De populaire spaghetti van Bavet wordt vanaf deze zomer gepimpt door De Vegetarische Slager. Zonder in te boeten op smaak voegt de restaurantketen twee nieuwe spaghetti’s zonder vlees toe aan het menu: The Bolo Bastard en The Holy Mary. Of je nu vegan bent of je vleesconsumptie wilt minderen, Bavet en De Vegetarische Slager – ook wel […] Het bericht Bavet serveert veggie spaghetti’s met De Vegetarische Slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De lekkerste spaghetti bolognese van de regio eet u nabij het MAS. Uit uw selectie koos de jury na ernstige overweging voor de nieuwste telg van spaghettihuis Bavet. Café De Vryheyt op het Zuid is na een fotofinish mooi tweede. En Den Trol uit Schoten houdt zijn reputatie hoog. Ook in Mechelen en Kempen kozen we een winnaar. [naar artikel]
Kies af en toe voor een frisse, vegetarische maaltijd. Dit zorgt voor meer afwisseling in je eetpatroon en ontdek je de leukste én lekkerste [naar artikel]
De kans dat uw kind deze zomer op kamp spaghetti zal eten, overgoten met de vegetarische bolognaisesaus van Manna, is groot. De sauzenproducent schenkt de Chiro’s, scouts, KSA’s en KLJ’s van ons land in totaal tienduizend potten van het nieuwe product. [naar artikel]
Zin in Libanese falafel of Indonesische gadogado? Reis de wereld rond in je kot met de lekkerste, vegetarische wereldgerechten. [naar artikel]
De spaghetti bolognese en het stoofvlees met frieten bannen ten voordele van vegetarische en exotische alternatieven? Dat pikken de Leuvense studenten niet. Gisteren trok een groepje naar studentenrestaurant Alma 2 om hun favoriete gerechten terug te eisen. [naar artikel]
Of het nu warm of koud weer is: een goed bord spaghetti bolognese smaakt altijd. Maar waar eet je de lekkerste versie aan de Belgische kust? En wat kan daar zeker niet bij ontbreken? Chef Luc Bellings trekt op pad om de klassieker te proeven in vijf verschillende restaurants in Nieuwpoort, Knokke, Blankenberge, Oostende en Koksijde. “Doordat de pasta onvoldoende is uitgelegd wacht ons een plasje water onderaan het bord, jammer van de waterachtige tomatensaus.” [naar artikel]
Na stoofvlees, vol-au-vent en frieten moet spaghetti bolognese wel het favoriete gerecht van alle Vlamingen zijn. Reken Lara Laporte daar maar bij: zij proeft al een jaar lang spaghetti’s over heel Vlaanderen voor haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’. Speciaal voor NINA trekt ze nu langs de Vlaamse eethuizen die volgens de NINA-lezers de beste bolo serveren. Alle reviews lees je hier. Deze week op het menu? La Cantina Italiana, waar je naar ’t schijnt de lekkerste spaghetti van Limburg eet. Maar of het charmante restaurant die reputatie ook kan waarmaken? [naar artikel]
Spaghetti bolognese. In elk restaurant staat het op de kaart en elk huisgezin heeft er zijn eigen versie van. Maar voor echte Italianen, de burgemeester van Bologna op kop, is het zonde. Vanwaar die tweespalt? De Italiaanse tv-chef Peppe Giacomazza legt uit waarom en gaat tóch met ons proeven. Met uw stem via www.gva.be/delekkerste bepaal jij waar we dat gaan doen. [naar artikel]
Acht weken lang ging sterrenchef Luc Bellings op zoek naar de lekkerste klassiekers aan de Belgische kust. Hij beoordeelde acht verschillende gerechten van veertig restaurants in twaalf gemeentes aan zee. Bellings deelde dit jaar twee nullen uit en maar liefst drie borden kregen een topscore van 10/10. Van spaghetti bolognese tot pannenkoek mikado: de lekkerste versies eet je op deze adressen. “Ik had zelfs bijna een 11/10 uitgedeeld.” [naar artikel]
Ah, spaghetti bolognaise. Die geliefde pastaklassieker, prachtig in al zijn eenvoud. Toch nog op zoek naar manieren om het godengerecht naar een... [naar artikel]
Onze experts bogen zich het afgelopen jaar weer over de meest uiteenlopende producten. Van cola tot chocolade, van feesthapjes tot spaghetti: alles werd grondig op de rooster gelegd. Dit waren de toppers van het afgelopen jaar. [naar artikel]
Voor Italianen is het heiligschennis, maar wij durven onze droge spaghetti al eens in tweeën breken voor we hem in de pot doen. Alleen vliegen de stukjes spaghetti ons dan om de oren. Waarom lukt het niet altijd om spaghetti in twee helften te breken? [naar artikel]
“Spaghetti bolognese bestaat niet.” En al zeker niet met paprika, champignons of – het ergst van al - gruyèrekaas. Op Radio 1 heeft de Genkse chef Peppe brandhout gemaakt van het pseudo-Italiaanse gerecht. Maar wie weet kan jij Peppe wel bekeren? [naar artikel]
De Spanjaarden zijn nog maar net bekomen van televisiekok Jamie Oliver, die de culinaire trots van de natie tot in het diepst van zijn ziel beledigde door chorizo bij de paella te doen, of het is aan de Italianen om boos te zijn op de Britten. Volgens de bekende Italiaanse kok Antonio Carluccio heeft men in Groot-Bittannië de spaghetti bolognese vakkundig om zeep geholpen. Meer zelfs, in de authentieke Italiaanse keuken bestaat zelfs geen spaghetti bolognese, zegt Carluccio. [naar artikel]
Zeker, er kunnen nog enkele zonnige nazomerdagen volgen, maar officieel is hij intussen wel voorbij, die mooie zomer. De herfst is namelijk in het land. Hoe zit het dan met je zonnepanelen? Hoe maak je die klaar voor de natte, donkere maanden die eraan zitten te komen? Bouwsite Livios biedt advies. [naar artikel]
De tijd waarin je als vegan enkel een droge salade kon bestellen op restaurant, is voorbij. Steeds meer eetgelegenheden voorzien volwaardige plantaardige gerechten voor vegans of vleeseters die hun horizon weleens willen verruimen. Sinds kort slaat ook spaghettirestaurant Bavet de handen in elkaar met De Vegetarische Slager. De Nederlandse ‘beenhouwer’ leent zijn vegetarisch gehakt aan […] Het bericht GETEST. Voor alle pastaliefhebbers: kan vegan op tegen spaghetti bolognaise? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het Europees Parlement beslist midden oktober over een verbod op vleesnamen voor vegetarische producten. Termen zoals ‘vegetarische worst’ of “groenteburger’ zouden misleidend zijn voor de consument. [naar artikel]
IJskoffie is booming. Geen zin om naar de dichtstbijzijnde koffiebar te hollen of ben je op je centen aan het letten? Dan maak je het gewoon lekker... [naar artikel]
Spaghetti bolognese staat op de kaart in zowat elke brasserie, maar waar smaakt de Vlaamse versie van de Italiaanse ragù alla bolognese het best? Wij stuurden de Limburgse pizzakoning Rocco Cagliostro naar zeven plaatsen om te proeven: “Deze lijkt op die van mijn nonna.” [naar artikel]
Heb je een balkon of terras? Geniet er dan optimaal van, ook nu het najaar zijn intrede doet. Door de juiste aanpassingen te doen, kan je tijdens de koudere maanden heerlijk buiten vertoeven. Met deze tips van vtwonen.be maak je je balkon of terras herfst- en winterproof. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.