GettyImages
Volledig scherm
© GettyImages

Neen, de oprichter van Kentucky Fried Chicken is geen echte kolonel. Alles wat je nog niet wist over KFC

Het heeft decennialang geduurd, maar België is straks niet langer een blinde vlek op de wereldwijde Kentucky Fried Chicken-wereldkaart. Het kippenrestaurant opent weldra een vestiging in het Brusselse Noordstation, na de zomer volgt een filiaal in het Wijnegem Shopping Center. Daarnaast komen er ook restaurants in Limburg en Oost-Vlaanderen. Hier zijn de opvallendste feiten en cijfers over KFC.

13 reacties

  • Ronny Van Looy

    5 jaar geleden
    Inderdaad Werner Verhelst één keer en dan nooit meer, één en al grote smakeloze vetzakkerij , en nog maals veel te duur voor wat het is !!!!!
  • Ronny Van Looy

    5 jaar geleden
    Wij zijn er eens naar een KFC restaurant geweest eind jaren negentig in Londen, nooit meer, pure vetzakerij en veel te duur voor wat het was, echt smakeloos, degene die vinden dat dit smaak heeft zijn echt niet veel gewoon, maar ja de laatste 20 jaar is er een generatie geboren die niet veel van smaak af weet!!!!!!
  • Ronny Van Looy

    5 jaar geleden
    Nee natuurlijk was die geen kolonel, dit was gewoon gewoon een verkoper van gefrituurde kiekenvlees, wat had je gedacht.
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Al die kleverige hamburgers en gefriteerde kippen ik heb steeds spijt van als ik meestal uit noodzaak toch eens daar ben binnen gewandeld,merkwaardig dat sommige mensen hier voor omrijden,ik raad iedereen aan om de film the founder over de geschiedenis van MC Donalds eens te bekijken,werkelijk verbijsterend.
  • Danny Mertens

    5 jaar geleden
    @Werner Verhelst: raar want KFC is de enige fastfood waar ik in Europa binnen kom. Toegegeven, ik koop enkel de bucket met kippedelen.