VIDEO. Cameraploeg van RTL aangevallen aan Brussels Noordstation

Een cameraploeg van de Waalse televisiezender RTL is aan het Noordstation in Brussel aangevallen. De ploeg ging enkele beelden draaien voor een nieuwsitem, maar dat was niet naar de zin van enkele aanwezigen in het station. Volgens de politie raakten de journalisten en technici niet gewond en zouden ze pas later klacht indienen.

22 reacties

  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    In een ontwikkelingsland zijn dat normale toestanden. De EU wat verder op liggen daar zeker niet wakker van. Die zijn allemaal bezig met hun persoonlijke carrière planning.
  • nicole degens

    5 jaar geleden
    Het probleem is dat het NGO zones zijn in plaats van no go zones. Die ngo's houden die problemen volgens mij in de hand omdat ze er goed aan verdienen.
  • Jan Van de Velde

    5 jaar geleden
    Veel te weinig politie, veel teveel politici. "Teveel koks bederven de brei!"
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Stuur gewoon de Para's naar daar en ruim die boel daar eens op,is dat nu zo moeilijk. Wat komen die hier in feite doen,boel maken?????????
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Dit nieuws werd niet vermeld op het VRT EEN TV nieuws van 19 u , vandaag 5/5/19. Blijkbaar mogen de kijkers dat niet weten. Wel werd er al het mogelijke via intervieuws gedaan om de problemen van het Noordstation in Brussel te minimaliseren. Het VTM nieuws berichtte wel correct over de aanval op de RTL-ploeg.