Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]
Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp. [naar artikel]
Beloftevolle wielrenner opent cocktailbar: het is geen voorpaginanieuws. Beloftevolle wielrenner stopt na een verkeerde diagnose aan de knie met koersen, stampt in een paar jaar tijd in Antwerpen de beste cocktailbar van Europa uit de grond en wil naar de Olympische Winterspelen in het skeleton: dat is andere koek. Didier Van den Broeck (30) van Dogma Cocktails is dan ook geen gewone jongen. Hij fleurt uw zomer op met waanzinnig lekkere cocktails om te delen in goed gezelschap. [naar artikel]
Kan jij ook niet wachten om te sippen aan een verfrissende cocktail? Plan dan eens een tripje naar Antwerpen. Voor het tweede jaar op rij is Dogma... [naar artikel]
De food- en reiswebsite Big 7 Travel heeft de Antwerpse bar Dogma in de Wijngaardstraat uitgeroepen tot beste cocktailbar van Europa. Volgens de website is Dogma een wegbereider, waar je drankjes met sterallure drinkt. [naar artikel]
Maandagnamiddag heeft Gault&Millau in Brussel zijn nieuwe culinaire gids voorgesteld. Dat gebeurde voor het tweede jaar op rij digitaal. Twee Limburgse restaurants zijn nieuw aan de top, en ook voor het beste dessert en de beste bierkaart moet je in onze provincie zijn. [naar artikel]
De Vlaaikensgang in Antwerpen is een cocktailbar rijker. Tazu wil een topservice bieden, de service die je krijgt in de bar van een vijfsterrenhotel, maar dan zonder het hotel. Het kader, een mooie, nog niet ontdekte hoek van de Vlaaikensgang, is een ontdekking op zich. [naar artikel]
Viki Geunes van Zilte in Antwerpen behoorde maandag bij de jaarlijkse proclamatie van de culinaire gids Gault&Millau weer tot de winnaars. De sterrenzaak in het gebouw van het MAS steeg naar een score van 18,5 op 20 en behoort daarmee samen met The Jane tot de absolute culinaire top van Antwerpen. De stad Antwerpen scoort in het algemeen weer uitzonderlijk goed. “Antwerpen de culinaire hotspot van het land? Dat mogen we stilaan wel beweren”, zegt Viki Geunes in Antwerpen Live. [naar artikel]
Wanneer in 2021 de horecazaken weer open mogen, zal je Bram Van Geert (32), de sympathieke barman uit het tv-programma ‘First Dates’, ook in het echt achter de toog kunnen zien staan. Bram plant immers in januari een cocktailbar te openen op de Melkmarkt 23 in Antwerpen. Dat doet hij uit de doeken in het weekblad Story. [naar artikel]
Voor het nieuw tv-programma ‘Sergio & Axel: van de kaart’ gaat het duo Herman-Daeseleire op culinaire wereldreis. Lijkt jou dat ook wat? Volgens... [naar artikel]
Waarom smaakt die cocktail thuis niet zoals in de cocktailbar? Wat doe ik verkeerd? Wij vroegen de beste bartenders van de stad om uitleg. In deze video toont Manuel Wouters van cocktailbar Sips u hoe een Classic Margarita te maken, dat is die met dat zoutrandje op het glas. [naar artikel]
Mercado, de nieuwe culinaire hotspot in Antwerpen, is zaterdag geopend voor het grote publiek. De foodmarket in het voormalige postgebouw op de Groenplaats lokte al meteen veel volk. Dertien foodstands, een wijn-, koffie- en cocktailbar, één hoofdbar, een bloemenstand en een shop vullen de markthal van Mercado. Maleisische gerechten in een bananenblad, sushiwraps, falafel, quesadillas, Chinese streetfood… Je kan er de hele wereld ontdekken. [naar artikel]
Hof Van Cleve is opnieuw verkozen tot het beste restaurant van België volgens de culinaire gids Gault&Millau. Het Gebaar en 't Zilte in Antwerpen krijgen een score van 18, The Jane van Sergio Herman en Nick Bril haalt 17 en krijgt een derde koksmuts. Bekijk in onderstaande kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren. [naar artikel]
Waarom smaakt die cocktail thuis niet zoals in de cocktailbar? Wat doe ik verkeerd? Wij vroegen de beste bartenders van de stad om uitleg. In deze video toont Yuni Herremans van Smokey Jo’s Cantina hoe u een mojito smaak kan geven en welke fouten er vaak gemaakt worden. [naar artikel]
Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de publicatie van de culinaire gids van Gault & Millau. Door de restauranthouders zelf, maar ook door culinaire fijnproevers die op zoek zijn naar nieuwe adresjes. Op deze kaart vindt u de beste restaurants van het moment. [naar artikel]
Ergens in hartje Antwerpen, verscholen in een smal, sfeerrijk verlicht pand in de Wijngaardstraat, klopt het hart van de Belgische cocktailbarscene. In Dogma kom je niet zomaar voor een gin-tonic, en al zeker niet voor een Sex on the Beach, maar voor ‘liquid dishes’. [naar artikel]
In Antwerpen is zondagavond het doek gevallen over het vierdaagse culinaire festival ‘Antwerpen Proeft’. Foodies en levensgenieters konden ook tijdens deze twaalfde editie weer smullen van de gerechten van veertig restaurants en culinaire speciaalzaken. De opkomst was volgens de organisatie in overeenstemming met voorbije edities. Grote publiekslieveling was de allereerste ‘Omelettenbattle’, die volgend jaar zeker een vervolg krijgt. [naar artikel]
We’re Smart, de organisatie onder leiding van chef-kok Frank Fol die groenten een groter podium wil geven in de culinaire wereld, heeft opnieuw een beste vegetarisch en beste veganistisch restaurant bekendgemaakt. Daarvoor moet je respectievelijk in Lyon en Londen zijn. [naar artikel]
Het culinaire festival Antwerpen Proeft heeft maandag in Stadsbrouwerij De Koninck het programma voor zijn twaalfde editie voorgesteld. Tijdens het lange weekend van Hemelvaart worden foodies aan de Antwerpse Waagnatie getrakteerd op het beste wat restaurants en gevierde chef-koks te bieden hebben. [naar artikel]
“Dít is het beste Club van de laatste tien jaar. Nooit was het talent zó talrijk”, oppert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. Ben jij het daarmee eens? Kan Philippe Clement inderdaad het beste basiself van het voorbije decennium opstellen, of vind jij dat er de voorbije tien jaar toch nog een sterker elftal op de mat kon worden gebracht? Geef jouw mening in onze poll. Ter opfrissing vind je hieronder alle basiselftallen van de voorbije tien jaar. Een duo Bacca-Refaelov, of toch liever Dost-Lang? [naar artikel]
Wie graag een drankje drinkt in een bar waar een gezellige sfeer heerst, er af en toe feestjes worden georganiseerd en waar er ook plaats is voor liveoptredens, moet in La Casita in Brugge zijn. Het café van Nina Corty, dat wordt beschreven als een mix tussen een bruine kroeg en een cocktailbar, is verkozen tot beste café van West-Vlaanderen. "Ik ben zo blij met de overwinning", klinkt het. [naar artikel]
Na een succesvolle editie in 2022 heeft Antwerpen Proeft de eerste namen voor het 15de culinaire festival aan de Waagnatie gelost. Opvallend: alle acht deelnemende restaurants en speciaalzaken hebben een vermelding in culinaire gids Gault&Millau en twee restaurants staan zelfs in de Michelingids. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.