LIVE. Waasland-Beveren mist strafschop, waarna KV Kortrijk even later genadeloos toeslaat

23/02/2019 - 21:18
"• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Freethiel • Waasland-Beveren lijkt met 8 punten voorsprong op Lokeren gered"

1. LIVE. Domper voor Waasland-Beveren, Kortrijk na strafschop van Selemani op voorsprong! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Freethiel • Waasland-Beveren heeft punten nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

2. VIDEO: Doelpuntenfestival in KV Kortrijk - Waasland-Beveren (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk heeft vanavond verrassend met 4-1 gewonnen van Waasland-Beveren. Kortrijk pakt zo zes op negen onder De Boeck, voor Waasland-Beveren... [naar artikel]

3. KV Kortrijk pakt in extremis de drie punten tegen Waasland-Beveren (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft Waasland-Beveren met 3-4 verslagen. Waasland-Beveren kwam op voorsprong, maar na enkele individuele fouten beet het nog maar eens in het zand. In de extra tijd kwam Waasland-Beveren weer op gelijke hoogte, maar Selemani schonk Kortrijk in de allerlaatste seconde de overwinning. [naar artikel]

4. LIVE. Domper voor Waalsand Beveren, Kortrijk na strafschop van Selemani op voorsprong! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. Waasland-Beveren knokt zich tot tweemaal toe terug in de wedstrijd op bezoek bij KV Kortrijk (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

6. Gelijkspel Waasland-Beveren - KV Kortrijk na gelekaartenspektakel (19/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Bij het debuut van Cedomir Janevski speelde Waasland-Beveren gelijk tegen KV Kortrijk. De Kerels zagen een vroege voorsprong de mist ingaan na een penalty voor de Waaslanders twee minuten voor het einde. Opvallend: in de hele wedstrijd pakten de twee ploegen samen negen (!) gele kaarten. Waasland Beveren-aanvoerder Ibrahima Seck mocht tien minuten voor affluiten met rood gaan douchen, dat al voor de derde keer dit seizoen. [naar artikel]

7. 3-4! Waasland-Beveren bijt na onwaarschijnlijke partij nog in het zand en zit met anderhalf been in 1B (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

9. Waasland-Beveren dringt top zes binnen na zege tegen KV Kortrijk (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren heeft woensdagavond met 2-1 van KV Kortrijk gewonnen. De bezoekers openden net na de rust via Budkivskyi, Seck en Morioka zetten de scheve situatie recht. Door de zege staat Waasland-Beveren (voorlopig) in de top zes. [naar artikel]

10. Gelijkspel Waasland-Beveren - KV Kortrijk na gele kaartenspektakel (19/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

11. LIVE. Jackers stopt strafschop, Waasland-Beveren op voorsprong dankzij Frey (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd 27ste speeldag • Aftrap: 17u • Freethielstadion • Waasland-Beveren geeft bij winst de rode lantaarn door aan Cercle [naar artikel]

12. LIVE. Waasland-Beveren kijkt al snel tegen dubbele achterstand aan (02/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Na een 0 op 6 wil Waasland-Beveren terug aansluiting vinden bij de top zes. Daarvoor moeten de Waaslanders wel voorbij Kortrijk. Volg de wedstrijd hier live vanaf 20 uur. [naar artikel]

13. LIVE. 1-3! Dierckx knalt strafschop tegen de touwen, Kortrijk in vieze papieren (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Guldensporenstadion • Waasland-Beveren is voorlaatste, KV Kortrijk is bezig aan slechte reeks [naar artikel]

14. LIVE. Waasland-Beveren leidt met 0-2 op het veld van KV Kortrijk (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE (20u). Raapt Waasland-Beveren iets op het veld van KV Kortrijk? (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE: blitzstart van KV Kortrijk tegen Waasland-Beveren (2-0) (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Guldensporenstadion  Voegt Waasland-Beveren zich opnieuw bij eerste zes?  Kan Kortrijk voorsprong op KV Mechelen en Eupen... [naar artikel]

18. LIVE (20u). Leider Kortrijk krijgt Waasland-Beveren over de vloer (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Zevende speeldag play-off 2B • Aftrap: 20u • Guldensporenstadion • Kortrijk staat aan de leiding, Waasland-Beveren is derde [naar artikel]

19. LIVE. Waasland-Beveren met Vukotic in match van de waarheid tegen KV Kortrijk (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Gano zet Kortrijk meteen op voorsprong tegen Waasland-Beveren (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. Kortrijk pakt zege na goal in minuut 96 (!), degradatie-alarm in Waasland-Beveren (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Een klein uur kon Waasland-Beveren de droom intact houden, maar de naakte realiteit is dat de Leeuwen met 3-43 verloren van KV Kortrijk. Selemani velde het verdict vanop de stip en duwt Waasland-Beveren zo nog wat dichter bij de afgrond die 1B heet. Als Moeskroen nog één punt pakt, is de degradatie een feit. [naar artikel]

22. LIVE. Waasland-Beveren komt net voor de rust op voorsprong tegen KV Kortrijk! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. De Sart brengt Kortrijk weer langszij tegen Waasland-Beveren! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE. Waasland-Beveren wil Europese droom kracht bijzetten met winst op Kortrijk (31/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Het Waasland-Beveren van coach Sven Vermant heeft het hele seizoen lof geoogst met fris en aanvallend voetbal. De Waaslanders moesten in de reguliere competitie echter vrede nemen met een plek in de middenmoot. Een herkansing dringt zich zaterdagavond op, wanneer de club aan Play-Off 2 begint. In de A-groep moet het daarvoor al meteen het in vorm verkerende Kortrijk bekampen. Trekt Waasland-Beveren aan het langste eind? Vanaf 18 uur hoeft u niets van de actie op het veld te missen. [naar artikel]

25. LIVE: Kan Waasland-Beveren zich in Kortrijk herpakken na nul op zes? (0-0) (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)