Het peper- en zoutstel is zo doodnormaal dat we er geen aandacht aan besteden. Het hoort bij de standaard inrichting van elk restaurant. Is je eten niet gekruid genoeg? Dan schud je er gewoon wat peper en zout over. Toch? Twitter brengt redding Fout. Het blijkt nu dat we het zout- en peperstel al heel […] Het bericht LIFEHACK. Zo moet je peper en zout gebruiken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sommige voedingswaren zijn zo lekker dat ze verslavend zijn. En in het geval van pizza is het verslavingsgehalte zelfs even hoog als bij heroïne. Uit onderzoek aan de universiteit van Michigan is gebleken dat heel wat mensen pizza zo lekker vinden dat ze er verslaafd aan zouden kunnen zijn. In het eerste deel van het […] Het bericht Dit heerlijke eten is even verslavend als drugs verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een nipte meerderheid van de Amerikanen zou zijn granola of ontbijtgranen ’s morgens met veel plezier inruilen voor een stuk koude pizza. Dat blijkt uit een recente enquête, die ook leert dat een pizza Hawaï helemaal niet zo populair is als we wel denken. Ontbijtplekken zouden dringend pizza op hun menu moeten zetten, want uit […] Het bericht Helft Amerikanen wil klassiek ontbijt vervangen door… pizza verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Als je een stukje overgebleven pizza (hey, het kan de beste overkomen) weer wil opwarmen blijf je vaak over met een slappe bodem, een uitgedoorgd laagje tomaten en een hoopje kaas dat wat op rubber lijkt. Geen nood, het internet geeft ons hoop. [naar artikel]
Een verse pizza op zijn tijd kan smaken, en dat mag af en toe wel eens wat kosten. Maar voor deze pizza in New York moet je wel een serieus [naar artikel]
Voor de beste pizza’s van ons land moet je blijkbaar in Brussel zijn. Of dat is toch de mening van de Italiaanse website 50toppizza. Zowel La Pizza è Bella als La Piola Pizza haalt die ranglijst. [naar artikel]
Het Duitse bedrijf Dr. Oetker heeft helemaal begrepen hoe hij zijn grootste fans tevreden moet stellen. De Pizza Dolce al Cioccolato is een pizza [naar artikel]
De Naamse pizzeria ‘Pizza chez toi’ heeft iets unieks gelanceerd: pizza’s van net geen vierkante meter groot. Chef Mensur Bela serveert de ‘Pizza Familia’ met vier ingrediënten naar keuze voor de prijs van 60 euro. Het exemplaar meet 1 meter op 80 centimeter en moet zonder twijfel de grootste pizza zijn die je in ons land kan bestellen. [naar artikel]
Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens [naar artikel]
In het kielzog van andere fastfoodrestaurants heeft nu ook Pizza Hut een veganistische optie op het menu gezet. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met Beyond Meat, een producent van plantaardige vleesalternatieven. Het resultaat? De Beyond Pizza. [naar artikel]
Zit jij ook altijd te klungelen met de sojasaus wanneer je sushi eet? Deze Australische vrouw heeft dé oplossing gevonden: duw de neus van het kleine sojaflesje direct in de sushiroll. “Als je nog eens sushi eet, doe dan dit met je sojasaus… Graag gedaan”, klinkt het in het TikTok-filmpje. Heel wat mensen reageerden op […] Het bericht LIFEHACK. WOW! Zo moet je dus sushi eten (video) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een beetje peper op zijn pizza lustte een klant van New York Pizza in Houthalen-Helchteren wel. Maar hij kreeg zoveel peper dat de pizza oneetbaar werd. [naar artikel]
Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]
Zelf je avondeten klaarmaken met verse ingrediënten is uiteraard de beste en gezondste optie, maar daar heb je nu eenmaal niet altijd de tijd noch de goesting voor. Een diepvriespizza is in veel huishoudens dan ook de oplossing bij uitstek voor een luie avond. Het enige minpunt? Je kan er maar één of twee tegelijk […] Het bericht LIFEHACK. Zo bak je drie pizza’s op één enkele ovenplaat verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Deze week test onze mystery man Pizza-Hut uit. Hij deelt hier zijn wedervaren. [naar artikel]
Een gekookt ei pellen is best een vervelend karwei. Niet alleen komen er vaak grote stukken ei mee, je kan ook je vingers verbranden. Gelukkig wordt dat verleden tijd dankzij deze lifehack. Echt nieuw of wereldschokkend is de truc niet, maar wel zéér handig. Het enige wat je moet doen is het ei in een […] [naar artikel]
Agostino Lombardi was een man van tradities, maar ook van eigen wijsheden. Een pizza belegd met veel ingrediënten weigerde hij zijn klanten te serveren – de traditie vraagt om eenvoud. Ananas op een pizza, wat in Italië neerkomt op heiligschennis, kon dan weer wel. ‘Italianen leggen zelfs Zwanworsten op hun pizza’s.’ [naar artikel]
El Chapo. Voor de gemiddelde Mexicaan staat deze naam synoniem voor jarenlange drugsoorlog en duizenden doden. Maar Pizza Hut Belgë vond er niet beter op om de naam te gebruiken voor hun pikante pizza. Resultaat: boze twitteraars en een nieuwe naam voor pizza El Chapo. [naar artikel]
Fastfoodketen Pizza Hut heeft dinsdag een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin Remco Evenepoel in de hoofdrol schittert. Evenepoel is al langer ambassadeur van Pizza Hut en krijgt in het najaar zelfs een eigen Remco-pizza (zonder vlees en met veel groenten). [naar artikel]
Fruit op een pizza is ‘not done’, schreeuwen Italianen al decennia. De ‘pizza Hawaï’ met ananas leidde al tot flinke wrevel, nu gooit een pizza met... [naar artikel]
De Australische afdeling van pizzaketen Dominos heeft de ultieme tip om de restjes van je pizza lekker knapperig te houden. De benodigdheden zijn simpel: een microgolfoven, een glas water en een croque-monsieur machine . Waar wacht je nog op? Veel mensen zijn dol op pizza, maar het is heel machtig, groot en vaak te veel. […] Het bericht Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Pizzaliefhebbers met een goed gespijsde bankrekening moeten naar de Industry Kitchen in New York. Daar kan je een stuk van de duurste pizza ter wereld bestellen voor 234 euro. Grote honger, dan moet je nog dieper in de buidel tasten. Voor een volledige pizza betaal je bijna 2.000 euro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.