BusinessAM

Tubeke en Roeselare delen de punten

24/03/2019 - 18:15
" Tubeke en Roeselare hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld op de eerste speeldag van de play-downs in de Proximus League. De twee doelpunten in het Stade Leburton vielen telkens vanop de strafschopstip. Camargo opende de score voor rust voor de bezoekers, Videmont zorgde na de pauze voor de gelijkmaker. In het klassement van de play-downs komt Roeselare […] Het bericht Tubeke en Roeselare delen de punten verscheen eerst op Metro."

1. Proximus League – Roeselare en Tubeke delen de punten (25/03/2018 - Metro)

Roeselare is in zijn eerste wedstrijd van Play-off 3 in eigen huis niet voorbij rode lantaarn Tubeke geraakt. Het bleef zondagavond 0-0 op Schiervelde. Achterin Play-Off 3, waarvan de laatste uiteindelijk zakt naar de Eerste amateurklasse, loopt Tubeke één puntje in op Union, dat zaterdag een 1-0 nederlaag leed in Westerlo. De kloof tussen de […] Het bericht Proximus League – Roeselare en Tubeke delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Roeselare en Tubeke delen de punten (25/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Roeselare is in zijn eerste wedstrijd van Play-off 3 in eigen huis niet voorbij rode lantaarn Tubeke geraakt. Het bleef zondagavond 0-0 op Schiervelde. [naar artikel]

3. Proximus League – Tubeke wint in Roeselare (26/01/2019 - Metro)

Op de negende speeldag van de tweede periode in divisie 1B is Tubeke vrijdagavond met 0-1 gaan winnen op het veld van Roeselare. Aaron Nemane scoorde in de 79e minuut het enige doelpunt van de partij. Met 14 punten is Tubeke derde in de periodestand, na Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen (18 punten), die zaterdag hun […] Het bericht Proximus League – Tubeke wint in Roeselare verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Roeselare en Tubeke delen de punten in degradatiestrijd 1B (25/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Roeselare is in zijn eerste wedstrijd van de degradatiestrijd in 1B in eigen huis niet voorbij rode lantaarn Tubeke geraakt. Het bleef 0-0 op... [naar artikel]

5. Proximus League – Tubeke en Roeselare scoren niet (18/08/2018 - Metro)

Op de derde speeldag in divisie 1B hebben Tubeke en Roeselare zaterdagavond 0-0 gelijkgespeeld. Na drie gelijke spelen staat Tubeke met drie punten op de vijfde plaats. Roeselare speelde ook al twee keer gelijk en is met twee punten achtste en laatste. bron: Belga Het bericht Proximus League – Tubeke en Roeselare scoren niet verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Kopbalsterk Roeselare opent seizoen met uitzege bij Tubeke (05/08/2017 - Sporza)

In 1e klasse B heeft KSV Roeselare meteen 3 punten veroverd. Op het veld van Tubeke won het met 1-3-cijfers dankzij 3 kopbalgoals. [naar artikel]

7. Proximus League – Tubeke en Union komen niet tot scoren (03/09/2017 - Metro)

Tubeke en Union hebben elkaar zondag op de vierde speeldag in de heenronde van de Proximus League (1B) in evenwicht gehouden. De partij eindigde op een doelpuntloos gelijkspel. Bij de thuisploeg werd Hugo Videmont in de slotfase met zijn tweede gele kaart uitgesloten. Beerschot Wilrijk opende vrijdag de vierde speeldag met een ruime 0-4 overwinning […] [naar artikel]

8. Tubeke en Roeselare delen de punten in play-downs 1B (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Tubeke en Roeselare hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld op de eerste speeldag van de play-downs in de Proximus League. De twee doelpunten in het Stade Leburton vielen telkens vanop de strafschopstip. Camargo (42.) opende de score voor rust voor de bezoekers, Videmont (52.) zorgde na de pauze voor de gelijkmaker. [naar artikel]

9. Roeselare en OH Leuven delen de punten, Tubeke blijft laatste in play-downs 1B (07/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Roeselare en OH Leuven hebben zondagavond op de derde speeldag van de play-downs 2-2 gelijkgespeeld op Schiervelde. De West-Vlamingen kwamen tweemaal op voorsprong, maar telkens kon Leuven terugkomen. In de tussenstand in de play-downs blijft Lommel (20 ptn) zo aan de leiding, voor Leuven en Roeselare (beiden 19). Tubeke (17) bezit de rode lantaarn. De laatste in de play-downs degradeert naar de eerste amateurklasse. [naar artikel]

10. Tubeke blikt Roeselare in na knotsgekke openingsfase (04/09/2016 - Sporza)

Het duel tussen staartploegen Tubeke en Roeselare heeft een klinkende zege voor Tubeke opgeleverd. De thuisploeg rekende in 10 minuten af met de bezoekers. [naar artikel]

11. Tubeke graait in de slotminuut de volle buit mee bij Roeselare (17/12/2017 - Sporza)

In eerste klasse B heeft Tubeke de laatste plaats in de tweede periode doorgegeven aan Roeselare. Tubeke scoorde het beslissende doelpunt in de 90e minuut. [naar artikel]

