nochtans begon de wedstrijd veelbelovend met een knappe goal van Mbaye Leye, maar na de gelijkmaker van Waasland-Beveren zakte het spel van beide ploegen in. Zulte Waregem blijft wel leider, maar ziet Club naderen tot op één punt. [naar artikel]

24. LIVE. GOAL! Zulte Waregem op rozen na treffer Bongonda (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE: Saponjic treft de paal, Zulte Waregem verdient de gelijkmaker (0-1) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Regenboogstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op achttien? Kan Racing Genk na twee gelijke spelen nog eens winnen? [naar artikel]