It’s Veganuary! Ben jij op zoek naar inspiratie om de maand januari door te komen? Wij presenteren vijf vegan receptjes uit het kookboek van Lento: “Dit recept is zo gemakkelijk dat je vaker quiche kan eten.” [naar artikel]
Vlamingen (75%) blijken niet al te enthousiast te zijn om vlees in hun favoriete gerechten te vervangen met vleesvervangers. Toch is de vegetarische burger in dit HelloFresh recept een goed scorende variant van de traditionele hamburger met een verrassende smaak door de toevoeging van Italiaanse kruiden. Smaak omschrijven HelloFresh en De Vegetarische Slager als de […] Het bericht RECEPT Burger van de Vegetarische Slager op Italiaanse wijze verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Sinds 17 juni is think tomato-founder Julie D’heygere de nieuwste Smaakmaker van online versmarkt Crisp. Think Tomato brengt Julie een pure tomatensaus, boordevol Belgisch geteelde kerstomaten en volledig gebruiksklaar. Vanuit een gedeelde overtuiging dat tijdsgebrek geen impact zou mogen hebben op smaak en kwaliteit, slaan Julie en Crisp nu de handen in elkaar. Julie deelt haar favoriete recept voor een […] Het bericht RECEPT Provencaalse Quiche verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]
Een quiche hoeft niet altijd een bodem van bladerdeeg of zanddeeg te hebben. Met een laagje zoete aardappelen maak je de quiche een stuk gezonder [naar artikel]
Wat is nog lekkerder dan een klassieke, rode pizza? Een witte pizza met een overdosis aan kaas! De ricotta zorgt voor smeuïgheid, de gorgonzola [naar artikel]
De Brit Steve Hogarty kwam recent van een koude kermis thuis toen hij op een vlucht een vegetarische maaltijd voorgeschoteld kreeg. De maaltijd bestond uit een appel en een peer. Het eten in een vliegtuig is meestal niet om over naar huis te schrijven. Als je maag tijdens een vlucht begint te knorren, hoop je […] [naar artikel]
Spek, eieren, room en kaas: dat is de originele quiche lorraine. Ondertussen heb ik er al tientallen varianten op gemaakt, en elke keer weer [naar artikel]
Voor wie graag dag in, dag uit taart eet, is quiche een geschenk uit de hemel. En dan zéker deze groententaart van health queen Ellen Kegels: door... [naar artikel]
Grote fan van quiche lorraine, maar ook wel zin in iets verrassenders? Vervang gewoon de prei door courgette en gegrilde paprika, et voilà: je... [naar artikel]
Een quiche zonder melk, room en deeg? Dan beland je bij een heerlijke Spaanse tortilla. Wij geven de zuiderse omelet een twist en vervangen de... [naar artikel]
Zomer en smeltende ijsjes, ze horen bij elkaar. Net als Nicole en Hugo of Suske en Wiske. Vanille, chocolade of stracciatella kan iedereen bekoren, maar het kan ook avontuurlijker. Wat dacht je van gorgonzola met vijgen, bijvoorbeeld? Omdat het vandaag, zondag 18 juli, World Ice Cream Day is, sommen we enkele gekke smaken op die sinds kort op de markt zijn gebracht. [naar artikel]
Lang leve quiche, want je kunt ze op zó veel verschillende manieren bereiden, met zó veel verschillende ingrediënten... En je hebt ook een beetje het gevoel dat je taart eet. Win-win! Onze nieuwe favoriet is deze rijkelijke tarte tatin. Witloof, honing en geitenkaas zijn het bitterzoete droomtrio van dienst dat deze taart tot een herfstige verwennerij transformeert. La quiche, c'est chic! [naar artikel]
Kies je voor een klassieke quiche met prei en spekjes, mag het wat exotischer, of ga je voor een groentevulling in een krokante bodem? Deze adresjes verkopen quiches in verschillende maten, smaken en kleuren. [naar artikel]
Het Europees Parlement beslist midden oktober over een verbod op vleesnamen voor vegetarische producten. Termen zoals ‘vegetarische worst’ of “groenteburger’ zouden misleidend zijn voor de consument. [naar artikel]
Vegetarische producten, zoals ‘vegetarische kip’ en ‘vegetarische steak’, mogen hun naam (voorlopig) behouden, meldt ‘Het Nieuwsblad’ vrijdag. De reden hiervoor is het uitblijven van “politieke consensus”, aldus minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS). [naar artikel]
Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: groenteballetjes met rijst. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Groenteballetjes met rijst verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: groenteburger met champignon en ui. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Groenteburger met champignon en ui verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
In de Kloosterstraat is zopas een nieuwe pop-upwinkel geopend die gezonde en bijzondere desserts aanbiedt, zoals vegan macarons en pralines met truffel, gorgonzola of eekhoorntjesbrood. [naar artikel]
Het is zover. Mora brengt eindelijk vegetarische bitterballen en andere vegetarische snacks op de markt. Samen met De Vegetarische Slager brengt Mora begin 2019 veggie varianten van hun frituursnacks op de markt. Het zijn dus niet alleen bitterballen, maar ook vegetarische vleekskroketten én veggie kipkorns. De Vegetarische Slager staat bekend om zijn vleesvervangers en volgens […] Het bericht Vegetariërs kunnen binnenkort ook genieten van bitterballen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Mora gaat vegetarische varianten lanceren van zijn populairste producten. De bekende frituursnackproducent werkt daarvoor samen met De Vegetarische Slager. In eerste instantie worden de snacks in Nederland geïntroduceerd, daarna volgt ons land. [naar artikel]
Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: eiwrap met vegan tonijn. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Eiwrap met vegan tonijn verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: salade met chorizo en avocado. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Salade met chorizo en avocado verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.