LIVE. KV Kortrijk bij de rust op rozen op de Freethiel

23/02/2019 - 20:48
"• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered"

1. LIVE. Essevee op rozen bij de rust na aangename eerste helft (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Freethiel • Waasland-Beveren kon na goede reeks al vier duels niet winnen • Zulte Waregem pakte 9 op 9 [naar artikel]

2. LIVE. Waasland-Beveren komt net voor de rust op voorsprong tegen KV Kortrijk! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Freethiel • Waasland-Beveren heeft punten nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

3. LIVE. Eupen met voorsprong de rust in op de Freethiel dankzij Koch (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 23 • Aftrap: 20 uur • Freethiel [naar artikel]

4. LIVE. Behoudt Anderlecht voorsprong na rust op de Freethiel? (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Veertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Freethiel • Hoe krijgt Vanhaezebrouck zijn troepen aan het voetballen? [naar artikel]

5. LIVE. Anderlecht leidt verdiend bij de rust op de Freethiel, maar zag Kums geblesseerd uitvallen (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. KV Kortrijk in mum van tijd op 0-2 voorsprong op de Freethiel (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered [naar artikel]

7. LIVE. Kumordzi brengt KV Kortrijk op voorsprong op de Freethiel (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Geblesseerde Kums blaast nog voor rust de aftocht, Anderlecht heeft controle op de Freethiel (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Anderlecht leidt verdiend bij de rust op de Freethiel, maar ziet Kums geblesseerd uitvallen (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Recht Racing Genk na rust de rug op de Freethiel? (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Freethiel • Leider Genk verloor vorig weekend van Moeskroen [naar artikel]

11. LIVE. Bal rolt weer op de Freethiel, waar AA Gent flink aan de bak moet na rust (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • 26ste speeldag Jupiler Pro League • Freethiel • Gent kan, al dan niet tijdelijk, play-off 1 induiken [naar artikel]

12. LIVE. Problemen voor AA Gent op de Freethiel: Buffalo’s kijken tegen achterstand aan bij de rust (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE. Anderlecht met voorsprong de rust in na kansarme eerste helft op de Freethiel (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Freethiel • Anderlecht met klein kansje op play-off 1, Waasland-Beveren moet degradatie zien te... [naar artikel]

14. LIVE. Kan Waasland-Beveren na rust de ommekeer inluiden tegen KV Kortrijk? (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE. Leider Genk kijkt tegen achterstand aan op de Freethiel en heeft pák werk na rust (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Oogst Waasland-Beveren nog eens wat tegen KV Kortrijk? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Freethiel (20u30) [naar artikel]

17. LIVE. 0-0 aan de rust in Beveren (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 28 • Freethiel • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

18. LIVE: Mechelen al vroeg op rozen, aansluitingstreffer van Bruno spat uiteen op de lat (26/11/2023 - Sporza)

KV Kortrijk en KV Mechelen sluiten zondagavond om 19.15 uur de heenronde in de Jupiler Pro League af. Kortrijk kan met een zege de rode lantaarn doorspelen aan Westerlo, Mechelen zet met een driepunter opnieuw een grote stap weg van de gevarenzone. [naar artikel]

19. LIVE: Schoofs kopt de 0-2 tegen de touwen, Mechelen al vroeg op rozen (26/11/2023 - Sporza)

20. LIVE. Matondo maakt zijn tweede van de avond en zet Cercle op rozen tegen KV Kortrijk (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Guldensporenstadion • KV Kortrijk-Cercle Brugge [naar artikel]

21. LIVE. Selemani zet Kortrijk op rozen tegen Seraing (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 20 Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Stade du Pairay • Seraing-KV Kortrijk [naar artikel]

22. LIVE. Waasland-Beveren klimt op slag van rust op gelijke hoogte (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE ANTWERP-KORTRIJK. 4-0! De ‘Great Old’ is voor rust al klaar met een erg zwak KV Kortrijk (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp krijgt na de nederlaag tegen Anderlecht KV Kortrijk over de vloer. Knoopt de landskampioen weer aan met de zege? Voorlopig staat het 4-0. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

24. LIVE (20u30). Oogst Waasland-Beveren nog eens wat tegen KV Kortrijk? (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Sainsbury met zijn tweede van de avond: KV Kortrijk op rozen tegen tienkoppig Zulte Waregem (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Guldensporenstadion • Kortrijk staat 12de, Zulte Waregem 16de [naar artikel]