Dries Mertens trapt Napoli met knappe winner in minuut 88 toch nog feestend het eindejaar in

29/12/2018 - 20:38
"Prettig eindejaar voor Dries Mertens. Met de winner in minuut 88 bezorgde hij Napoli een ultieme zege tegen Bologna (3-2). Een broodnodige goal,..."

1. Dries Mertens trapt Napoli met knappe winner in minuut 88 toch nog feestend eindejaar in (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Prettig eindejaar voor Dries Mertens. Met de winner in minuut 88 bezorgde hij Napoli een ultieme zege tegen Bologna (3-2). Een broodnodige goal,... [naar artikel]

2. VIDEO. Napoli moet alweer fraai scorende Dries Mertens bedanken (23/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het wordt stilaan voorspelbaar. Als Napoli speelt, scoort Dries Mertens. Zo ook donderdagavond tegen Fiorentina. Bovendien lokte hij ook een beslissende strafschop uit in de 93e minuut. Dat leverde Napoli nog een fel bevochten punt op. [naar artikel]

3. Napoli de boot in tegen Atalanta, ondanks knappe goal van Dries Mertens (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Slechte zaak voor Napoli. De ploeg van Dries Mertens verloor in eigen huis van het Atalanta van Timothy Castagne met 1-2. Mertens scoorde het... [naar artikel]

4. Mertens heeft voet in winner in 95', hard werkende Praet kwartier voor tijd gewisseld (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het Napoli van Rode Duivel en man in vorm Dries Mertens heeft het nieuwe jaar met een nipte zege ingezet. Pas in de 95ste minuut gingen de [naar artikel]

5. Dries Mertens scoort met knappe plaatsbal elfde van het seizoen (07/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Juventus kan zondagavond al kampioen zijn als Napoli thuis verliest van Genoa. Onze landgenoot Dries Mertens heeft echter maar weinig zin om mee te werken aan dat scenario. De Leuvenaar zette Napoli halfweg de eerste periode op voorsprong met een knappe plaatsbal. Voor Mertens zijn elfde competitiedoelpunt van het seizoen. [naar artikel]

6. Knappe goal van Dries Mertens helpt Napoli aan gelijkspel op het veld van Juventus (06/01/2022 - Het Belang van Limburg)

De Italiaanse topper tussen Juventus en Napoli is donderdagavond geëindigd op 1-1. Het doelpunt van de bezoekers kwam van de rechtervoet van Dries Mertens. [naar artikel]

7. Twee assists en één knappe goal: Dries Mertens steelt de show bij Napoli (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens stal de show bij Napoli. Eerst schotelde hij in het duel tegen Udinese ploegmaat Amin Younes de openingsgoal voor, nadien volgde een... [naar artikel]

8. Football Talk buitenland. Dries Mertens hijst zich met verrukkelijke vrije trap naast Maradona (28/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens heeft Napoli aan een 0-2-zege tegen Frosinone geholpen met een knappe goal uit vrije trap. Met zijn 81ste doelpunt voor Napoli in de... [naar artikel]

9. Belgen in het buitenland – Dries Mertens opnieuw aan het kanon bij zege van Napoli tegen Bologna (10/09/2017 - Metro)

Napoli heeft zondagavond de derde speeldag van de Italiaanse Serie A afgesloten met een 0-3 overwinning tegen Bologna. Dries Mertens nam het tweede doelpunt voor zijn rekening. Napoli had het niet onder de markt tegen Bologna en ondervond moeite om de defensieve gordel van de thuisploeg open te gespen. Dat lukte dan toch in de […] [naar artikel]

10. Jonge fan dolt in kleedkamer Napoli… tot hij Dries Mertens ziet: “Woooow!” (25/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De Italiaanse topclub Napoli had deze week een opvallende gast in het trainingscomplex. Een jonge fan had een filmpje gemaakt waarin hij beloofde te diëten als Napoli de landstitel zou winnen, waarop de ploeg van Dries Mertens het jongetje uitnodigde. Hij stal er meteen alle harten met een bekend dansje en trapte er zelfs een balletje… maar toen Dries Mertens voor zijn neus stond, moest hij toch even slikken: “Wooow, Mertens!” slaakte de jonge knaap een kreet van vreugde. [naar artikel]

