Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Eten voor minder dan 15 euro: fattoush bij Finjan

21/02/2019 - 14:47
"Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij een pita-instituut op het Antwerpse Zuid, Finjan, waar hij koos voor de fattoush (11,90 euro)."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Fris en kruidig: Fattoush salade met munt en pitabrood (28/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals [naar artikel]


2. Fris en kruidig: Fattoush salade met munt en pitabrood (28/07/2017 - De Morgen)

Een salade uit het Midden-Oosten en dus erg geschikt voor warme dagen. Een Fattoush salade kenmerkt zich door frisse ingrediënten zoals komkommer, citroen, tomaat en munt. Gecombineerd met gegrild pitabrood. [naar artikel]


3. Uitbaters bekend Antwerps pitarestaurant Finjan betrappen chef-kok op diefstallen uit kluis: “Verschrikkelijk, hij was als een zoon voor mij” (03/04/2019 - Het Nieuwsblad)

De chef-kok van het bekende pitarestaurant Finjan op het Antwerpse Zuid zit minstens voor een maand in de cel. De uitbaters betrapten hem op heterdaad terwijl hij geld uit de kluis aan het stelen was. Vermoedelijk deed hij dat al jaren. Het zou in totaal over meer dan 100.000 euro gaan. Uitbater Josef Chacham is er kapot van. “Hij was als een zoon voor ons.” [naar artikel]


4. Eten voor minder dan 15 euro: gravlax 2.0 bij Hümm (02/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij Hümm in de Kronenburgstraat, waar hij de gravlax 2.0 (15 euro) proefde. [naar artikel]


5. Eten voor minder dan 15 euro: chicken bone broth bij Caldo (19/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week slurpt hij van een heerlijke kippenbouillon bij Caldo: 6 euro. [naar artikel]


6. Eten voor minder dan 15 euro: frieten met stoofvlees bij Frieterij (09/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]


7. Eten voor minder dan 15 euro bij Blend: boterham met avocado en spiegelei (06/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 11,50 euro een stevige boterham bij Blend op het Eilandje. [naar artikel]


8. Eten voor minder dan 15 euro: Griekse keuken bij Varelli (14/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proefde hij van de Griekse keuken bij Varelli waar hij het gerecht ‘gitanes’ uitkoos, of grote witte bonen met groentesaus en feta (11,50 euro). [naar artikel]


9. Eten voor minder dan 15 euro: dimsums bij 5 Flavors Mmei (22/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 6 euro dimsums bij 5 Flavors Mmei op het Antwerpse Zuid. [naar artikel]


10. Eten voor minder dan 15 euro: vegan bij Wild Project (26/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij de pannenkoekjes van spinazie met yoghurt bij vegan-restaurant Wild Project: 12,50 euro. [naar artikel]


11. Eten voor minder dan 15 euro: Dahi Puri bij Aahaar Delux (01/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ontdekt hij de Indische keuken bij Aahaar Delux: Dahi Puri, 6 euro. [naar artikel]


12. Eten voor minder dan 15 euro: chipirones a la plancha bij Las Mañas (29/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week gaat hij langs bij Las Mañas voor de chipirones a la plancha: 12 euro. [naar artikel]


13. Eten voor minder dan 15 euro: mosselen met gember en chili bij Barrio (12/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij bij Barrio mosselen met gember en chili voor 6 euro. [naar artikel]


14. Eten voor minder dan 15 euro: kip halang halang bij Baby Pinoy (02/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week proeft hij van de Filipijnse keuken bij Baby Pinoy: kip halang halang voor 14 euro. [naar artikel]


15. Eten voor minder dan 15 euro: samosa en qulfi bij Nora (25/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze keer gaat hij de Indische toer op bij Nora in Zurenborg, waar hij voor 14 euro samosa met kip en qulfi met pistache eet. [naar artikel]


16. Goedkoop tafelen in Gent: Op deze 10 adresjes eet je lekker voor minder dan 10 euro (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]


17. Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Belg gaf vorig jaar 878 euro minder uit aan eten en drinken buitenshuis. Eet- en drinkgelegenheden zagen hun inkomsten zakken met gemiddeld 50 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Foodservice Alliance bij 12.000 Belgen waarover Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. [naar artikel]


18. 10 keer eten onder 10 euro in Gent: van Libanees en sushi tot soep in gebarentaal (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]


19. Horeca verliest 10 miljard: Belg gaf fors minder uit door lockdowns (11/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Belg gaf vorig jaar gemiddeld 916 euro uit aan eten en drinken buitenshuis. Dat is 878 euro minder dan in 2019. Voor de hele sector – gaande van cafés, restaurants, catering tot eetkraampjes – betekent dat een inkomensverlies van 10 miljard euro. [naar artikel]


20. Horeca maakt verlies van 10 miljard: Belg gaf fors minder uit door lockdowns (11/02/2021 - Het Belang van Limburg)

De Belg gaf vorig jaar gemiddeld 916 euro uit aan eten en drinken buitenshuis. Dat is 878 euro minder dan in 2019. Voor de hele sector - gaande van cafés, restaurants, catering tot eetkraampjes - betekent dat een inkomensverlies van 10 miljard euro. [naar artikel]


21. Kan zak snoep dicht? Dan eten we minder (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Als de verpakking van voedsel hersluitbaar is, eten we er minder van. Dat blijkt uit een onderzoek van de vakgroep marketing van Universiteit [naar artikel]


22. Beelden van mishandelde varkens doen ons daarom niet minder koteletten eten (02/11/2018 - De Morgen)

Undercoverfilmpjes van dierenleed in de media schokken wel, maar overtuigen niet om ook minder vlees te eten. “De huilende varkens maken triest en kwaad, maar veel minder varken gaan we er niet van eten”, zegt media-onderzoeker Sara Nelissen (KU Leuven). [naar artikel]


23. Waarom je niet afvalt van minder eten en meer bewegen (15/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Minder eten en meer bewegen: het lijken dé gouden tips om kilo’s kwijt te spelen. Maar William Cortvriendt, Nederlandse dokter en auteur van het gloednieuwe boek ‘Lichter’, is het daar niet mee eens. “We worden niet te dik omdat we te veel eten, wel omdat we verkeerd eten”, zegt hij. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!