LIVE. Verrassende gelijkmaker: Hertha Berlijn rondt vlak voor rust zeldzame kans af

27/10/2018 - 16:15
"• Aftrap 15u30 • Signal Iduna Park • Negende speeldag Bundesliga • Dortmund ongeslagen leider met 20/24"

1. LIVE. Hoffenheim ontsnapt op slag van rust aan achterstand tegen Hertha Berlijn (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio betreden weer het veld, weliswaar zonder juichende fans. Met Hertha Berlijn trekken de twee Belgen naar... [naar artikel]

2. Dodi Lukebakio en Hertha Berlijn geven in 94ste minuut nog zege weg (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Dodi Lukebakio heeft vrijdag met Hertha Berlijn op de zevende speeldag van de Bundesliga een overwinning door de vingers zien glippen. Op het veld van Mainz stond het de hele wedstrijd op voorsprong, maar kreeg het in de laatste minuten alsnog de 1-1 gelijkmaker op de neus. [naar artikel]

3. LIVE. Over en out voor Hoffenheim? Hertha Berlijn trekt slotkwartier in met 0-3-voorsprong (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Hoffenheim gevaarlijkste ploeg, Hertha Berlijn mikt op de tegenaanval (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Hoffenheim en Hertha Berlijn gaan rusten met 0-0 na geanimeerde eerste helft (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Krijgen we doelpunten te zien in tweede helft tussen Hoffenheim en Hertha Berlijn? (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE (20u30). Tonen de Hertha-Belgen zich in de derby tegen Union Berlijn? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Opnieuw Bundesliga-voetbal vanavond. En niet zomaar een match: in het Olympiastadion ontvangt Hertha BSC stadsgenoot Union Berlijn. Zonder publiek... [naar artikel]

8. LIVE. Knopen Boyata en Lukebakio met Hertha Berlijn aan met de overwinning op bezoek bij Hoffenheim? (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Hertha Berlijn verdubbelt in twee minuten voorsprong en leidt met 0-2 op het veld van Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Boyata en Lukebakio starten in de basis bij Hertha Berlijn in duel tegen Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

11. Football Talk. Boyata nieuwe kapitein van Hertha Berlijn - Depoitre fit voor match tegen Kiev (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dedryck Boyata maakt promotie bij Hertha Berlijn. De 29-jarige verdediger, die vorige zomer van Celtic Glasgow naar Berlijn verkaste, wordt de... [naar artikel]

12. Hertha Berlijn doet goede zaak in Duitse degradatiestrijd dankzij zege tegen concurrent VFB Stuttgart (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Hertha Berlijn heeft op de 31ste speeldag VFB Stuttgart verslagen met 2-0 in een staartduel. Dedryck Boyata, kapitein bij Hertha BSC, speelde heel de wedstrijd. Orel Mangala werd vervangen in de 71e minuut. [naar artikel]

13. LIVE. Rustig openingskwartier van Boyata en Lukebakio met Hertha Berlijn op het veld van Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. Football Talk. Boyata nieuwe kapitein van Hertha Berlijn - Europese Supercup morgen zonder fans? (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

15. Ommekeer na rode kaart Boyata: Frankfurt smeert Hertha 1-4-nederlaag aan (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een rol van anti-held voor Dedryck Boyata. De verdediger van Hertha Berlijn trok in de match tegen Eintracht Frankfürt net voor rust aan de... [naar artikel]

16. Football Talk. Boyata nieuwe kapitein van Hertha Berlijn - Depoitre fit voor match tegen Kiev - De Boer deze week bondscoach Oranej? (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. Invaller Thorgan Hazard schittert met twee doelpunten, ook Origi is beslissend (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach klopte Hertha Berlijn met 2-1. Kalou zette de bezoekers vlak voor rust op 0-1, maar invaller Thorgan Hazard wiste de achterstand eigenhandig uit. Hij scoorde binnen het laatste kwartier tweemaal op enkele minuten tijd. Hazard was bij de rust ingevallen. [naar artikel]

18. Zelfs een hattrick is te weinig: Haaland sleept Borussia Dortmund voorbij Hertha Berlijn met vier goals (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)

1-0 achter bij de rust? Geen probleem als je Erling Braut Haaland in je team lopen hebt. De Noorse spits scoorde viermaal na de pauze tegen Hertha Berlijn en zette Borussia Dortmund zo op weg naar de spectaculaire 2-5 zege. De verdedigers van Club Brugge kunnen aan een reeksje nachtmerries beginnen tot dinsdagavond. [naar artikel]

19. Football Talk. Boyata met goal van goudwaarde voor Hertha - Salzburg kampioen in Oostenrijk - Spaanse ref in CL-finale (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hertha Berlijn heeft in zijn inhaalmatch van de 31ste speeldag in de Bundesliga woensdagavond een cruciale zege geboekt bij hekkensluiter Schalke 04. Het werd 1-2 in de Veltins Arena. Schalke ging het best van start en dat resulteerde in de snelle openingsgoal van Amine Harit (6.) op aangeven van Sead Kolasinac. Hertha was niet uit zijn lood geslagen en knokte terug. Dedryck Boyata (19.) kopte de gelijkmaker tegen de touwen. [naar artikel]

20. Ommekeer na rode kaart Boyata: Frankfurt smeert Hertha 1-4-nederlaag aan, ex-STVV’er pakt uit met heerlijke assist (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

21. Dodi Lukebakio zet Hertha Berlijn met twee assists op weg naar overtuigende zege tegen Leverkusen (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen geblesseerde Dedryck Boyata bij Hertha Berlijn, maar die andere Belg eiste wel een hoofdrol op. Dodi Lukebakio had met twee assists een belangrijk aandeel in de verrassende, maar overtuigende 3-0-overwinning tegen Bayer Leverkusen. Het doelpunt dat zijn wedstrijd bekroonde, zag de aanvaller afgekeurd worden. [naar artikel]

22. Supporters Hertha Berlijn gaan politie te lijf met afgebroken vlaggenstokken: 45 gewonden (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

De wedstrijd tussen leider Borussia Dortmund en Hertha Berlijn (2-2) werd overschaduwd door supportersgeweld. Daarbij raakten zo’n 45 mensen gewond. [naar artikel]

23. LIVE. Hertha klimt op voorsprong tegen Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

24. Hertha Berlijn met invaller Dedryck Boyata en Bielefeld komen niet tot scoren in kelderkraker (09/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Op de 32e speeldag in de Bundesliga hebben Hertha Berlijn en Arminia Bielefeld elkaar zondagavond in evenwicht gehouden. In het Olympisch Stadion vielen er geen doelpunten te noteren. Beide ploegen schieten niet veel op met de puntendeling, aangezien zowel Hertha als Bielefeld in volle degradatiestrijd verwikkeld is. [naar artikel]

25. Matig AC Milan met billen bloot bij Chelsea, De Ketelaere mist vlak voor rust gelijkmaker (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje. [naar artikel]