Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Even geen 'Dagelijkse Kost', Würst of andere besognes voor tv-kok Jeroen Meus. Hij heeft nood aan een portie rust en vindt die momenteel in het [naar artikel]
“Rust zacht. Bedankt voor zoveel liefde.” Met die woorden neemt tv-kok Jeroen Meus afscheid van Ballie, zijn hond. De chocoladekleurige labrador was af en toe te zien in het kookprogramma van Meus ‘Dagelijkse Kost”, samen met Sam, de andere hond van Meus. Ballie werd 11 jaar. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Jeroen Meus is al jaren de populairste televisiekok van Vlaanderen. Toch noemt hij zichzelf de beschermer van het gewone. In de keuken en in onze omgang met elkaar: Meus pleit voor gezond verstand, beleefdheid en empathie. [naar artikel]
In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]
Deze zomer perst Jeroen Meus er slechts één maand Dagelijkse Zomerkost uit, in plaats van twee. Maar hij werkt wel dubbel zo hard: hij gaat op maar liefst twintig verschillende locaties koken. [naar artikel]
In het voorjaar van 2013 verstuurde een studiebureau uit Bertem Meus en twee andere klanten een factuur voor geleverde diensten. Bleek dat de brieven onderschept waren en het bankrekeningnummer vervalst was. Meus betaalde het gevraagde bedrag op het valse rekeningnummer op naam van Elise D.(42) uit Watermaal-Bosvoorde. Zij had haar rekeningnummer via Roi K.(37) uit Oudenaarde ter beschikking gesteld van Mayimona M., een notoire oplichter uit Asse die al voor soortgelijke feiten veroordeeld werd tot 37 maanden cel. Voor deze feiten kreeg M. 18 maanden cel, Roi K. 15 maanden. [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
De Leuvense gemeenteraad heeft maandagavond unaniem beslist om het ereburgerschap toe te kennen aan tv-presentator en kok Jeroen Meus. Deze titel zal Meus formeel uitgereikt worden op 7 maart in de marge van de opening van de tentoonstelling 'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de volledig gerestaureerde Sint-Pieterskerk. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]
Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]
Jeroen Meus praat tijdens Dagelijks kost niet langer tegen of met Kathryn, die nooit in beeld kwam maar vaak off-screen haar mening ertussen draaide. “Kathryn heeft andere horizonten opgezocht.” [naar artikel]
Tv-chef Jeroen Meus deelde een hartverwarmende boodschap voor zijn broer op Instagram. Wim Meus is ongeneselijk ziek, hij lijdt aan darmkanker.... [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
Jeroen Meus doet het met hotdogs en Sergio Herman gaf de friet een gastronomische upgrade. Nu gaat ook sterrenchef Roger Van Damme met kip aan het spit een klassieker perfectioneren. “Ik blijf de man van de desserts, maar ik investeer met twee andere mensen in Toque Tok, een restaurant waarbij we kip naar een ander niveau willen brengen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.