Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals [naar artikel]
Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals komkommer, citroen, tomaat en munt. Gecombineerd met gegrild pitabrood. [naar artikel]
De chef-kok van het bekende pitarestaurant Finjan op het Antwerpse Zuid zit minstens voor een maand in de cel. De uitbaters betrapten hem op heterdaad terwijl hij geld uit de kluis aan het stelen was. Vermoedelijk deed hij dat al jaren. Het zou in totaal over meer dan 100.000 euro gaan. Uitbater Josef Chacham is er kapot van. “Hij was als een zoon voor ons.” [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij Hümm in de Kronenburgstraat, waar hij de gravlax 2.0 (15 euro) proefde. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week slurpt hij van een heerlijke kippenbouillon bij Caldo: 6 euro. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 11,50 euro een stevige boterham bij Blend op het Eilandje. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proefde hij van de Griekse keuken bij Varelli waar hij het gerecht ‘gitanes’ uitkoos, of grote witte bonen met groentesaus en feta (11,50 euro). [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 6 euro dimsums bij 5 Flavors Mmei op het Antwerpse Zuid. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij de pannenkoekjes van spinazie met yoghurt bij vegan-restaurant Wild Project: 12,50 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ontdekt hij de Indische keuken bij Aahaar Delux: Dahi Puri, 6 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week gaat hij langs bij Las Mañas voor de chipirones a la plancha: 12 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij bij Barrio mosselen met gember en chili voor 6 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij van de Filipijnse keuken bij Baby Pinoy: kip halang halang voor 14 euro. [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze keer gaat hij de Indische toer op bij Nora in Zurenborg, waar hij voor 14 euro samosa met kip en qulfi met pistache eet. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar gemiddeld 916 euro uit aan eten en drinken buitenshuis. Dat is 878 euro minder dan in 2019. Voor de hele sector – gaande van cafés, restaurants, catering tot eetkraampjes – betekent dat een inkomensverlies van 10 miljard euro. [naar artikel]
De Belg gaf vorig jaar gemiddeld 916 euro uit aan eten en drinken buitenshuis. Dat is 878 euro minder dan in 2019. Voor de hele sector - gaande van cafés, restaurants, catering tot eetkraampjes - betekent dat een inkomensverlies van 10 miljard euro. [naar artikel]
Als de verpakking van voedsel hersluitbaar is, eten we er minder van. Dat blijkt uit een onderzoek van de vakgroep marketing van Universiteit [naar artikel]
Undercoverfilmpjes van dierenleed in de media schokken wel, maar overtuigen niet om ook minder vlees te eten. “De huilende varkens maken triest en kwaad, maar veel minder varken gaan we er niet van eten”, zegt media-onderzoeker Sara Nelissen (KU Leuven). [naar artikel]
Minder eten en meer bewegen: het lijken dé gouden tips om kilo’s kwijt te spelen. Maar William Cortvriendt, Nederlandse dokter en auteur van het gloednieuwe boek ‘Lichter’, is het daar niet mee eens. “We worden niet te dik omdat we te veel eten, wel omdat we verkeerd eten”, zegt hij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.