Guy Verhofstadt.
Volledig scherm
Guy Verhofstadt. © Lode Desmet

Guy Verhofstadt achter de schermen van de brexitonderhandelingen: “Ze gaan nergens heen”

Een ontluisterend beeld van de Brexit-onderhandeling. Dat is het minste wat je kan zeggen als je de nieuwe documentaire bekijkt die onder meer in opdracht van VTM NIEUWS is gemaakt. Guy Verhofstadt werd twee jaar lang gevolgd tijdens de turbulente brexitonderhandelingen. “Ze gaan nergens heen”, zegt Verhofstadt na een gesprek met Theresa May. De volledige reportage is vanavond te zien in Telefacts op VTM.

33 reacties

  • florence vermeulen

    5 jaar geleden
    ik heb de "documentaire" gezien. Een mooie publiciteits stunt van Verhofstadt ...over zichzelf....DAT is duidelijk !
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Gerry Cle zegt: Men kan van Verhofstad zeggen wat men wil maar hij is een politicus met een visie. Hij is ook een van de weinige politici die de EU belangen boven de nationale belangen stelt. -- Bijna juist: iemand die belangen van de EU-zakkenvullers en veelverdieners boven de nationale belangen van elke lidstaat stelt. @Kristof verbeeck, het VB is niet tegen Europa, integendeel, maar tegen de geldverslindende draak die EU heet.
  • Kristof verbeeck

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet hoe de rechts denkende Belgen tegen Europa kunnen zijn Zonder EU exporteert België geen stuk meer Rechts hoort eigen belangen van België te willen Wel, als je uiteraard niet doorhebt dat de Britten werden belogen, ja dan scheelt er iets Ze zouden miljoenen ponden overhouden, iedere week... Daarom, zet de UK eruit zonder deal Eens zien hoe lang ze zullen spartelen voordat ze verzuipen Liever hun brexit ondergang dan een dat een serieus land ondergaat
  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    Liegen en bedriegen dat is het beste dat die man kan ,en zich verijken op de rug van anderen en hun misrie.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Men kan van Verhofstad zeggen wat men wil maar hij is een politicus met een visie. Hij is ook een van de weinige politici die de EU belangen boven de nationale belangen stelt.