12. FT België. Spaanse coach debuteert bij Roeselare met nederlaag tegen Tubeke in 1B - Jonge Belgen raken in kwalificatieronde EK 2019 niet voorbij Malta (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Tubeke heeft vandaag de drie punten gepakt dankzij een 3-2-zege tegen Roeselare op de vijftiende speeldag van de Proximus League, de eerste van de... [naar artikel]

13. Roeselare redt zich na zege in Lommel, Tubeke degradeert (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Roeselare moest in Lommel een gelijkspel pakken om zich te redden en stapte uiteindelijk met drie punten de bus op. Madou tekende halverwege de tweede helft voor de enige treffer: 0-1. Hiermee is ook het lot van Tubeke bezegeld. [naar artikel]

14. Proximus League – Beerschot Wilrijk droogt Lierse af (01/10/2017 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft vandaag op de achtste speeldag van de Proximus League Lierse met ruime cijfers geklopt. De wedstrijd eindigde op 4-0. Alle goals vielen na de rust. François (48.), Losada (76.), Fessou (79.) en Messoudi (87.) scoorden de doelpunten. Eerder op de achtste speeldag ging Cercle Brugge met 1-2 winnen op Union en klopte […] [naar artikel]

15. Roeselare redt zich in Lommel en beslecht lot Tubeke (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde en voorlaatste speeldag in Play-off III heeft Roeselare zich zondag met een 0-1 overwinning in Lommel van het behoud in 1B verzekerd. Kingsley Madu scoorde het enige doelpunt van de partij twintig minuten voor tijd. Tubeke, dat vrijdag op eigen terrein met 0-3 verloor van Oud-Heverlee Leuven, heeft nu vijf punten achterstand op Roeselare en kan de laatste plaats niet meer ontlopen. [naar artikel]

16. Proximus League – Coach Nano debuteert bij Roeselare met nederlaag tegen Tubeke (17/11/2018 - Metro)

Tubeke heeft zaterdag drie punten gepakt dankzij een 3-2 zege tegen Roeselare op de vijftiende speeldag van de Proximus League, de eerste van de tweede periode. Anthony Schuster lukte de winnende treffer in de 85e minuut en vergalde zo de debuutmatch van de Roeselaarse coach Victoriano Rivas Alvaro, kortweg Nano. Die volgde maandag Jordi Condom […] Het bericht Proximus League – Coach Nano debuteert bij Roeselare met nederlaag tegen Tubeke verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Proximus League – OHL zet na ruime zege tegen Roeselare grote stap naar behoud (14/04/2019 - Metro)

Oud-Heverlee Leuven heeft zondag op de vierde speeldag van de play-downs in de Proximus League (1B) de punten thuisgehouden tegen Roeselare. OHL smeerde de West-Vlamingen aan Den Dreef een 3-0 nederlaag aan. Mbombo (11.) bracht OHL vroeg op 1-0, en nog voor het halfuur verdubbelde Kotysch (29.) de score. Henry (66.) zette halfweg de tweede […] Het bericht Proximus League – OHL zet na ruime zege tegen Roeselare grote stap naar behoud verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Proximus League – Roeselare en Leuven delen de punten op Schiervelde (08/04/2019 - Metro)

Roeselare en OH Leuven hebben zondagavond op de derde speeldag van de play-downs 2-2 gelijkgespeeld op Schiervelde. De West-Vlamingen kwamen twee maal op voorsprong, maar telkens kon Leuven terugkomen. In de tussenstand in de play-downs blijft Lommel (20 ptn) zo aan de leiding, voor Leuven en Roeselare (beiden 19). Tubeke (17) bezit de rode lantaarn. […] Het bericht Proximus League – Roeselare en Leuven delen de punten op Schiervelde verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

19. Proximus League – Roeselare redt zich in Lommel en beslecht lot Tubeke (21/04/2019 - Metro)

Op de vijfde en voorlaatste speeldag in Play-off III heeft Roeselare zich zondag met een 0-1 overwinning in Lommel van het behoud in 1B verzekerd. Kingsley Madu scoorde het enige doelpunt van de partij twintig minuten voor tijd. Tubeke, dat vrijdag op eigen terrein met 0-3 verloor van Oud-Heverlee Leuven, heeft nu vijf punten achterstand […] Het bericht Proximus League – Roeselare redt zich in Lommel en beslecht lot Tubeke verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Proximus League – Geen winnaar in Westerlo-Roeselare (08/04/2018 - Metro)

Westerlo en Roeselare hebben elkaar zondag in het Kuipje in evenwicht gehouden. Op de derde speeldag van de play-downs in de Proximus League eindigde hun partij op 0-0. De thuisploeg kreeg de beste kansen in de tweede helft, maar scoren lukte Westerlo niet. Nicolas Rommens plaatste een vrije trap op de lat. Roeselare-doelman Wouter Biebouw […] Het bericht Proximus League – Geen winnaar in Westerlo-Roeselare verscheen eerst op Metro. [naar artikel]