11. Mertens evenaart doelpuntenaantal Maradona en wint met Napoli bij Frosinone (28/04/2019 - Metro)

Dries Mertens heeft vandaag Napoli aan een 0-2 zege tegen Frosinone geholpen met een knappe goal uit vrije trap. Met zijn 81e doelpunt voor Napoli in de Serie A komt hij gelijk met de legendarische Diego Maradona op een derde plaats in het topschuttersklassement van de ploeg, enkel Marek Hamsik (100) en Antonio Vojak (102) […] Het bericht Mertens evenaart doelpuntenaantal Maradona en wint met Napoli bij Frosinone verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Jarige Dries Mertens trakteert zichzelf op twee knappe doelpunten (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Dries Mertens is vandaag jarig, en dat moet gevierd worden. Mertens wilde niet wachten op zijn feestje voor zijn dertigste verjaardag na de wedstrijd Napoli-Cagliari en trakteerde zichzelf dan maar... op twee knappe goal. Na twee minuten opende Mertens de score als een duivel uit een doosje, in de tweede helft verdubbelde hij tot 2-0 met een schot van buiten de zestien. [naar artikel]

13. Mertens klopt met Napoli het Sampdoria van Praet na goal in 95ste minuut (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)

De confrontatie tussen de Serie A-Belgen Dries Mertens (Napoli) en Dennis Praet (Sampdoria) is in het voordeel van die eerste uitgedraaid. Nochtans was Sampdoria halverwege de eerste helft op voorsprong geklommen, maar Napoli boog de achterstand nog om in een voorsprong na een dolle slotfase: 2-1. Voor Dries Mertens was het de eerste keer dat hij niet kon scoren na acht doelpunten in zijn voorgaande drie competitiewedstrijden. [naar artikel]

14. Football Talk buitenland. Dries Mertens hijst zich met verrukkelijke vrije trap naast Maradona - Bayern profiteert maar half - Courtois onderuit (28/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

15. Football Talk buitenland. Dries Mertens hijst zich met verrukkelijke vrije trap naast Maradona - Terugkeer in mineur voor Courtois (28/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

16. En daar is nummer 123 al: Dries Mertens scoort opnieuw voor Napoli met listig lobje (28/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Ook al heeft hij de titel van clubtopschutter al te pakken, toch is Dries Mertens niet van plan om te stoppen met scoren voor Napoli. In de competitiewedstrijd tegen SPAL opende de Rode Duivel al na vijf minuten de score met een listig lobje. Voor Mertens is het zijn 123ste goal in het shirt van Napoli. [naar artikel]

17. Mertens betrokken bij cruciale winnende treffer in 95e minuut, Praet mag 76 minuten opdraven (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het Napoli van Rode Duivel en man in vorm Dries Mertens heeft het jaar met een nipte zege ingezet. Pas in de 95ste minuut gingen de Napolitanen [naar artikel]

18. Dries Mertens trapt Napoli voorbij Liverpool, Witsel en Hazard laten na Barcelona te kloppen (17/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Titelverdediger Liverpool heeft op de eerste speeldag van de Champions League meteen een nederlaag geleden. Op het veld van Napoli ging het met 2-0 de boot in. Dries Mertens scoorde het openingsdoelpunt. Axel Witsel en Thorgan Hazard lieten met Dortmund aardig wat kansen liggen tegen Barcelona: 0-0. [naar artikel]

19. Neemt Napoli de leiding weer over van Juventus? (18/02/2018 - Sporza)

Donderdag verloor Napoli, zonder Dries Mertens, Europees met 1-3 van Leipzig. Intussen won Juventus de Turijnse derby en leidt het. Wat doet Napoli, met Dries Mertens, tegen SPAL? [naar artikel]

20. Dries Mertens en Napoli kloppen Roma dankzij banaanschot van Lorenzo Insigne (06/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Op de dertigste speeldag in de Italiaanse Serie A heeft Napoli zondag met 2-1 gewonnen van AS Roma. Dries Mertens startte op de bank bij de thuisploeg, maar mocht in de 63e minuut bij een 1-1 gelijke stand invallen. Acht minuten voor tijd zette hij mee de aanval op die Lorenzo Insigne knap afwerkte. [naar artikel]

21. Dries Mertens scoort knap maar ligt uit beker na spektakelmatch met drie rode kaarten en zeven goals (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Geen kwartfinale voor Napoli in de Coppa Italia na een erg vermakelijke en tumultueuze pot in het Diego Armando Maradona Stadium. Dries Mertens scoorde fraai, Napoli dwong verlengingen af in minuut 96, maar met negen man tegen tien ging het alsnog onderuit tegen Fiorentina: 2-5. [naar artikel]

22. Dries Mertens scoort knap maar ligt uit beker in spektakelmatch met drie rode kaarten en zeven goals (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

23. Belgen in het buitenland – Scorende Mertens zegeviert tegen Lazio Roma (11/02/2018 - Metro)

Op de 24e speeldag van de Italiaanse Serie A heeft leider Napoli met 4-1 gewonnen van Lazio Roma. Dries Mertens, die het vierde doelpunt scoorde, is al in de vierde wedstrijd op rij trefzeker. Hoewel Lazio al in de 3e minuut op voorsprong kwam, dankzij een doelpunt van Stefan de Vrij, keerde het tij snel […] [naar artikel]