Advocaat Geert Lenssens en Ab Flipse tijdens een persconferentie van Arco Group. Archieffoto.
Volledig scherm
Advocaat Geert Lenssens en Ab Flipse tijdens een persconferentie van Arco Group. Archieffoto. © BELGA

Alternatieve regeling voor Arco nooit bij Europa gemeld

De federale regering heeft een alternatief plan dat ze liet uitwerken om de Arco-coöperanten alsnog te vergoeden nooit formeel ingediend bij Europa door de val van de regering. Dat schrijft De Tijd vandaag op basis van een goedgeplaatste bron en mailverkeer dat de krant kon inkijken.

60 reacties

  • Peter Lejon

    5 jaar geleden
    De christelijke beweging praat de mensen iets aan, die onderzoeken niet goed wat ze kopen en de belastingbetaler moet er voor opdraaien. Trouwens, veel mensen kochten die arco alleen maar om korting op hun lening te krijgen. Die hebben hun geld al lang weer terug
  • jos duriau

    5 jaar geleden
    Blijft men nu palaberen over Arco , is toch duidelijk dat dit gelukkig niet kan met belastinggeld geregeld worden, waarom wordt beweging net en de christelijke zuil niet aangesoroken , zij hebben de mensen toch aangeraden risicovrije aandelen (?)aan te schaffen die men nu nu spaargeld probeert te benoemen om het op de belastingbetaler af te schuiven.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Ik ken eigenlijk geen enkele partij die nog naar de burgers luistert zelfs onze volksvertegenwoordigers vertikken het om ons te verdedigen en zorgen enkel nog voor hun postjes.Wij hebben echte leiders nodig in dit land en geen bende meelopers zoals de laatste jaren.
  • Jan peeters

    5 jaar geleden
    De Arco spaarders moeten vooral NVA en VLD stemmen dan zijn ze heel zeker dat ze hun geld NIET zullen terugkrijgen, deze mensen vullen vooral hun eigen zakken en daar tellen de burgers niet mee, eigen gewin en macht zijn daar de hoofdzaak.
  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    tja, Marrakech was belangrijker want cd&v wou aan de juiste kant van de geschiedenis staan, of was het om Arco te doen waardoor de christelijke zuil niet moet meebetalen aan de vergoeding en ze de schuld op NVA konden steken? Tseven durven alles vrees ik